Super god køreskole! Jeg var ikke et naturtalent til at køre, men oplevede en hel masse hjælp for at komme igennem og få mit kort alligevel. Det er også nogle gode teori timer og alt i alt har det v... Se mere
Jeg kan varmt anbefale denne køreskole! Hele forløbet har været virkelig godt, og jeg har følt mig tryg hele vejen igennem. Jeg startede slut oktober og er lige bestået i dag😁 Teorien var hurtig o... Se mere
Egedaltrafik er en hel igennem fantastisk køreskole. Samet er en fantastisk kørelære, med kompetencer både indenfor sit fag som kørelære, men også på menneskefronten, han tilpasser sig dine behov, hvi... Se mere
Køreskole i Stenløse, nær Ølstykke. Tæt på Egedal Gymnasium og station. Små hold, ro til læring, og overskuelige priser. Vejen til dit kørekort, Egedal Trafik
Stenløse , 3660, Knud Bro Alle 8, Danmark
- info@egedaltrafik.dk
- egedaltrafik.dk
Super god køreskole
Super god køreskole!
Jeg var ikke et naturtalent til at køre, men oplevede en hel masse hjælp for at komme igennem og få mit kort alligevel. Det er også nogle gode teori timer og alt i alt har det været en god oplevelse at tage kørekort her🤗
Uden tvivl den bedste køreskole
Jeg kan varmt anbefale alle at tage deres kørekort hos Egedaltrafik! Jeg fik mit kørekort på under 4 måneder, og hele vejen igennem har jeg ikke haft andet end rigtig gode og trygge oplevelser, hvor jeg bestemt er blevet mødt i øjenhøjde. Mere kompetente, tålmodige, søde, sjove og løsningsorienterede kørelærere er svært at finde! Tusinde tusinde tak for denne gang Samet og Hakan, vi ses på vejene✨🚗
Hurtigt og nemt forløb
Hurtigt og nemt forløb. Kan klart anbefales. Samet og Hakan er virkelig flinke og fik mig godt igennem.
Hyggeligt og hurtigt!😁
Har haft et vildt godt forløb her hos Egedal trafik, det var både hyggeligt og hurtigt, med nogle super søde kørelærer. Kan klart anbefales!❤️
Jeg kan varmt anbefale denne køreskole
Teorien var hurtig og komme igennem med samet som teorilærer.
Min kørelærer, Hakan, var utrolig rar og behagelig at køre med. Han var tålmodig, forklarende og god til at skabe en afslappet stemning i bilen, hvilket gjorde køretimerne både lærerige og hyggelige.
Tak for et godt forløb!
Bedste Køreskole!!
Bedste Køreskole!!
Har været så glad for mit forløb hos Egedal trafik. Startede i slut oktober, og var allerede færdig i januar🙏 oven i det er det de sødeste kørelærer nogensinde. Samet og Hakan er begge utrolig tålmodige og tar alt i ens tempo så man kan følge med. Havde Hakan som kørelærer og vores ture var utrolig lærerige, afslappede, samt sjove, og man tager en masse med sig videre efter vær kørsel. Han sørger virkelig for, at man er med og at man forstår hvorfor man gør hvad på vejene og der er altid plads til spørgesmål samt hyggesnak. Teori med Samet er også super afslappet og lærerigt med plads til spørgesmål😊Man bliver virkelig taget imod med åbne arme hos Egedal trafik og kunne virkelig anbefale det☺️
En fantastisk oplevelse
Tog kørekort hos Egedaltrafik og blev færdig i Oktober i år. Jeg havde en fantastisk tid hos dem med søde og hjælpsomme lærer specielt Samet der var min kørelærer. Forløbet gik som smurt og havde ingen problemer på noget tidspunkt. Tusind tak!
Vil 100% anbefale til andre!
Jeg blev færdig med forløbet for 2 dage…
Jeg blev færdig med forløbet for 2 dage siden og det var mega fedt og virklig et godt forløb kørelærerne var virklig venlig og teori kunne godt lyde vildt kedeligt men min teorilære gjorde timerne vildt fede og min kørelærer var vildt god man kunne bare snakke med ham om alt og han var rar at køre med
Kan anbefale!
Jeg havde en god oplevelse med Egedal Trafik, min kørelærers vejledning var meget pædagogisk. Jeg følte at jeg blev bedre for hver køretime, og så var det også hyggeligt 😊
Kan klart anbefale 👍
God oplevelse!
Jeg havde en rigtig positiv oplevelse hos Egedal trafik!
Jeg måtte skifte til Egedal trafik midt i mit kørekorts forløb og fik Hakan som kørelærer. Jeg følte mig allerede fra starten både tryg og godt guidet. Hakan var tålmodig, dygtig, og god til at forklare tingene på en måde jeg kunne forstå det. Derudover var der generelt rigtig god kommunikation og system i tingene. Masser af støtte op mod køreprøven og et forløb jeg har nydt.
Kæmpe anbefaling herfra!!
Tusind tak
Fantastisk køre lære, Hakan er tålmodig, venlig og kommer med gode klare instrukser. Han hjalp mig godt op til prøven efter jeg dumpede første gang, han gav mig lige det sidste selvtillid der manglede. Han svare også let forståeligt på sprøgsmål.
Fantastisk køreskole
Fantastisk køreskole. Kørelæreren virklige dygtig og forstående, og du for den hjælp og støtte du skal have, til at føle dig 100% klar til at komme op til dine prøver.
Super god køreskole
Super god køreskole. Man kunne ikke drømme om en bedre kørelærer end William. Stor ros til ham og skolen.
Samet👍🏽 kørerkort 2025
Jeg har lige færdiggjordt mit kørekort her i 2025 hos Samet.
Samet er en super dygtig kørelærer som har nogle gode stærkere værdier jeg virkelig har kunne respektere og som har gjordt min oplevelse fantastisk!
Samet formår at gøre teori delen spænende og har fokus på at klæde eleverne bedst muligt på til prøven. Jeg bestod prøven med 1 fejl og det skyldes 100% undervisning fra samet samt de værktøjer han gav en.
Samet ønsker man består sin køreprøve og ligger stort fokus på den enkeltes behov, dette ved jeg da jeg kender flere der har taget kørekort hos Samet samt min kæreste. Jeg bestod køre prøven i første hug hvilken resten af mit hold også gjorde. Samet påklædte mig perfekt til prøven og der var intet jeg ikke havde forberedt eller der kom bag på mig.
Økonomisk har Egedal trafik været god i forhold til det andet derude - jeg skulle have 1-2 ekstra køretimer som jeg selv ønskede for at blive 100% klar til prøven, hvilket var i dialog med Samet og på ingen måder på tvunget.
Jeg var meget i tvivl da jeg skulle vælge kører skole. Men har været så glad for mit valg og især Samet, han har været super og meget fleksibel ydermere har han altså gjordt det ekstra for jeg kom bedst muligt igennem.
Hvis du læser denne Samet, så tak for et fantastisk forløb - næsten ærgerligt det slut og vi ikke skal ud og kører mere sammen ;)
EN FANTASTISK KØRESKOLE 🤎🤎
Jeg har haft en virkelig god oplevelse med Egedal Trafik, hvor jeg havde fornøjelsen af at have Samet som kørelærer både til teori og kørelektioner. Fra start til slut var han imødekommende, åben og dygtig til at se sine elever som individer med forskellige behov og styrker.
I mit forløb var det særligt vigtigt for mig at arbejde med den nervøsitet, jeg oplever i prøvesituationer. Samet tog dette meget seriøst og gav mig konkrete redskaber til at håndtere det, hvilket gjorde en kæmpe forskel. Hans støtte og tilgang betød, at jeg følte mig tryg og godt forberedt – og resultatet taler for sig selv: jeg bestod både teori- og køreprøven i første forsøg.
Alt i alt kan jeg kun give mine varmeste anbefalinger til Egedal Trafik og især til Samet. Hvis du leder efter en køreskole, hvor du får personlig og kompetent undervisning, så er dette stedet!
Bedste sted at tage sit kørekort
Jeg havde personligt en mega god oplevelse med både min kørelære, Samet, teoritimer og køretimer. Samet er en imødekommende og rolig person, som virkelig giver en god oplevesle med intet stres. Bestod teoriprøve og køreprøve på første hug.
Ville stærkt anbefale!
Fornøjelse
En kæmpe fornøjelse at tage kørekort hos Samet! Han gør undervisningen sjov og samtidig super lærerig. Man ser frem til hver køretime og teoriaften. Bestod både teori og køreprøve i første hug. Kan klart anbefales!
Proffesionel og empatisk undervisning…
Proffesionel og empatisk undervisning øje for forskellige elever behov og udfordringer. Kan varmt anbefales!
Samet er en vildt dygtig kørelærer
Samet er en vildt dygtig kørelærer, han tager det hele i et rolig tempo så man altid føler man kan være med. Han er super god til at lære fra sig, og er imødekommende og fleksibel.
Kan ikke forestille mig der skulle være meget bedre steder at tage sit kørekort.
Fantastisk oplevelse…
Fantastisk oplevelse at tage kørekortet hos Egedal Trafik! Dygtig, tålmodig og fleksibel kørelærer, som gør utrolig meget for at tilpasse sig ens kalender.