Virksomheden har svaret
Virksomheden har svaret
Ze zijn erg meedenkend heel vriendelijk zowel de dame die ik aan de telefoon had als de mannen die het zijn wezen brengen en ik zat al jaren bij ze nog nooit niks te klagen gehad
Har besvaret 5 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 2 uger
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Van vernieuwen contract tot levering was super geregeld.

Besvarelse fra Elbuco
Ik werd gelijk geholpen met mijn vragen en er word met je meegedacht

Besvarelse fra Elbuco
Zeer slechte communicatie, een arrogante klantenservice! Zal het bedrijf niet aanraden! Wil er ook vanaf maar vragen voor het beëindigen van contract nog meer geld dan 3 jaar huren! GROTE ONVRIENDELIJKE OPLICHTERS ZIJN HET, DIE ALLEEN JE GELD WILLEN , MAAR SERVICE LEVEREN HOMAAR! JULLIE ZIJN GEWAARSCHUWD!

Besvarelse fra Elbuco
Elbuco maakt de negatieve reviews hier niets uit, dit hebben ze vandaag aan mij kenbaar gemaakt. Ik krijg een 200 cm topper geleverd ipv een 210. Ben al een maand bezig het omruilen van deze topper. Elbuco roept van alles, liegt en komt afspraken niet na. Heb de betalingen op geschort. Volgens Wim de manager van dit geweldige bedrijf Kan je ook prima op een 2 meter topper slapen. Het maakt hierbij voor hem niet uit dat je speciaal een 210 hebt besteld omdat je spier dystrofie hebt. We gaan zien wanneer ze leveren. Ik meld toch mijn problemen hier omdat ik hoop dat mensen nadenken voordat ze in zee gaan met de klantvriendelijkheid en arrogantie van dit fijne bedrijf. En dat misschien hier een consumenten programma/instantie mee kijkt en dit bedrijf aanpakt. Want dit moet stoppen en misschien Wim wordt je dan wel beroemd.
Het is jammer dat 1 ster het minimum is, want zelfs dat verdienen die oplichters niet. In april 2025 was het lease contract van mijn bed geëindigd. Ik heb toen een heel wazig mailtje gehad, waarin je echt heel slecht geïnformeerd werd. Ik heb doorbetaald tot januari 2026 en toen ik het wilde beëindigen, kwamen ze met een rekening aan van €750 als ik het bed wilde houden. Na al die jaren is er vrij weinig over van het originele bed en zijn er al matrassen etc vervangen, maar nu willen ze het bed ophalen en moet ik hiervoor een schadevergoeding betalen. Die mensen zijn echte oplichters en niet goed bij hun hoofd.
tv kapot in de laatste maand van contract gebeld maar zouden pas 10 dagen later komen .nam altijd tv over na het contract maar kon nu dus niet.. elke keer komen ze met verhogingen .. slechte service, brutaal personeel
oplichters
Dit bedrijf is de grootste oplichterij, elk jaar duurder en meedogenloos. Dit is het duurste bed ter wereld. Ik betaalde eerst €29 per maand, maar dat is nu €38 per maand geworden, 60 maanden lang. Ik vind het echt heel jammer, want ik ben arm en ik wilde gewoon blij zijn met mijn nieuwe bed, waar ik tranen voor heb moeten laten.
In het begin dat ik een lease periode aan ging met het bedrijf was ik sceptisch. Naar mate het einde vordert naar het einde van de lease periode ben ik blij dat ik van bet bedrijf af ben. Met 1 woord oplichters, denken aan hun eigen zakken te vullen elke jaar verhogen ze de kosten, en aan einde van de rit ken je nog een eind afrekening betalen. Dit bedrijf verwacht dat je de fiets weer inlevert zoals je gem gekregen hebt terwijl de kwaliteit van het merk voque raad ik jullie allemaal af, slechte kwaliteit de fiets raakt snel beschadigd of roest plekken. Kortom kan niet tegen weer en wind!!
Eindstand had ik tijdens de lease periode een nieuwe fiets moeten krijgen maar ze geven geen gehoor daaraan. Je fiets voor repetities ken je 8 weken op wachten omdat niks op voorraad is en je krijgt geen compensatie.
Kortom Mensen het is aantrekkelijk maar ga niet in zee net Elbuco. Zijn geld trekkers meer niet!!
Ik huur nu al 6 jaar en nooit geen gezeur altijd netjes behandeld gr wolf
⚠️ Waarschuwing voor Skala/Elbuco
Onduidelijke communicatie, tegenstrijdige vorderingen en onterechte overdracht naar een incassobureau terwijl er nog overleg gaande was.
Doe jezelf en anderen een dienst: meld klachten of onterechte incasso’s bij de Autoriteit Consument & Markt (ACM) en deel je ervaring op Trustpilot!
Mensen, huur hier AUB niks. Dit is een bedrijf wat bekent staat om oplichterspraktijken. Ze brengen bedragen achteraf in rekening die van geen kant kloppen.
Vaatwasser van hen gehuurd. Tot twee/drie keer toe een afspraak gemaakt dat ze hem zouden komen ophalen. Zijn nooit komen opdagen. Al ruim daarvoor gezegd dat de vaatwasser voor een bepaalde datum opgehaald moest zijn aangezien ik in een huurhuis zat waar ik op een gegeven moment uit moest. Toen hebben zij mij gewoon een rekening gestuurd voor een nieuwe vaatwasser. Tig keer gebeld maar nooit fatsoenlijk geholpen. Ga niet met dit bedrijf in zee!!!! Oplichters.
Mijn moeder heeft een bed maandelijk betaling gedaan en 50 euro per maand hebben wij afgesproken en ze pakken elk maan 61.50 € echt oplichters zijn ze
Oplichters die verborgen beëindigen kosten rekenen voor oude apparaten
Alles verliep soepel, monteurs/installeurs Gor en Karemben waren ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Goed personeel is tegenwoordig moeilijk te vinden, deze twee toppers nooit meer laten gaan!
Ik ben zeer ontevreden over deze elbuco! Ruim 1200 betaald aan elbuco. Altijd netjes betaald tot begin dit jaar toen ik mijn rekening nr en mail wijzigde. Dit hebben zij niet gewijzigd. Toen er een brief binnen kwam moest ik 1867 euro betalen in totaal meer dan 3000 euro. Hoewel zij niks hebben gewijzigd en er sprake (kan) zijn van miscommunicatie weigeren zij te onderhandelen hierin. Tevens hebben zij in augustus een brief gestuurd dat het bedrqg 201 euro achterstallig was. Ik gaf aan dat te willen betalen en restant van het bed. In totaal dus nogmaals: 3000 euronvoor een bed twv 600 euro. (Zoals omschreven staat in hun contract)
Als je in een vergelijkbare situatie zit of merkt dat je niet eerlijk wordt behandeld: meld je klacht bij Kifid .kifid.nl Zij behandelen klachten over financiële dienstverleners en kunnen hier echt iets mee.
Laat je niet afschrikken — Kifid is er juist voor consumenten!
betalingen maandelijks netjes betaald via overschrijven, krijg een brief dat ik niet betaald heb. heb daarna netjes contact opgenomen, krijg een email terug waar ik mijn betaalbewijzen naartoe kon sturen, dat netjes gedaan. Daarna krijg ik geen contact meer met ze.
Læs mere om andre typer anmeldelser.