Un grand merci pour votre sympathie et votre gentillesse. Je suis francophone et j'ai été très bien renseigné. Je voulais un plat Émile Henry et j'ai découvert plein d'autres marques jolies et i... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Vanuit Nederland Bij Taelman Home in België een Loewe radio via de website besteld. De volgende dag werd deze al op de post gedaan. De radio werd extra goed verpakt zodat deze bij transport geen scha... Se mere
Virksomheden har svaret
Een jaar lang gebruik kunnen maken van een nestthermostaat. Na een jaar ging de heatlink stuk en hebben we het opgestuurd naar Taelman. Er zou gekeken worden of het onderdeel gerepareerd kon worden.... Se mere
Virksomheden har svaret
Bracht een HP desktop terug binnen, omdat die na vervanging van een gecrashte harddisk toch veel te langzaam werkte. Hoewel de eerste herstelling al een 8 maand geleden werd uitgevoerd hebben ze bij T... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Bij Taelman Home bent u terecht voor veel meer dan alleen elektro. Ontdek ons ruime aanbod huishoudtoestellen en entertainmentelektronica, een uitgebreide BBQ-afdeling met topmerken, een inspirerende outdoor zone en een gezellige cooking-afdeling vol kookbeleving. Daarnaast ontwerpen we ook prachtige keukens op maat, volledig afgestemd op uw wensen. Alles voor wonen, koken, genieten en beleven onder één dak!
Kontaktoplysninger
't Hoge 52, 8500, Kortrijk, Belgien
- info@taelmanhome.be
- elektrotaelman.be
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 57 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 måned
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
voor service moet je niet bij Taelman zijn
Laptop gekocht bij Taelman. Na een val waren er brokken.
We moesten 60 euro betalen voor een technicus van Taelman naar het toestel wou kijken. Om dan als antwoord te krijgen dat er inderdaad diverse stukken kapot waren maar zij die stukken (van een merk dat ze verkopen in de winkel) niet kunnen krijgen en het toestel dus niet kunnen herstellen.
Ik was toen al redelijk verbijsterd, maar ik schrijf deze review nu omdat we uiteindelijk naar een onafhankelijk PC-verkoper zijn geweest. Waar het toestel niet gekocht werd. Die het toestel aanvaardde, bekeek en zei 'uiteraard kan ik die stukken krijgen'. Een wereld van verschil. Bij Taelman gaan ze me dus nooit meer terug zien.
Zeer vriendelijk personeel
Zeer vriendelijk personeel . vlotte bediening ,
Alors qu'il était de stock et livrable…
Alors qu'il était de stock et livrable le lendemain, j'ai commandé et payé un téléviseur LG 75QNED876QB sur le site BOL.
Le site marchand Elektro Taelman en Belgique m'a signifié qu'ils avaient un problème stock et m'ont proposé un autre téléviseur d'un prix soit disant €1999 alors que sur la marché il était à €1499 pour le même prix que j'ai payé (1699€)
Une fois pris dans leur piège, il essaye de vous fourgué du matériel de moindre qualité, ce que j'ai refusé.
Ils ont ensuite annulé ma commande de manière unilatéral et j'attends toujours le remboursement de cette dernière.
Goede service en communicatie
goede service
Robomow robotmaaier online gekocht. Deze werkte helemaal niet naar behoren. Teruggestuurd en aankoopbedrag teruggekregen. Steeds vriendelijk en behulpzaam telefonisch ontvangen. M.a.w.: Goede service, zoals het hoort...
Spijtig dat ik geen 0 kan geven
Spijtig dat ik geen 0 kan geven. Mijn ouders hebben jaren en jaren gekocht bij Taelman Bellegem. En nu ze op leeftijd zijn, moeten ze extra kosten die nooit zijn afgesproken van honderden euro's betalen omdat ze daar weer een nieuwe tv hebben gekocht. Tja, volgens Taelman kan men een tv ook nooit herstellen he. Dievenbende, dat is het. M. Verhue
Elektro Taelman levert een defect product en waardeloze service
Via Bol.com een TV besteld, maar die werd geleverd met een defect beeldscherm. Veel moeite moeten doen om het opgehaald te krijgen en twee weken moeten wachten op mijn geld. Ik was vergeten Trustpilot te raadplegen, want dan had ik kunnen weten dat Elektro Taelman aan de lopende band retours en slechte reviews krijgt. Flink balen, want ik had het liefst een goed werkende TV ontvangen. Zelfs een sorry kon er niet vanaf. Trouwens ook een misser van Bol.com om zaken met zo'n leverancier te onderhouden.
Absoluut ondermaatse service electro Taelman
Wij hebben enkele weken terug een Jura J8 koffiemachine gekocht bij electro Taelman in Kortrijk. Deze werd ons door hen verkocht als de “Rolls-Royce” onder de koffiemachines( wat ook wel mag voor een koffiemachine van 1900€). Na 4 weken te hebben genoten van lekkere koffie ( toestel maakt echt wel zeer lekkere koffie) liep het toestel softwarematig vast. Na contact met Taelman werd ons gevraagd om het toestel met alle toebehoren in de originele doos terug te brengen. Herstelling of nieuw toestel ging binnen 2 weken gebeuren. Uiteindelijk kregen we na 4 weken bericht dat we het toestel mochten komen ophalen. In de winkel kregen we enkel het toestel terug met een elastiek errond( niks doos en niks alle toebehoren). Na aandringen werd ons beloofd om dit binnen 2 dagen in orde te brengen zodat we het toestel terug konden gebruiken. Terug na pas meer dan een week kregen we bericht dat alles terecht was. Een maal in de winkel gaf men ons ( na lang zoeken) een doos met enkele kopies van de handleiding en slechts 1( dan nog het verkeerde) item van alle toebehoren . Het was heel duidelijk dat men ons probeerde af te schepen met oude overschot van een vroeger Jura model. Tenslotte werd ons droogweg verteld dat zij niet verantwoordelijk zijn en alles gedaan hebben wat kon, ze spraken zelfs van een uitzonderlijke service. Die mensen beginnen heel zeker verplichte service binnen garantietermijn eten verwarren met uitzonderlijke service. Uitzonderlijke service kon het aanbieden van een vervangtoestel zijn ( bij een toestel van 1900€, maar moet eigenlijk bij ieder toestel zijn) maar dit kwam zelfs nooit ter sprake. Ik kan niet anders dan besluiten dat deze zaak een absoluut overbodige tussenstap was bij het aankopen van onze koffiemachine. Van uitzonderlijke service( zoals vermeld op hun site) met eigen gespecialiseerde technici was totaal geen sprake en ook van enige verantwoordelijkheid bij het ontbreken van alle toebehoren was niks te zien. Had veel beter het toestel on line aangekocht bij de verdeler zelf ( had dan ook een betere aankoopprijs betaald) want het is uiteindelijk die verdeler van Jura zelf( Bodart) die alles in orde heeft gebracht en wel blijk van verantwoordelijkheid toonde. Aan de vele negatieve reviews te zien raad ik dan ook zo veel mogelijk mensen aan om electro Taelman links te laten liggen. Je kan er je geld kwijtgeraken maar daar stopt dan ook alles. Gelukkig drinken wij ondertussen terug lekkere koffie met dank aan Bodart maar zeker niet van Electro Taelman
Tv met barsten geleverd,tealman neemt de telefoon niet op.
Tv via bol besteld, geleverd uitgepakt en meteen bleken er barsten te zijn.
Direct dit op de foto gezet,tv ingepakt en aangemeld voor retour.behalve na ingrijpen van bol een mail met fotoverzoek.is het wederom stil,ze roepen van alles op de site wat ze zelf niet toepassen,soort verpakking gebruiken en zo en zo moet gehandeld worden.
Is het muisstil.
Dag geld en een kapotte sta in de weg.
Er is niet bewust bij Taelman gekocht.
Dit ging via bol.
slechte service en nog slechtere communicatie
Toen onze vaatwasser het recent begaf, gingen we kijken bij Electro Taelman in Kortrijk. Aangezien zij het model dat wij wouden niet ter beschikking hadden, kochten wij de nieuwe vaatwas rechtstreeks bij Miele. We vroegen aan Taelman of zij eventueel toch bereid waren om de machine te komen installeren bij ons, en we zouden de installatiekosten dan apart betalen. We waren aangenaam verrast dat ze bereid waren dit te doen. De dag en het uur werden telefonisch 2x bevestigd. Ik regelde dat ik thuis was, maar er kwam niemand opdagen. We belden op, om doodleuk te horen dat ze beslist hadden dat ze toch niet zouden komen voor de installatie, aangezien de vaatwas niet bij hen was aangekocht. Ook al hadden we telefonisch alles uitgelegd en was ons beloofd (2X) dat ze zouden komen. Het ergste vond ik dat ze niet eens de moeite hadden genomen om ons van deze nieuwe beslissing op de hoogte te brengen! Ik heb thuis zitten wachten voor niets, en bovendien is het nu te laat om iemand anders te vinden die dit nog kan komen doen voor we morgen volk ontvangen voor oudejaarsavond. Slechtste service ever, daar komen we alvast nooit meer terug! Ik zou het filiaal van Taelman in Kortrijk iedereen ten stelligste afraden!
Slechte service
Wat een ongelofelijk slechte service bij Elektro Taelman. Via Bol.com een bestelling geplaatst tijdens Black Monday. Het pakketje is "zoek" geraakt. Na 3 weken wachten is de bestelling geannuleerd en de prijs omhoog geschoten. Schandalig dat ze het product niet opnieuw verzenden en zonder overleg met de klant de bestelling annuleren.
Geen service
Ze nemen een iPhone in herstelling wegens garantie, offerte 0 factuur, een maand lang hoor je niets.
Dan neem je zelf contact op en zeggen ze dat ze op een onderdeel wachten. De dag er na zeggen ze dat het geen garantie is en dat ik 453 euro moet betalen voor een omruilen (2 jaar geleden heb ik hem minder dan 400 euro betaald!). Of 55 euro om hem gewoon terug te krijgen. Voor alles moet je zelf bellen en informeren, ze geven 0,0 garantie! Hier kopen is een slechte keuze. Ze sturen de Iphone ook niet op naar Apple zoals het hoort maar laten hem nakijken in hun eigen telenet atelier, wat ook niet correct is. Dit alles zou op voorhand moeten mede gedeeld worden aan de klant. Met mij hebben ze er in elk geval een ontevreden ex klant bij!
GEEN KAFFIE
Wanneer ons verteld word dat onze kaffiemassinne op woensdag geleverd zal worden hebben wij deze woensdag nodig!!!!!!! Nu moeten wij vandaag onze laatste vergadering van 2022 zonder kaffie doorbrengen!!!!!
Ik kocht een tv bij bol.com en kreeg…
Ik kocht een tv bij bol.com en kreeg een tv met een barst erin. Tv mocht terug en ik mocht 3 weken op mijn geld. Waarom! Omdat de verkoper en de transporteur dit moest uitvechten. Waarom! Ja het antwoord heb ik ook niet kunnen krijgen. Daarna besloot ik het opnieuw te bestellen, omdat het goed bleek te zijn volgens de voorgaande kopers. Dat vind ik niet. Waarom! Omdat de tv de eerste week uitviel. Ik bedacht me en besloot het te retourneren en weer daarop dacht ik van laat ik het nog een kans geven. Dat deed ik. Pas na 5 weken deed de tv het niet meer en freezede het op de home pagina. Ik moest de stekker uit de stopcontact halen en weer aansluiten om het op gang te krijgen. Ik nam contact op en zei dat ik het weer terug wilde doen. Omdat het na de bedenkperiode was kon dat niet. Ik wilde het met de reparatie doen maar dat kon alleen als er een doos aanwezig was of goed kon worden ingepakt. Dat gaat dus niet. De verkoper werkt ook niet mee en had blijkbaar geen zin om dit verder op te pakken.

Besvarelse fra Taelman Home
Goede service, prima product
Onze tv (bij Bol.com besteld) was zoekgeraakt bij de transporteur. Vicky van Taelman heeft toen veel werk gedaan om de tv weer terug te vinden, ze was zeer vriendelijk en behulpzaam. Na onze korte vakantie werd de dag erna, zoals afgesproken, de tv bezorgd. (Of het de zoekgeraakte tv was of een vervanger, dat vertelt het verhaal niet). Ook belde Vicky er heel attent achteraan om te checken of alles goed gekomen was. En de tv is een prima televisie voor een goede prijs.
Verkeerde bestelling binnen gekregen
Een bestelling geplaats via bol.com en kreeg een compleet ander product!
Geen factuur gekregen ondanks verschillende malen gevraagd
Iets aangekocht via bol.com voor mijn bedrijf, verschillende keren gemaild voor een factuur maar tot heden nog niets ontvangen of nog maar een antwoord op één van de mails, onprofessioneel.
Slechte service, of beter nog, GEEN SERVICE!
Ze hadden mij een kapotte soundbar verkocht. Zelf constant initiatief moeten nemen op het opgelost te kunnen krijgen. Eerst stelden ze mij dan een duurder en minder kwalitatief model voor... . Uiteindelijk dan via de zaakvoerder vernomen dat de originele soundbar zou hersteld worden. Opnieuw hoorde ik niets en moest hen zelf terug contacteren. Nu ondertussen soundbar terug. De voeding van de subwoofer ontbreekt en de soundbar zit vol met zichtbare krassen... Ik heb het zo gehad. 0 excuses, ze lachen u vierkant uit. Echt een totale non-service. Super vriendelijk bij de verkoop, maar eens gekocht kan het hen niet meer schelen. Koop daar nooit iets!!
Slechte services
Slechte services, reeds na 1 jaar blijkt het dat ik een kapot scherm heb, nu heb ik gevraagd welke opties ik heb aan taelman tot op vandaag geen enkel aanwijzing naar taelman.
Zeer slechte service. Maloten
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.