Op zich een mooie sauna maar let op bij het afrekenen. Bij mij werd de broodjes die bij het arrangement zaten gewoon aan de rekening toegevoegd. Bij een mail hierover werdt ik min of meer op mijn ving... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomheden har svaret
Deze jonge ondernemer weet wat klantenservice is. Er was een klein issue waar ik mee zat, maar hij reageerde snel en bood meteen een passende oplossing. Mijn pakketje met vier geurtjes werd netjes op... Se mere
Via een advertentie bij hen terecht gekomen. Was in het begin skeptisch maar dat was helemaal niet nodig! Levering was zoals beloofd meteen dag erna en de kwaliteit is top! Heb al 3 weken lang een ste... Se mere
Dit zijn letterlijk de beste geuren die ik oooooit heb geroken echt heerlijk, en wat een top service!!!!! Nog nooit zo een goede snelle service gehad en je kan er ook altijd bij terecht als er problem... Se mere
Bij Elysium doen we er alles aan om onze klanten het beste te bieden. Wij vechten voor de scherpste prijs zonder ooit kwaliteit te verliezen. Elke fles autoparfum wordt met de hand gevuld en met uiterste zorg samengesteld, zodat je altijd kunt rekenen op een luxe, langdurige geurbeleving. We onderscheiden ons van de concurrentie door onze persoonlijke aanpak, eerlijkheid en pure passie voor autoparfums. Geen massaproductie, maar vakmanschap. Geen standaardgeuren, maar unieke creaties die jouw rijervaring naar een hoger niveau tillen. Bij Elysium ben je aan het juiste adres voor alles wat met autoparfums te maken heeft. Kwaliteit, service en betrouwbaarheid staan bij ons op de eerste plaats.
Belgien
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 måned
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Zeer tevreden ! Ruiken zoals de echte parfum's en gaan lang mee ! Top service en snelle levering

Besvarelse fra ELYSIUM
Heb ondertussen al 5 van de car perfumes gehad en ze zijn bangelijk. Geuren blijven mega lang hangen in de auto en zijn net zoals de echte parfums. Top top top! Mega snelle levering ook!

Besvarelse fra ELYSIUM
Simpel, duidelijk en snel aangekomen. Service na verkoop was ook top. Mijn vragen werden duidelijk beantwoord en zeer snel mijn antwoorden gekregen!

Besvarelse fra ELYSIUM
Was in het begin wat sceptisch, maar zijn echt van topkwaliteit. Zeker een aanrader om hier eens een geurtje te bestellen!

Besvarelse fra ELYSIUM
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.