Ekkodalshuset Anmeldelser

4,1

Solveig gjorde hele vores gode oplevelse helt fantastisk! Hun er enormt serviceminded, sød og venlig, og tog sig tid til at hjælpe en lidt forvirret familie, som havde svært ved at beslutte sig for hv... Se mere

Kommer i dag til Ekkodalhuset, hvor charmerende. Bliver taget i mod af den sødeste og kvikkeste og good looking værtinde. Vi fik de skønneste tarteletter i King size størrelse samt dejlig Møller øl... Se mere

Værten Brian og resten af personalet var geniale skønne og top -top service. Varmrøget lakse salat var fantastisk og den berømte tartelet var ganske lækker og var lige ved at snuppe rekorden på mer... Se mere

Vi hyggede os gevaldigt i Ekkodalshuset, på trods af pludseligt dårligt vejr. Fiskeletten med varmrøget laks anrettet med salat osv i en tartelet så virkelig lækker ud, og var flot pyntet med en blo... Se mere

1. Restaurant

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

En oase midt i Danmarks smukkeste natur. Fredfyldt og klinisk renset for koncepter. Stedet, hvor tiden hverken kommer eller går, og hvor maden tilvirkes fra bunden! "Uden dikkedarer", som vor farmor altid sagde - og det betød ikke gourmet - men "gourmæ...

God

Svarer typisk inden for 24 timer

4,1

Mad og betjening på samlebånd

Mad og betjening på samlebånd. Man når dårligt at sætte sig før den første tjener vil tage ordren. Inden der gik 5 minutter fra vi kom ind, blev vi presset 3 gange til at bestille. Det er overhovedet ikke hyggeligt, og man sidder som sild i tønde fordi de skal presse flest muligt mennesker ind i det lille rum.
Flere gæster sad med overtøj på, da der er virkelig koldt. Men ok.....så får man selvfølgelig folk til at skride så snart de har spist, og det er tydeligt målet at få folk hurtigt igennem.

25. oktober 2021

Super sted

Super hyggeligt sted. Lækre og mætte de hjemmelavede tarteletter og super service minded personale 👍👍😊😊

24. september 2021

HOLD JER VÆK fra sildetallerken

HOLD JER VÆK fra sildetallerken. Et stort rod af al mulig tilbehør uden mål og med. Gør det mere enkelt og lækkert anrettet; dvs sats mere på kvalitet end kvantitet. Hvad laver fx et syltet jordbær som tilbehør til enten en stegt sild, en karrysild eller en kryddersild? Det hedder vist det er "egne" sild - men alt for megen smag af konsum. På menuen er der 3 stykker brød smurt med smør. Det var enten meget meget sundt smør eller margarine?
Øllen var god. Derfor 2 stjerner.

18. august 2021

Tarteletterne pariserbøf

Vi købte to af de store tarteletter og en pariserbøf - der var rigeligt til 2 børn og 2 voksne.
Pariserbøffen var god men tarteletterne var uden smag. Ingen tvivl om det var fine råvarer men smagen manglede. Det blev en oplevelse af kylling uden smag i meljævning.

30. juli 2021

Dejlig frokost

Fruen og jeg, fik os en sen frokost.
Vi fik begge Genlydstattelet.
En rigtig god oplevelse. Det var meget tydeligt at der var anvendt "rigtig høns". De smagte som dyr der har levet et godt liv, ikke som dem vi køber i et supermarked.
Kødet var tydeligt håndplukket. Det var i ukurante stykker (ligesom det skal være).
Størrelsen ca 500 gram var fint til mig, men en anelse overkanten til fruen.
Smagen var "lige i skabet", som jeg husker det fra min barndom.
Husk at bestille bord i rigtig god tid.

29. juli 2021

Fantastisk mad super betjening

Fantastisk mad super betjening, det
var virkelig value for money!! De lækreste tarteletter med megagodt fyld. De friskeste og superhurtige tjenere og værten fuld af lune..Vi ses om en måned igen♥️

6. juni 2021

Tak for og gøre vores frokost helt…

Tak for og gøre vores frokost helt fantastisk. Super mad, fantastisk betjening og service. Selv da jeg havde bestilt til forkert antal personer, fixede i det, så vi kunne komme ind og spise. Ja selv tjeneren holdt øje med baby i barnevognen 😊😊. En ny tradition er startet for vi kommer bestemt tilbage hvert år og får en tartelet, store smil, god Rom og dejlig service.
Mange tak for en virkelig god oplevelse.

14. maj 2021

Super lækker tartelet

Super lækker tartelet, måååske lidt stor😊
Meget sødt, venligt og smilende personale, tog sig tid til at pjatte lidt med os selvom der var travlt. Kommer klart igen næste gang turen går til Bornholm

23. august 2020