Hos eKontoret ser vi os selv som IT-håndværkere, som ikke kun leverer og får tingene til at lykkes, men som i den grad, har et fokus på at skabe en bedre brugeroplevelse og kundekonfigurerede produkter. Vores formål er, at lette navigationen og hverdagen for vores kunder. Gennem tiden har eKontoret konverteret over 10.000 virksomheder til e-conomic, hvor vi møder hver kunde i deres særlige problemstilling og skaber den bedste og mest effektive løsning.
Hasselager Centervej 7, 8260, Viby, Danmark
- +4522220010
- abp@ekontoret.eu
- ekontoret.dk
Pragmatisk og tilpasset hjælp
Pragmatisk og tilpasset hjælp. Stor fleksibilitet og faglig knowhow.

Besvarelse fra eKontoret ApS
Jeg er lidt skuffet over at jeg ikke…
Jeg er lidt skuffet over at jeg ikke fik leverandør varenumre med over.
Fakturaen er noget gnidret. Toppen skal fylde hele bredden.
Resten af tekst er også for småt.
Selve lagerpakken er ikke op i den standard den burde være.

TAK 🙏
Tak for hjælpen med vores bogføringsprogram og ikke mindst tak for god service:)

Besvarelse fra eKontoret ApS
Vi har igennem 3 år arbejdet med…
Vi har igennem 3 år arbejdet med e-kontoret de sidste 3 år. Har fået super service. Overvejer i at skifte ERP til Economic, så kontakt E-kontoret de ser super kompetent og dygtige til at få et nyt system op at kører på få dage og overgangen virke enkel og let.