Super god køreskole! Jeg var ikke et naturtalent til at køre, men oplevede en hel masse hjælp for at komme igennem og få mit kort alligevel. Det er også nogle gode teori timer og alt i alt har det v... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Jeg kan varmt anbefale denne køreskole! Hele forløbet har været virkelig godt, og jeg har følt mig tryg hele vejen igennem. Jeg startede slut oktober og er lige bestået i dag😁 Teorien var hurtig o... Se mere
Jeg kan varmt anbefale alle at tage deres kørekort hos Egedaltrafik! Jeg fik mit kørekort på under 4 måneder, og hele vejen igennem har jeg ikke haft andet end rigtig gode og trygge oplevelser, hvor j... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Køreskole i Stenløse, nær Ølstykke. Tæt på Egedal Gymnasium og station. Små hold, ro til læring, og overskuelige priser. Vejen til dit kørekort, Egedal Trafik
Kontaktoplysninger
Stenløse , 3660, Knud Bro Alle 8, Danmark
- info@egedaltrafik.dk
- egedaltrafik.dk
Fantastisk køreskole
Fantastisk køreskole, mindre hold med færre elever, tid til at tilpasse køre timerne.
Samet er dygtig og vil sine elever det bedste.
Vil til enhver tid anbefale Egedal Trafik
❤️💛💚
Fantastisk køreskole med Samet som…
Fantastisk køreskole med Samet som kørelærer.
Vi har haft 2 børn igennem et kørekort forløb med Samet og vi ville helt klart vælge ham igen.
Samet er en fantastisk person, vellidt, rolig, behagelig, god til sit job med et gram humor i:-)
Vi oplevede at der var styr på tingene fra start til slut, god kommunikation og Samet er hurtigt til at svare hvis man har spørgsmål.
Et stort plus er også hans flexibilitet, vi oplevede klart et nemt flow med køretimer, manøvrebane, glatbane osv.
Fantastisk køreskole
Egedaltrafik er en hel igennem fantastisk køreskole. Samet er en fantastisk kørelære, med kompetencer både indenfor sit fag som kørelære, men også på menneskefronten, han tilpasser sig dine behov, hvilket giver en tryghed når man køre. Følger man hvad han siger når man er ude og køre, og følger man med i teori skal man nok bestå i første forsøg. Kæmpe anbefaling herfra.
Stor anbefaling
Rigtig god og sjov køreskole, kørelærer Samet er en man glæder sig til at køre med og komme til teori med. Så længe man gør som han siger så klarer man både teori og køreprøve.
Kæmpe anbefaling herfra.
Mega Mega mega godt!!
Mega Mega mega godt!!
Jeg er 110% tilfreds med dette kørekort forløb, og jeg ville på ingen måde have taget kørekortet et andet sted end her hos egedaltrafik.
Kørelærer Samet er meget dygtig og engageret i både kørsel, undervisning, men også som person. Han har styr på det hele.
Kan kun anbefale denne køreskole!
God oplevelse
Egedal trafik er helt klart et sted jeg vil anbefale, at tage sit kørekort. Samet gør kørekortoplevelsen rigtig god, da man hurtigt føler sig tryg og han har bare styr på det hele.
Er glad for at jeg tog kørekort hos Samet.
trustpilot!!
Vildt glad for at jeg valgte den her køreskole. Samet er virkelig afslappende at køre med, og han går virkelig ud af sin vej for at hjælpe dig. Ville 100% anbefale.
Anmeldelse af Egedaltrafik
Jeg har lige taget kørekort ved Egedal Trafik. Jeg har været rigtig glad for det. Dejligt lokale til teoriundervisningerne og en god kørelærer. Samet er sjov og afslapende at køre med, kan klart anbefale(:
Min oplevelse hos Egedal Trafik
Min oplevelse har været rigtig god hos Egedal trafik. Super sød kørelærer, og gode teoritimer, med gode siddepladser.
God oplevelse
Super god oplevelse hos EgedalTrafik, super sjov og god kørerlærer og et mega fedt teorilokale.
Alt i alt en mega fed oplevelse, som kan anbefales.
SUPER GOD
Mit forløb Egedal trafik.
Har været et rigtig god forløb med styr på Tingene, og er en Dygtig kørelærer.
Har været en Fornøjelse at tage sit kørekort hos samet og Egedal trafik.
Jeg har taget mit kørekort hos Egedal…
Jeg har taget mit kørekort hos Egedal trafik og jeg kan kun sige jeg har været meget tilfreds. Jeg har haft samet som kørelærer og ville ikke have valgt en anden hvis jeg kunne, han er super dygtig og engageret med styr på tingene, samt han får det til at være sjovt at tage kørekort.
Jeg har været meget tilfreds.
Jeg har været meget tilfreds.
Jeg har været meget tilfreds med at tage mit kørekort hos Samet. Teoriundervisningen er rigtig spændende, samt en fantastisk underviser som lærer godt fra sig. Køretimerne/teoriundervisning foregår meget professionelt, men alligevel er der plads til at snakke.
10/10👌🏽
Kæmpe anbefaling
Jeg kan helt klart anbefale Samet som kørelærer. Han er en meget dygtig og engageret kørelære der oprigtigt vil det bedste for sine elever. Ikke kun med henblik på at få kørekort i hus men også at gøre dig til så dygtig bilist som muligt.
KAN helt klart anbefale at tag kørekort hos Egedal Trafik
Varm anbefaling
Jeg har taget mit kørekort hos Egedal trafik, og jeg kan kun komme med gode anbefalinger herfra, Samet som var min kørelærer og som også er ejer af Egedal trafik er både dygtig og super imødekommende, han formår både at gøre undervisningen sjov og lærerig.
Super godt kørekortsforløb med Egedal trafik!
Jeg har taget mit kørekort hos Egedal trafik, og har været super tilfreds med mit forløb.
Dermed sagt, er det et super fint sted at tage sit kørekort. Teoriundervisningerne var struktureret og køretimer var gode, med massere af plads til spørgsmål.
God og struktureret
God og struktureret undervisning. Man lærer en masse og bliver bedre for hver gang - samtidig med man hygger sig.
Fantastisk køreskole
Fantastisk køreskole. Kørelæreren er mega venlig og forstående. Hans læremestre er utrolig god for alle hjerner ifølge min mening. Det er nemt at forstå og huske hvad man bliver lært op i. Jeg bestod begge mine prøver på første forsøg. Tusind tak for dette forløb. Det har været så fantastisk.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.