Venlig kundeservice, hvor vi fik lavet særaftale med at prøvekøre ladcykler. Super god oplevelse fra start til slut. Kæmpe ros til manden som betjente os, som sagtens kunne have pakket mere på o... Se mere
Vi har haft utalige problemer med vores ladcykel. Cyklen er under 2 år gammel. Vi har selv måtte betale for nye bremser, reperation af gear, udskift af eger. En regning hos den lokale cykelsmed... Se mere
Vi bestilte en cykel, der angiveligt skulle være på lager og som havde noteret “maks levering 5 hverdage”. De hævede pengene allerede efter 1 dag, uden varen var sendt afsted, hvilket er imod dansk r... Se mere
Hvad gjorde handlen med el-ladcykler til en god oplevelse? Det skal jeg fortælle jer; kære læsere. Kort efter jeg har afgivet bestilling kommer der promte en bekræftelse mail. Allerede her i forløbe... Se mere
Hos El-ladcykler.dk forhandler vi elektriske ladcykler til alle behov og for enhver pengepung. Vi forhandler stærke internationale og europæiske brands såsom Wike, Wildenburg, Johnny Loco, Cargobike of Sweden, Butchers & Bicycles og Add-Bike. Med den produktportefølje er vi særdeles godt dækket ind, uanset hvad du som kunde leder efter, når du er på udkig efter en el-ladcykel. Her på hjemmesiden finder du også et stort udvalg af tilbehør til el-ladcykler, som låse og barnesæder. Blandt vores mest populære mærker, finder du barnestole fra Melia og låse fra Axa og Abus. Det er også hos os, du kan købe det originale, danskproducerede, Isofix-beslag, så du kan montere din autostol i din ladcykel lige så let som i bilen. Smart, ikke?
Malervej 2, 6710, Esbjerg V, Danmark
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Køb aldrig noget hos
el-ladcykler.dk - Dansk Cykelsalg - Wildenburg!!!
Min mand og jeg købte i oktober 2022 en ladcykel hos
el-ladcykler.dk. Vi opgraderede ligeledes batteriet til en merpris på 1500,- som var med lidt flere AMP, da vi bruger cyklen som primær transportmiddel. Lige godt 1 1/2 år efter begynder batteriet at gå ud og efter nogle gange slet ikke at virke mere. Dvs det vil hverken lade eller noget som helst.
Vi kontakter el-ladcykler.dk for at benytte os af reklamationsretten, da batteriet ikke er mere en 1 1/2 år gammelt, mener vi, at det er inde for rimeligheden at klage over et bartteri som jo enligt skulle virke ifølge deres egen hjemmeside i 3 år. Men næ nej…. De har åbentbart også skrevet at man garantien kun gælder 1 år Men i forhold til købeloven er det ikke lovligt at lave særlige aftaler ej heller at skrive på sin hjemmeside at køber kun har et år at klage i.
Vi har forsøgt at få el-ladcyker.dk i tale, for at få en aftale. De nægter at kommunikere med os på nogen som helst måde. Vi har sågar klaget over dem ved Nævnenes Hus, og der igennem fået sat et mæglermøde op. Ej heller her er de villig til at møde op og få det her løst.
Vi står nu i sådan en situation, at vi pt ikke kan bruge vores cykel, da den er for tung til at cykle med uden et batteri.
Mit råd til ALLE, der ønsker at købe noget ved el-ladcykler.dk. HOLD JER VÆK!! De er nogle plattenslagere, og jeg/vi har intet godt at sige om dem og deres måde de lave forretning på.
De står også under Dansk Cykelsalg på CVR.

Besvarelse fra El-ladcykler.dk
En rigtig skidt oplevelse!
Batteriet på en helt ny elladcykel skal udskiftes (den kører kun 15-20 km, den skal kunne køre 50km).
Jeg giver dem lige en uge mere til at svare før jeg sender en klage til Mæglingsteamet for Forbrugerklager. Det er en langsom proces, men afgørelsen er god at have i en evt. retssag (som ens retshjælpsforsikring muligvis dækker). Kan kun anbefale andre at gøre det samme.

Besvarelse fra El-ladcykler.dk
Overordnet har vi modtaget en rigtig fin el-ladcykel. Men for det første var leveringen mere end dobbelt så lang, som der var anvist på hjemmesiden. For det andet var nogle små transportskader i form af ridser, da vi modtog den. Vi fulgte anvisningen fra vores bekræftigelses mail ift levering, og vi undersøgte cyklen, tog billeder, og vi sendte det hele til dem via reklamations linket på hjemmesiden. Vi fik svar, at de ville bestræbe sig på at svare inden for 48 timer. Da vi en uge efter intet har hørt, forsøger vi at ringe uden at komme igennem. Vi sender flere mails, bl.a. til en mailadresse, som de selv har oplyst -jeg kan ikke huske, om det står på hjemmesiden eller har stået i en mail, men i hvert fald, fik vi besked om, at den mail ikke længere besvares. Så vi måtte finde den anden mailadresse og prøve de igen. Efter 14 dage uden svar, ringede vi igen. Vi er nr 2 i køen og kan komme til om 2 minutter. Efter 4 minutter er der 1 minut til det er vores tur, men her går der yderligere næsten 20 minutter, før vi er Igennem. Vi får at vide, at vores mail ikke lige er til at finde for "kontordamen er pist væk", derudover er det at forvente, at der vi være små ridser på alle ladcykler.
Det er fair nok, der er ikke store ridser på vores cykel, og eneste løsning han kan komme på er, at de tager cyklen retur. Det er vi dog ikke interesseret i.
Vi har som sagt fået en fin cykel, men det er meget ærgerligt, at det er så svært at komme i kontakt med deres kundeservice. Undervejs får man næsten en fornemmelse af, at de ikke vil kunne kontaktes.
Ps manual følger ikke med.

Hvor skal jeg starte.
El-Ladcykler / Dansk Cykelsalg / Wildenburg
Der er slet ikke styr på kundeservice. Ordrehåndtering og tilbagemelding virker tilfældig.
- Penge trukket min konto uden afsendelse af vare.
- Defekt bremsesystem ved modtagelse
- Kommunikationen med kundeservice er piv ringe. Lange svartider, ingen navne på afsender, aftaler der ikke bliver overholdt, endeløse telefonkøer der ender i loop.
Produktet fra Wildenburg er som sådan fint, men selve kundeservicedelen halter seriøst i den her butik.

Besvarelse fra El-ladcykler.dk
Meget lang leveringstid. Bestilte et beslag for 11 dage siden. Det fremgik ikke på hjemmesiden at det ikke var på lager eller at det skulle bestilles fra fjernlager, så jeg havde naivt troet at jeg ville have beslaget inden for et par dage eller fire. Højt sat en uge. - Aktuelt har jeg fået en besked om at post nord har registreret min pakke men ikke modtaget den. Spændende om pakken kommer i den her uge? Havde jeg kendt leveringstiden havde jeg købt et andet sted, så jeg kunne bruge min cykel.

Besvarelse fra El-ladcykler.dk
Jeg har fået et cykelsæde, hvor betrækket er helt skævt. Jeg har sendt en reklamation flere gange på mail, samt forsøgt at komme igennem på telefon, uden held og jeg har aldrig fået svar på mail…

Besvarelse fra El-ladcykler.dk
Fin cykel! Vi fik et dårligt batteri, det blev bare skiftet med det samme ☀️

Besvarelse fra El-ladcykler.dk
Modtaget cyklen og der er en ridse på den. Det er svært at komme igennem til dem.

Besvarelse fra El-ladcykler.dk
Elendig service, varen er forsinket og de oplyser ikke om det.

Besvarelse fra El-ladcykler.dk
Vi havde en noget bøvlet oplevelse med leveringen. Men cyklen er fin. Dog hakker gearene, men vi har aftalt, at vi tager den til cykelhandler, her hvor vi bor, og så betaler de regningen. Så det er vi egentlig OK med, selvom vi selvfølgelig gerne havde modtaget em fejlfri cykel.

Besvarelse fra El-ladcykler.dk
!!Til info har jeg stadig intet hørt fra dem efter jeg har sendt utallige mails!!!
9 uger forsinket med utallige dårlige undskyldninger. Da vi endelig modtog cykel er der fejl i gear så man ikke kan cykle. De har ikke svaret på mails i over 3 uger ang om at få den lavet. Spildt 30.000 -
Har stadig problemer med cyklen! Både gear, og en skærm
Der ikke virker! Den er helt sort!!

Besvarelse fra El-ladcykler.dk
Jeg har bestilt og betalt(!!) min cykel for over en måned siden, og jeg har endnu ikke modtaget min cykel. Har kontaktet kundeservice flere gange, og hver gang lover de at ringe tilbage, men dette sker aldrig. Er spændt på, om jeg nogensinde modtager min cykel.

Besvarelse fra El-ladcykler.dk
Det værste fupfirma jeg nogensinde har oplevet. Fik leveret en cykel med transportskade som jeg reklamerede med indenfor fristen. Aftalen blev returnering og pengene retur. Jeg ønskede ikke en ombytter da cyklen blev leveret på billige kina-dæk uden punkteringsbeskyttelse på trods af der var lovet Schwalbe-dæk på hjemmesiden samt cyklen blev leveret uden nogen som helst manualer osv. selvom dette er lovpligtigt og jeg efterspurgte det. Her 10 måneder og +20 mails og opkald senere har de stadig ikke afhentet cyklen eller tilbagebetalt de ca. 34-tusinde kroner de skylder mig! Deres kundeservice er direkte ikke eksisterende med +30min tlf. kø når man ringer og der sker aldrig det man aftaler når man endelig har fået fat på en medarbejder. Hold jer langt væk fra det møjfirma!
Edit: cyklen blev afhentet efter 12måneder, men her 2,5 måned senere har de stadig ikke tilbageført pengene på trods af både skriftlige og tlf. rykkere!

Besvarelse fra El-ladcykler.dk
Servicen har været ret dårlig i forløbet fra køb og umiddelbart efter til trods for fejl med gearene. De har altid været dårlige - hakker og kan kun bruge enkelte, selvom kæden stadig springer. Alt inde i cykelkassen (bund og sæder) flosser, så den er smadret og man sidder på “splinter”. Cyklen er to år gammel, men har aldrig været fejlfri eller levet op til mine forventninger til en +30.000kr cykel

Besvarelse fra El-ladcykler.dk
Vi bestilte 6/5 et barnesæde, og har her d. 17/5 stadig intet modtaget. Det er trods, at pengene selvfølgelig er trukket, og at jeg har haft fat i deres kundeservice 2 gange, hvor de begge gange har lovet at sende pakken afsted. Det er absolut sidste gang jeg handler hos dette firma, og jeg vil på det kraftigste opfordre andre til at holde sig fra, at bestille varer herfra.

Besvarelse fra El-ladcykler.dk
Lidt rod med kommunikationen og at penge blev trukket før vare var afsendt. Dog blev der rodet bod på dette efter jeg var i kontakt med kundeservice.
Der kunne samtidig godt være lidt mere information med når man modtager sin cykel i forhold til at komme op og køre og vedligehold/service etc. da der ikke førte noget med til cyklen.
Men fint produkt, som blev leveret på forsvarlig vis og på aftalt tidspunkt. Dog kunne service/kommunikation godt blive lidt bedre.

Besvarelse fra El-ladcykler.dk
Det tog 8 dage fra bestillingen var gennemført til den blev behandlet. Ud over det var det beslag vi havde bestilt af ret lav kvalitet og manualen var et kopi der var meget svært at tyde... vi kunne heldigvis finde en læselig version på nettet, dog på engelsk. Det var heldigvis ikke noget problem for os, men det kunne det jo være for andre.. alt i alt en lidt utilfredsstillende oplevelse. Men vi overser nok jo 😁

Besvarelse fra El-ladcykler.dk
Vi bestiller en cykel for 9 uger siden i forventning med der stod levering 4 uger max.
Vi hører intet fra dem de første 4 uger. Jeg ringer derefter hver uge og får samme svar(at de forventer delene kommer inden for 2 uger).
Efter 8 uger ringer jeg og får af vide den bliver sendt tirsdag og så ville vi få den et par dage efter. Jeg ringer op torsdag samme uge og får at vide der er sket en fejl og den ikke ikke er sendt.
Jeg har stadig intet modtaget 4 HVERDAGE senere.
De har hævet pengene med det samme(omkring 30.000) og siger de ikke kan sende pengene tilbage.
Hvergang sidder man ca 25min i kø selvom man er nummer 1.
De besvarer heller ikke mails. Jeg vil ALDRIG bruge dem igen, og håber ikke der er fejl på cyklen når den kommer da jeg allerede kan mærke det bliver et h****d at få det fikset.
Desuden er det for mærkeligt i sletter ALLE kritiske svar i får på jeres facebook opdateringer.