Elektro Oke Anmeldelser

4,5

Ik zocht een niet standaard oplossing, maar met de hulp van de helpdesk/technicie achter de schermen ben ik tot een juiste oplossing gekomen. Mijn vragen werden uitvoerig beantwoord, en ik kreeg zelf... Se mere

Hier een nieuwe ABB groepenkast besteld, goedkoopste van Nederland (scheelde echt honderden euro's met ander aanbieders)! Keurig op tijd en netjes beschermd verpakt geleverd. Bij plaatsing bleek ik to... Se mere

Donderdagavond de stoppenkast besteld, zaterdagochtend stond de koerier voor de deur. Gelukkig, want dinsdag kwam de electriciën de stoppenkast monteren. Omdat ik vrijdag geen track&trace mail ontvang... Se mere

.De ventilator die ik nodig had ter vervanging van mijn badkamerventilator werd de volgende dag al om 10 uur bezorgd. Na montage waarbij de schroeven bij de hoekpunten zaten zodat ze ver vanaf de... Se mere

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Uitzonderlijk

Prima levering, 1,5 m internet kabel was niet op voorraad, ipv mij laten wachten, bellen of een 2m kabel voor dezelfde prijs ook goed was.. Waar vind je dat nog ?? Binnen 2 dagen in huis! Gewoon super

9. marts 2013

perfecte service en uistekend assortiment

via Google ben ik op de website van Elektro Ok gekomen omdt ik op zoek was naar een nieuwe badkamer ventilator. Op de site staat duidelijk omschreven welke hiervoor geschikt zijn met nuttige links om de afzuigcapaciteit te berekenen. Toen ik mijn keuze gemaakt had heb ik de S&P design 200 besteld en de bestelprocedure verliep prima. Toen de ventilator niet op voorraad bleek te zijn werd ik netjes gebeld met de verontschuldiging voor de vertraging en de termijn waarin de ventilator geleverd zou worden. Weer kreeg ik een email met de verzendstatus en de bestelling werd netjes verpakt afgeleverd, waarbij ik ook nog een mooi led zaklampje als cadeautje erbij krijg. De ventilator voldeed aan mijn verwachting toen ik de doos open maaktje. Kan bijna niet wachten totdat de verbouwing van de badkamer gaat beginnen en ik kan genieten van een dampvrije ruimte. Ik kan iedereeen deze webshop van harte aanbevelen.
John v.d. Pers

9. marts 2013

Tevreden over prompte levering.

Om een mening te ventileren omtrent de leverantie van bij ElektroOke bestelde
ventilator : zeer tevreden over de snelle afhandeling. Dat gaat bij de meeste andere
bestellingen wel anders !

3. marts 2013

Top bedrijf, super snel!

Zondag wat schakel materiaal besteld, eenvoudige web shop. Overzichtelijk en heldere voorwaarden. Dinsdag alles binnen. Reeds meermalen bij dit bedrfijf wat besteld, altijd prima leveringen.
Geen ervaring met service afhandeling of retouren, omdat altijd alles naar tevredenheid en compleet ontvangen is.

Aanrader, zeer tevreden over.

26. februar 2013

Internetbestelling met transportproblemen.

De bestelling via internet verliep goed, evenals de berichtgeving over het verloop van de bezorging. De 2e dag na bestelling, was het artikel nog niet bezorgd. Elektro Oke gebeld. Mij werd verzocht de bezorgdienst te bellen, waarvan het nr. in de mail is vermeld. De vertraging was vermoedelijk te wijten aan de Valentijnsdag en de gladheid, maar zou vandaag nog bezorgd worden. De volgende dag (vrijdag) nog steeds niets ontvangen. Weer gebeld. Het 'systeem' geeft melding van 'niet thuis'. Dat klopt mooi niet, alle dagen na bestelling was speciaal iemand thuis, maar vandaag zou bezorgd worden. Vlak na 17.00uur weer bezorgdienst gebeld. Mij werd verzocht zelf de chauffeur in Rdam te bellen!! Telefoon werd wel beantwoord, maar er bleek geen chauffeur meer. Dus: vandaag geen bezorging meer! Ik MOEST het artikel nu hebben, want we vertokken het weekend naar andere locatie waarvoor het artikel bestemd was. Gelukkig werd het artikel op zaterdag persoonlijk door iemand uit Rdam bij mij thuis afgeleverd.

25. februar 2013

Snel en correct uitgeleverd.

Voor de eerste keer een bestelling bij Elektro Oke geplaatst. Zeer tevreden over de prijs kwaliteit verhouding. Bestelling is snel en correct uitgeleverd. Betaling via oa Ideal. Ook handig dat via inetrnet de status van de bestelling kan worden gevolgd. Kan Elektro Oke van harte aanbevelen.

23. februar 2013

Perfecte service

Mijn bestelling van een relatief weinig verkocht artikel met ook nog een lage prijs werd omgeven door een perfecte service. Ik ben daar uitermate content over.

22. februar 2013

Geen spijt!!

Product was de dag na de bestelling al binnen. Montage ging ook heel erg goed. Meterkast werkt (nog steeds) super!

13. februar 2013