Elkatalogen I Norden AB Anmeldelser

1,5

Jag gjorde en liten beställning, men den levereras helt enkelt inte. Mejl besvaras inte och telefonnumret fungerar inte. Beställ absolut inte där, det ser ut som en bluff

Detta är inte ett seriöst företag. Produkten jag beställde fanns på lager men har trots att det gått en månad inte levererats. Har mailat företaget flera gånger men inte fått några svar. Har i skriva... Se mere

Beställde en kaminfläkt 24 september, v.38, som skulle levereras inom 1-3 dagar. Efter fyra dagar får jag mejl om att dom inte har den utan att den ska vara i lager v.41. Jag svarar att jag hoppas att... Se mere

Dårlig

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Akta er för det här blufföretaget!

Akta er för det här blufföretaget!
Jag beställde en fotogenkamin i början av december. Produkten fanns i lager (jag kollade runt på olika ställen innan köp). Sen händer ingenting... inte ett ljud. Jag mailar kundtjänst flera gånger, inget svar. Ringer kundtjänst och får efter lång väntan svar från någon som absolut inte kan hjälpa mig med något. Hon ska be "kundtjänst" att ringa upp mig. Ni kan ju gissa om dom gjort det... nej!
Anmälan till ARN blir nästa besked eftersom det inte heller går att kontakta kundtjänst för att häva köpet.

29. januar 2022

Försvunnen order utan svar

Lade en order i slutet på augusti på en vara de hade i lager enligt sin webbsida. Jag har inte hört något alls om denna vara sedan dess (det är nu slutet på september). Jag har mailat dem flera gånger men inte fått svar på ett enda mail.

27. september 2021

Dålig kundservice

Vi gjorde en beställning hos dem men fick inte varan och inget leveransbesked heller. Försökte ringa kundservice men fick svar att de inte hade tillgång till ordersystemet! Man behövde mejla dem istället!!! Flera mejl fram och tillbaka. Vi fick vad beställde till slut men vi skulle aldrig beställa från dem igen.

22. september 2021

Svarar inte på telefon eller mail

Beställde dimmrar som skulle vara i lager enligt hemsidan för 4 dagar sedan. Efter beställning så har jag inte hört någonting. Har mailat flera gånger utan svar. Ringt men kommer till ett call center som bara hänvisar till att maila dem, vilket jag ju redan gjort.

29. oktober 2020

Skulle precis handla från…

Skulle precis handla från Elkatalogen.se men avböjde på sista sidan då jag såg att ni samarbetar med skojarna Klarna.se.
Tråkigt att inte handla från er när det var så bra priser.

Mvh Fredrik

9. april 2019

Waiting... 6 days has become 6+ weeks.

Pre-purchase: Didn't get back to me after two emails (4 and 5 Oct) and three phone calls prior to purchase to arrange for home delivery on a specific date (going on holiday for two weeks). They promised to call me/email me back a few times. After another email on 21 Oct, they shrugged it off and said they must have missed my emails.

Purchase: Eventually ordered to local pickup location on 23 Oct due to non-response pre-purchase. Straightforward on website. Said 6-8 days shipping on two of the radiators, guessing they were on order from the supplier.

Delivery: Company only shipped 3 out of 5 radiators with other controllers, arriving 8 Nov. Wife called the next week, they were backordered with supplier. Promised delivery by 21 Nov. Sitting here on 27 Nov with no other communication or radiators. Emailed them today and left this review. 28 Nov ElKatalogen says item is still backordered to 5 Dec and will forward on afterwards.

Will edit this review once rectified.

27. november 2018

Order #1000015277

Detta är andra gången jag köper produkter från detta företag och är verkligen nöjd. Jag brukar köpa Hager dvärgbrytare -tänk på att inte stirra blint på bilden, den kan vara fel, läs karakteristik, typ och märkström...då blir det inte fel. Super snabb leverans och inga problem -jag rekommendera att köpa dina produkter från Elkatalogen.se

29. november 2017

Er dette din virksomhed?