Ik zocht een niet standaard oplossing, maar met de hulp van de helpdesk/technicie achter de schermen ben ik tot een juiste oplossing gekomen. Mijn vragen werden uitvoerig beantwoord, en ik kreeg zelf... Se mere
Hier een nieuwe ABB groepenkast besteld, goedkoopste van Nederland (scheelde echt honderden euro's met ander aanbieders)! Keurig op tijd en netjes beschermd verpakt geleverd. Bij plaatsing bleek ik to... Se mere
Donderdagavond de stoppenkast besteld, zaterdagochtend stond de koerier voor de deur. Gelukkig, want dinsdag kwam de electriciën de stoppenkast monteren. Omdat ik vrijdag geen track&trace mail ontvang... Se mere
.De ventilator die ik nodig had ter vervanging van mijn badkamerventilator werd de volgende dag al om 10 uur bezorgd. Na montage waarbij de schroeven bij de hoekpunten zaten zodat ze ver vanaf de... Se mere
Noorderstraat 17C, 1486mx, West-Graftdijk
- 075-6411790
- info@elektrooke.nl
- elektrooke.nl
Prima service, bedrijf belt zelf om de online gemaakte order te bevestigen
Duidelijke website, prima online order proces met aflever/ophaal keuze mogelijkheid. Daarbij komt dat het bedrijf zelf belt om de online gemaakte order te bevestigen. Vriendelijke service.
Keurig mijn bestelling kunnen ophalen.
nette en snelle levering
jammer dat de website niet compleet is zodat de bestelling klopt met wat er technisch mogelijk is.
super snel en correct
Ik werd direct gebeld toen bleek dat ik de verkeerde combinatie had besteld. Daarna alsnog de juiste goederen binnen een etmaal ontvangen.
mooie website en uitstekend telefonisch geholpen
Prima internetwinkel. Op tijd geleverd. Volgende keer weer als ik ze nodig heb.
Goede persoonlijke benadering
Betaling was moeilijk, waarschijnlijk voorloper van de bankproblemen van afgelopen vrijdag. Telefonisch contact en alles snel opgelost en daarna vlotte levering met duidelijk melding.
FvD
spoedbestelling
Ik had snel 2m2 microfoil (vloerverwarming) nodig. Ondanks dat het niet op voorraad was, is het elektro-oké gelukt om het binnen 24 uur af te leveren. Dank.
Alles was goed
Mijn beoordeling: Ja goed, bezorging , apparaat compleet, informatieboekje, informatie via mail goed.
Alles verliep zoals beloofd .
Bestellen , betalen en bezorgen zoals beloofd
prima advies, afspraken goed nagekomen.
Ik had wat advies nodig over ventilatie, er werd heel snel en objectief geantwoord en de uiteindelijke bestelling was keurig op tijd, dus een aanrader.
Supersnelle levering
De bestelde spullen waren sneller geleverd dan de soortgelijke spullen die ik ergens anders had besteld.
Goede service, correcte en snelle levering
Ik heb een ventilator besteld na eerst via de mail advies te hebben gevraagd. Het advies was voor mij volledig, met ook aanvullende tips.
Dit heeft mij tot de bestelling bij dit bedrijf gebracht. De uitlevering was snel en correct.
Alles is dus naar volle tevredenheid verlopen
Goede service en snelle levering, helemaal Oké.
snelle levering ,gewoon goed !
vandaag besteld ,morgen al in huis supur !!!
snelle levering,goed advies en prima service
De beoordeling is heel positief. Ik kan dit andere mensen aanbevelen.
Top!
Goede service, snelle levering en vlotte afhandeling van vragen. De enige onduidelijkheid lag aan de pakket dienst die het pakketje ergens anders afleverde en dit verzuimde te vermelden. Ik kan iedereen Elekrooké aanbevelen.