Kreeg een telefoontje van een ONAFHANKELIJK ORGAAN die me Elegant aanbeveelde ... 2x gevraagd of het in opdracht van Elegant belde wat hij pertinent ontkende en nogmaals beweerde een onafhankelijke sp... Se mere
Virksomheden har svaret
Ik ben zeer tevreden over Elegant. Toen ik verschillende energieleveranciers en tarieven aan het vergelijken was, stelde ik vast dat de termijn voor mijn cashback van €100 eigenlijk al verstreken... Se mere
Virksomheden har svaret
De vooropgestelde informatie 95€/maand klopte niet met de prijs opgave van Elegant 186€! De dame was zeer hulpvaardig en daarom de beslissing om bij onze huidige leverancier te blijven! Jullie moe... Se mere
Virksomheden har svaret
Ik ben zeer tevreden van Elegant. Ze helpen jou bij alles aan de telefoon. Zijn zeer vriendelijk. En financieel zeer prijselijk. Heb reeds ontzetten veel telefoons gekregen met steeds verschillende nu... Se mere
Virksomheden har svaret
"Elegant is een eerlijke, Vlaamse leverancier van aardgas en lokaal geproduceerde groene stroom."
Kleine Nieuwedijkstraat 53 / 2, 2800, Mechelen, Belgien
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 48 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Administratieve opvolging door te geven aan Fluvius, prima geholpen door Yagmur

Besvarelse fra Elegant Energieleverancier
omdat ik zeer goede ervaring heb met Elegant ,persoonlijk persoon die super klantvriendelijk is en behulpzaam .terug in enkele uren alles geregeld bemiddeld met fluvius en aansluiting ,zij nemen tijd en hulp voor de klant goede communicatie .

Besvarelse fra Elegant Energieleverancier
Nooit ondertekenen via telefonisch gesprek. De kleine letters. Extra kosten die je moet betalen en wat je verliest bij ‘vroegtijdig ‘ afsluiten wordt aan de telefoon niet vermeld. Dus nooit telefonisch ondertekenen maar eerst de kleine negatieve regels lezen voordat je tekens. Dus nooit telefonisch akkoord gaan. Dit kost mij 200€ extra !!!!
Ik hoop dat ze deze praktijken afschaffen. Ik ben woest. Ik heb zonnepanelen en gebruik enkel gas voor warm water en kost mij nu 200€ extra want ze hebben energie moeten aankopen 🫣. Ik hoop echt dat ik hiermee mensen kan waarschuwen want dit is het eerste bedrijf dat dit doet bij stoppen van het contract 😡
Nu kunnen jullie dit zeggen via telefoon is dit nooit meegedeeld. Ik blijf zeggen dat ik enkel betaal de energie die er k verbruikt hebt en die 100€ bijtellen? Jullie zouden 400€ op jaarbasis go dkopen zjn maar ik heb al de maanden 195€ betaald en nu bijna 400€???? Sorry ik aanvaard deze uitleg niet. Ik heb deze maand 400€ aan jullie betaald en aan engie 150€ . Zijn jullie op jullie kop gevallen. Stopt d n met telefonisch contracten te laten ondertekenen want ik heb hier geen contract liggen van jullie. Heb moet via de website gaan. Ik wil enkel betalen wat ik verbruikt heb!!! Want jullie waren van begin duurder met de voorschotfacturen en deze afrekening waar jullie 200€ bijtellen omdat jullie energie hebben moeten aankopen voor 1 jaar. Sorry, dit heb ik in30 jaar nooit gehoord. Ze moesten jullie van de energiemarkt gooien met deze valse beloften!!!!.ik betaal 195€ dat is alles. Zelfs engie vraagt niet zoveel en ze k krijg altijd terug maar iemand met dementie zoiets laten ondertekenen zonder deze voorwaarden te vermelden, is een schande.

Voorschotfactuur aanpassen ?
Effen bellen en binnen de 2 minuten geholpen,
waar vindt je dit nog de dag van vandaag ? Top !

Besvarelse fra Elegant Energieleverancier
Het voorschot factuur was berekend op €66 en bij engie €86, ik deed me dus 22 euro profijt maar uiteindelijk is mijn voorschot nu € 111 en is bijna het dubbele van beloofd. Indien ik dit had geweten had ik zeker niet veranderd van leveracier. Een hele teleurstelling dus voor mij als alleenstaande

Besvarelse fra Elegant Energieleverancier
Ik heb nooit een discussie gehad. De klantendienst is heel klantvriendelijk

Besvarelse fra Elegant Energieleverancier
Ben er al jaren klant en moet eerlijk toegeven dat de klantendienst altijd vriendelijk en behulpzaam is. Krijg altijd juiste informatie en alles is altijd fijn geregeld. Dat op zich is al 10/10. Dankjewel.

Zeer vriendelijk
Zeer behulpzaam
gewoonweg een super goed ervaring

Besvarelse fra Elegant Energieleverancier
We zijn heel vriendelijk geholpen door de klantenservice

Besvarelse fra Elegant Energieleverancier
Ik ben enorm goed geholpen op een zeer vriendelijke manier.
Was een zeer vriendelijke man .
Heb met een goed gevoel de telefoon dicht gelegd .

Besvarelse fra Elegant Energieleverancier
De Beste en vriendelijkste aan telefoon en de goedkoopste

Besvarelse fra Elegant Energieleverancier
Yamur was vriendelijk en klantvriendelijk. Zij stond open voor al de vragen die ik stelde.

Besvarelse fra Elegant Energieleverancier
Geen concrete duidelijke info over energiedelen....

Besvarelse fra Elegant Energieleverancier
Ik ben niet tevreden over de beëindiging van het contract. Ze ontkennen dat ze een bericht van mij hebben gekregen via het contactformulier. Toch ben ik daar honderd procent zeker van. Ze zijn er nooit op ingegaan, ze hebben wel veel te veel aangerekend en nemen geen verantwoordelijkheid. Geld primeert blijkbaar. Ik kan Elegant niet aanraden.

Besvarelse fra Elegant Energieleverancier
Alles werd met mij overlopen en verduidelijkt in een verstaanbare taal.
Contact was zeer aangenaam, heeft rustig de tijd genomen en was zeer vriendelijk!

Besvarelse fra Elegant Energieleverancier
We hadden een factuur gekregen die voor ons compleet niet te plaatsen was. Dankzij de professionele uitleg van Yagmur werd niet alleen mijn gemoed wat rustiger maar werd de situatie ( die ik eigenlijk ongelooflijk vind vanuit Fluvius, meer dan een jaar na datum worden de meterstanden aangepast, waardoor wij nu 10 maanden na datum een nieuwe afrekening krijgen van Elegant, we hadden het als phishing geklasseerd) duidelijk voor ons.
Dank alvast Yagmur om de mist wat te laten optrekken voor ons.
Els D.

Besvarelse fra Elegant Energieleverancier
Heb wegens verhuis afscheid moeten nemen van Elegant. Ben er jarenlang een zeer tevreden klant geweest. Bij de eindafrekening dacht ik dat ze een fout hadden gemaakt. Maar de dame aan de telefoon ( Yagmur )heeft perfect uitgelegd hoe de afrekening werd gemaakt en bewezen dat hun afrekening 100% juist was. Hartelijk dank Elegant voor de jarenlange perfecte service.

Besvarelse fra Elegant Energieleverancier
Voici la société la plus mauvaise que j'ai connu en plus de quarante ans d'obligation d'utilisation de fournisseurs d'électricité ! Dès la première facture d'acompte mensuel qui s'élevait à trois le montant de ma consommation mensuelle j'ai compris que l'on m'avait mal conseillé en me proposant cette société et j'ai donc décidé de les quitter ! Lors de mon décompte final j'ai remarqué qu'ils ont facturé un an de frais de gestion au lieu de 53 jours de service et qu'ils n'ont pas tenu compte de ma production solaire soit disant que le gestionnaire du réseau n'a pas communiqué les chiffres alors que j'ai un compteur intelligent qui communique toutes les valeurs. Finalement j'ai payé avec eux 0,927 euro le kWh ce qui est du vol! Fuyez Élégant !!!

Besvarelse fra Elegant Energieleverancier
Bellen mij op om mij als klant te behouden met zogezegd betere prijzen, waar uiteindelijk niks van blijkt waar te zijn. Mag ik uiteindelijk zelf al het geregel doen zodat mijn ander contract toch goed van start kan gaan. Dit is de derde keer dat ik iets voorheb waar ik mijn wenkbrauwen bij frons bij Elegant!!