Proffsiga och trevliga killar som fixade jobbet seriöst och perfekt. Vi fick infotainmentenheten och parkeringsvärmaren bytt på våran VW Passat. Allt detta till ett riktigt rimligt pris. Dessutom fick... Se mere
Se, hvad kunderne siger
I ordered a obdeleven with 12 months subscription, that’s one week ago now, havent received order conformation, just a tracking number which isnt going anywhere, can’t recommend. Edit: Im now tr... Se mere
Virksomheden har svaret
Måste nog vara en av dem bästa verkstäderna jag besökt under mina år. Ingen lyckades lösa min eftermontering förutom dessa trevliga och seriösa killar, som bemöter en på ett bra sätt. Dessutom var dom... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
OEM-eftermontering & eftermontering.se är delar av Eftermontering Karlstad AB, ett svenskt företag med spetskunskap inom eftermontering från fabrikslistan framtagen för Audi, Volkswagen, Skoda & Seat - VAG koncernen. På www.OEM-eftermontering.se fi...
Kontaktoplysninger
Skårevägen 63, 653 50, Karlstad, Sverige
- eftermontering.se
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Bäst i Sverige
Bäst i Sverige åker ändå från Sthlm
Sjukt kunniga och vänliga har alltid vait nöjd med deras jobb har installerat sound booster,AMI och massa andra produkter.
Väldigt proffsigt
Väldigt proffsigt
Väldigt kunniga
Rekommenderar starkt
Proffsigt och snabb service!
Mycket bra service
Mycket bra service,
Fick svar på alla mina frågor.
Rekommenderar starkt.
Billig
Billig, bra og kjempe rask handel.
Veldig behjelpelig med å finne riktig produkt. Ambefaler denne siden.
Supporten dems svarer ikke på mail
Supporten dems svarer ikke på mail, vare som var bestilt ble sendt, men fikk aldri sporingsnummer. Fikk faktura og prøvd å konktakte supporten dems gjentatte ganger.

Besvarelse fra eftermontering.se
Bra service och priser
Bra service och priser
Fick hjälp att aktivera Apple Carplay på dinstans. Eftermontiering skickade mig en fjärrdata och gudidad mig sedan via telefon.
Bra service, bra priser och bra leverans – rekommenderas starkt!
Anbefales
Fantastisk service og fantastisk jobb. Tok inn bilen min på minuttet etter jeg pratet med de. De gjorde en super jobb og vil anbefale de eftermontering.se
Bra priser, snabb leverans och superbra kundtjänst
Bra priser, snabb leverans och en superbra kundtjänst. En av mina artiklar jag beställde hade oturligt skadats i frakten trots bra paketering, inom 24 timmar var ärendet reklamerat och klart samt en ny ersättning skickad. Jag rekommenderar dem
Kunskap utöver det vanliga
Kunskap utöver det vanliga, spetskunskapen inom Audi med otroligt bra kundservice löste mitt problem och jag kan inte annat än vara super nöjd! Tack för denna gång!
Världens bästa support
Jag är inte så van att meka med bilar och därför känns det lite läskigt när man handlar via nätet. MEN prylarna från eftermontering.se är rätt, kommer snabbt och inte nog med det; man får tillgång till världens bästa support! SÅ BRA!
Bra butik!
Ingenting att klaga på egentligen, köpte en CarPlay/Android Auto-enhet till min Passat. Bra produkt till ett bra pris, schysst kvalitet och en leveranstid ungefär som förväntat. Supporten var hjälpsam med mina frågor och diskuterade lösningar för kompatibilitetsproblem som jag stötte på (inte fel på deras sida, jag som inte hade läst produktinformationen ordentligt). Allt som allt en bra, ärlig sida med schyssta produkter och en bra support! Min enda önskan är kanske att man hade haft en telefonsupport, även om bara några timmar om dagen, eftersom mail över lag går ganska segt.
Superfin service
Hade problem med min trådlösa carplay, kontaktade kundtjänst/verkstaden som löste det med en ny enhet efter att jag skickat in den jag hade problem med.
SUPERSTORT tack för bra service och snabb hantering av mitt ärende, kommer helt klart handla mer av er i framtiden!
Större uppdatering med montering
Fick insatt NAVI, Bluetooth HF samt motorvärmarstyrning. Allt gick väldigt smidigt från början till slut. Bra mottagande när det skulle monteras. Inga spår efter monteringen och allt fungerar som det ska. Rekommenderas!
Very happy with delivery
Very happy with delivery. I order around 16:00 ,in 1,5 hours the package it was to the delivery company and second day around 10:00 I had the package. Big like for this!
Bra priser på bra produkter med snabb…
Bra priser på bra produkter med snabb leverans..
Döljer dåliga omdömen?
Köpte en produkt. Blev ombedd att lämna ett omdömme. Tyvärr gav jag ett dåligt omdömme och nu 2 veckor senare verkar dem dölja omdömet och visar bara 4/5 eller bättre på produkten.

Besvarelse fra eftermontering.se
Fantastisk kundservice
Fantastisk kundservice. PostMord lyckades tyvärr slavarva bort min försendelse. Eftermontering.se var snabbt på bollen och löste reklamation + ny försändelsen blixtsnabbt. Kundmötandet är så mycket viktigare än produkter och urval. Kommer garanterat kolla på produkter från Eftermontering nästa gång jag söker efter något till Golfen!
Beställde en Audi multiratt på fredagen…
Beställde en Audi multiratt på fredagen och på tisdagen efter har ja ratten redan monterad i min bil.
De va snabb frakt måste ja säga.
Ratten va utmärkt för det priset.
- dock på obefintlig kundtjänst.
Rekommenderar alla till att köpa…
Rekommenderar alla till att köpa härifrån, högsta kvalité, snabba leveranser och superb kontakt. Jag kommer garanterat köpa mer härifrån och har redan beställt 2 gånger från dem. Högsta betyg!! 👌
Dette er Trustpilot
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.