Elegant Energieleverancier Anmeldelser

TrustScore 4 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Kreeg een telefoontje van een ONAFHANKELIJK ORGAAN die me Elegant aanbeveelde ... 2x gevraagd of het in opdracht van Elegant belde wat hij pertinent ontkende en nogmaals beweerde een onafhankelijke sp... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Ik ben zeer tevreden over Elegant. Toen ik verschillende energieleveranciers en tarieven aan het vergelijken was, stelde ik vast dat de termijn voor mijn cashback van €100 eigenlijk al verstreken... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De vooropgestelde informatie 95€/maand klopte niet met de prijs opgave van Elegant 186€! De dame was zeer hulpvaardig en daarom de beslissing om bij onze huidige leverancier te blijven! Jullie moe... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Elselskab

Skrevet af virksomheden

"Elegant is een eerlijke, Vlaamse leverancier van aardgas en lokaal geproduceerde groene stroom."

Kontaktoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 48 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

173 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Correcte en snelle afhandeling van een…

Correcte en snelle afhandeling van een probleem door Yahmur!
Lieven Ostyn.

28. august 2026

Hoi Lieven,

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je probleem correct en snel werd afgehandeld. We geven je compliment zeker door aan Yagmur, dat zal haar veel plezier doen.

Bedankt voor het vertrouwen!

Top!!!

Correct prijzen, heel goed bereikbaar per telefoon en/of mail. Onze contactpersoon Yagmur is heel vriendelijk en service gericht.

28. august 2026

Hoi Jenny,

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je onze correcte prijzen en goede bereikbaarheid via telefoon en mail apprecieert.

Ook bedankt voor de mooie woorden over Yagmur. We geven je compliment zeker aan haar door. Het doet ons plezier te lezen dat haar vriendelijke en servicegerichte aanpak zo'n positieve indruk heeft achtergelaten.

Bedankt voor je vertrouwen!

Heel klantvriendelijk !

super snelle reactie van de klantendienst, heel vriendelijk en samen een oplossing gevonden! Top !!!

27. august 2026

Hoi Paul,

Bedankt voor je enthousiaste review! Wat fijn om te lezen dat je zo snel geholpen werd door onze klantendienst.

Bij Elegant zetten we elke dag in op een persoonlijke en vlotte service, dus het doet ons veel plezier dat je dit zo hebt ervaren. Bedankt voor het vertrouwen en voor het delen van je positieve ervaring!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Yagmur heeft mij heel goed geholpen

Yagmur heeft mij heel goed geholpen, duidelijke en vriendelijke uitleg

26. august 2026

Hoi Eveline,

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat Yagmur je zo goed heeft kunnen helpen met een duidelijke en vriendelijke uitleg. We geven je compliment met veel plezier aan haar door.

Duidelijke informatie

Een zeer positieve ervaring, met dank aan Yagmur die mij duidelijke informatie gaf omtrent mijn vraag betreffende het aanpassen van mijn energiecontract. Aangenaam gesprek, vriendelijk en correct.

26. august 2026

Hoi Jean-Marie,

Bedankt voor je fijne review! Wat leuk om te horen dat je zo’n positieve ervaring hebt gehad met Yagmur. We geven je mooie woorden met veel plezier aan haar door. Fijn dat ze je duidelijk kon informeren over de aanpassing van je energiecontract.

Bij Elegant streven we er elke dag naar om onze klanten helder en persoonlijk te begeleiden in hun energiezaken. Bedankt voor je vertrouwen!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jaghmur mijn Turkse schat die mij uit…

Jaghmur mijn Turkse schat die mij uit nood heeft geholpen. Kweet ge hebt altijd rotte appels maar mensen zoals haar maken toch wel het verschil. Kwil haar alvast bedanken voor de hulp en als het kon had ik haar een 6/5 gegeven. Teşekkür ederim abla

21. august 2026

Hoi,

Wat een geweldige review, bedankt om dit te delen! 😊 We geven je mooie woorden met veel plezier door aan Yagmur. Het doet ons enorm veel plezier te horen dat ze je zo goed heeft kunnen helpen. Bij Elegant geloven we dat persoonlijke hulp echt het verschil maakt, en het is fijn om te lezen dat je dat ook zo hebt ervaren.

Die 6/5 nemen we met veel plezier in ontvangst! ⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Bedankt voor je vertrouwen in Elegant en voor deze geweldige boodschap.

Groetjes, Team Elegant

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik ben zeer tevreden van Elegant

Ik ben zeer tevreden van Elegant. Ze helpen jou bij alles aan de telefoon. Zijn zeer vriendelijk. En financieel zeer prijselijk. Heb reeds ontzetten veel telefoons gekregen met steeds verschillende nummers geblokkeerd. Elegant waarschuwt ons en mailt de minste of kleinste verandering door. Vandaag telefoon van nieuwe electriciteit maatschappij, dat zich uitgaf als niewe naam voor Elegant. Geloof hen niet HIER zit je goed.

Hoi Brigitte,

Bedankt voor je mooie woorden en het vertrouwen in Elegant!

Wat fijn om te lezen dat je onze klantendienst als vriendelijk en behulpzaam ervaart. We vinden het belangrijk om onze klanten op een heldere en transparante manier te informeren en hen bij elke stap te ondersteunen. Als partner in heldere energie staan we graag klaar met advies, antwoorden en een persoonlijke service waarop je kunt rekenen. Bedankt ook om jouw ervaring hierover te delen!

We zijn blij dat je al die jaren tevreden bent bij ons. Daar doen we het voor!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zalig iemand na niet ellenlang wachten…

Zalig iemand na niet ellenlang wachten aan de lijn te krijgen en je probleem oplost.

Besvarelse fra Elegant Energieleverancier

Hoi Els, Bedankt voor je fijne woorden! Wat leuk om te horen dat je snel geholpen werd. Daar doen we het voor. Bedankt voor het vertrouwen! Groetjes, team Elegant.

Heb nooit problemen gehad

Heb nooit problemen gehad

Besvarelse fra Elegant Energieleverancier

Dag Sergio, fijn om te lezen dat alles vlot verloopt. Bedankt voor je vertrouwen en je positieve feedback. Daar doen we het voor! Groetjes, team Elegant.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vlotte contactname en prima opvolging

Eerste contacten zijn zeer goed. Vlotte contactname en telkens goed geholpen. Prima service en dito medewerkers!

19. august 2026

Hoi Kris,

Bedankt voor je mooie woorden!

We doen elke dag ons best om onze klanten vlot en duidelijk verder te helpen, dus het is erg fijn om te horen dat je onze service en medewerkers zo positief ervaart.

Bedankt voor jouw vertrouwen in Elegant. We staan ook in de toekomst graag voor je klaar!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

zonet heel vriendelijke en behulpzame…

zonet heel vriendelijke en behulpzame dame Yagmur aan de lijn gehad en die heeft me direct geholpen met al mijn vragen,geen wachttijd vooaleer ik iemand aan de lijn had!
super

19. august 2026

Besvarelse fra Elegant Energieleverancier

Dag Robyns, wat fijn om te lezen dat je snel en efficiënt bent verder geholpen door onze klantendienst. Dat doet ons ontzettend veel plezier!

Met veel plezier geven we jouw complimenten door aan onze collega Yagmur. Groetjes team Elegant

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Yagmur 14 /8/26 zeer goed geholpen…

Yagmur 14 /8/26 zeer goed geholpen goede communicatie

14. august 2026

Besvarelse fra Elegant Energieleverancier

Hoi Chantal, wat fijn om te lezen dat je zo goed werd verder geholpen door onze collega Yagmur! Met veel plezier geven we jouw compliment aan haar door. Bedankt voor je review! Groetjes team Elegant

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Een simpel telefoontje geen wachttijden…

Een simpel telefoontje geen wachttijden en een correcte oplossing van een vlotte dame.

14. august 2026

Besvarelse fra Elegant Energieleverancier

Hoi Marc, vooral dat eenvoudige vinden wij belangrijk. Een klantendienst met een ellenlang keuzemenu of zonder duidelijke en transparante uitleg, daar doen wij niet aan mee. Bedankt voor je review! Groetjes team Elegant

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Supergoede uitleg gekregen over hoe je…

Supergoede uitleg gekregen over hoe je voorschotfactiuur wordt berekend door een zeer vriendelijke Mevrouw !
Jammer genoeg weet ik haar naam niet, wellicht Tineke die mij de mail schreef?

13. august 2026

Besvarelse fra Elegant Energieleverancier

Hoi Elisabeth, wat fijn om te lezen dat je zo goed bent geholpen door onze collega Tineke. We geven jouw complimenten met veel plezier aan haar door. Bedankt voor je review! Groetjes team Elegant

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vlotte en zeer vriendelijke afhandeling…

Vlotte en zeer vriendelijke afhandeling van mijn vraag door Yagmur.
Zeer transparante uitleg door iemand die kennis van zaken heeft.
Professionele aanpak.
Top
Geen eindeloze voorkeuze systeem waar je telkens je keuze moet bevestigen.
Enkel NL of FR en dan onmiddellijk contact met een persoon.

13. august 2026

Besvarelse fra Elegant Energieleverancier

Een snel bereikbare en transparante klantendienst? Dat is waar wij om bekend willen staan, Hugo! Heel fijn om te lezen dat je dit zo hebt ervaren. Bedankt voor je review! Groetjes team Elegant

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mijn vraag werd binnen enkele uren…

Mijn vraag werd binnen enkele uren beantwoord. Kort en bondig, klaar en duidelijk

Besvarelse fra Elegant Energieleverancier

Hey Johan, en dat is precies wat een klantendienst moet zijn, toch? Bedankt voor je review! Groetjes team Elegant

Service !!

We zijn overgeschakeld naar Elegant, er hebben er zeker geen spijt van. We zijn steeds vriendelijk en direct geholpen met onze vragen. De voorschotfaktuur is aangepast binnen de twee minuten.
Klantendienst is top !!!

Besvarelse fra Elegant Energieleverancier

Hoi Rober, van jouw review kunnen we alleen maar blij worden! Een vriendelijke en efficiënte klantendienst, gecombineerd met competitieve tarieven, is precies waar wij voor willen staan. Bedankt voor je review! Groetjes team Elegant

Super goed geholpen door Yagmur

Super goed geholpen door Yagmur! Dankjewel

Besvarelse fra Elegant Energieleverancier

Dag Anneke, wat fijn om te lezen dat je zo goed werd verder geholpen door onze collega Yagmur! We geven jouw compliment met veel plezier aan haar door. Groetjes team Elegant

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede service ! Ik had een heel vriendelijke dame…

Ik had een heel vriendelijke dame “Yagmur” die voor mij bij de netbeheerder en de achterliggende diensten mijn dossier heeft rechtgetrokken en opgevolgd zodanig dat ik niet van links naar rechts werd doorgezonden. Hartelijk dank

11. august 2026

Besvarelse fra Elegant Energieleverancier

Hoi Beatrice, het doet ons veel plezier om te lezen dat je efficiënt en vriendelijk werd verder geholpen door onze klantendienst. Met veel trots geven we jouw compliment door aan onze collega Yagmur. Bedankt voor je review! Groetjes team Elegant

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Administratieve opvolging door te geven…

Administratieve opvolging door te geven aan Fluvius, prima geholpen door Yagmur

11. august 2026

Besvarelse fra Elegant Energieleverancier

Hoi Pascal, wat fijn om te lezen dat je goed werd verder geholpen! We geven je mooie compliment voor onze collega Yagmur met veel plezier aan haar door. Bedankt voor je review! Groetjes team Elegant

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.