Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

I ordered a obdeleven with 12 months subscription, that’s one week ago now, havent received order conformation, just a tracking number which isnt going anywhere, can’t recommend. Edit: Im now tr... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fantastisk kundservice. PostMord lyckades tyvärr slavarva bort min försendelse. Eftermontering.se var snabbt på bollen och löste reklamation + ny försändelsen blixtsnabbt. Kundmötandet är så mycket vi... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Måste nog vara en av dem bästa verkstäderna jag besökt under mina år. Ingen lyckades lösa min eftermontering förutom dessa trevliga och seriösa killar, som bemöter en på ett bra sätt. Dessutom var dom... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Bilreservedelsbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

OEM-eftermontering & eftermontering.se är delar av Eftermontering Karlstad AB, ett svenskt företag med spetskunskap inom eftermontering från fabrikslistan framtagen för Audi, Volkswagen, Skoda & Seat - VAG koncernen. På www.OEM-eftermontering.se fi...

Kontaktoplysninger

3,8

God

TrustScore 4 ud af 5

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Proffsiga och trevliga killar som…

Proffsiga och trevliga killar som fixade jobbet seriöst och perfekt. Vi fick infotainmentenheten och parkeringsvärmaren bytt på våran VW Passat. Allt detta till ett riktigt rimligt pris. Dessutom fick vi gratis lånebil under reparationstiden. Med beröm godkänt och varmt rekommenderat.

5. marts 2026

Fina lokaler

Hög nivå. Fina lokaler. Fräsch verkstad. Trevligt bemötande, seriös. Bara originaldelar. Bra priser. Lånebil.

26. juni 2025

Köpte en ODB11 Pro

Köpte en ODB11 Pro
Skulle få med 200 krediter.
Det har jag inte fått efter massor av mail, som svaras efter 1 vecka på varje fråga.
Så jag fick vända mig till tillverkarn för att få krediterna. Då ville dom ha bevis på vart jag köpt varan. Så jag skicka en kopia på kvittot. Men nu har det snart gått 2 månader, och fortf. inget svar.

15. maj 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

I ordered a obdeleven with 12 months…

Edit: Im now trying to get my money back through my bank, do not trust this Company!

Edit after they respond in here:
I contacted you via E-mail where you sent me tracking id, so you have my correct E-mail. I made the order 5th of May, and tracking id still says you need to deliver package to postal service, so your firm have had 13 days to ship the package.

8. maj 2025
eftermontering.se-logo

Besvarelse fra eftermontering.se

Hi Christian Plambech,

We've tried contacting you several times via email since we're not getting any reply from you and you've also not received the automatic order confirmation, it seems you might've entered an incorrect email with the order.

Your order have however been received and shipped and is still under transportation so you can rest assured that your order have been processed accordingly.

To avoid publishing any personal info on trustpilot, please contact us by replying to us on support@eftermontering.se or via our contact-form and we will happily send you your order confirmation, invoice and also tracking ID for your parcel.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Proffsiga killar som fixade sitt jobb…

Proffsiga killar som fixade sitt jobb inte bara seriöst utan även med ett leende, Plus för att de dessutom gratis lånade ut sin Skoda Fabia så att man kunde ta sig till ett fik (i Råtorp) och vänta där i lugn och ro.

6. november 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Sökte Apple Carplay till min VW…

Sökte Apple Carplay till min VW Multivan, vilket inte ens VW originalverkstad fick/ville göra. Eftermontering.se levererar den perfekta produkten, färdigprogrammerad och färdig att köra med sina egna videoinstruktioner, alltså utan behov av någon som helst verkstad. Produkten var V4310 för Multivan T6(2016).

10. juli 2024

Toppservice

Idag är det sällsynt med bra och proffesionell service, men grabbarna hos Eftermontering har allt man söker efter: Underbar service, snabb svarstid och hjälper dig med akuta problem. Jag är mycket nöjd med de och kan bara rekommendera :)

10. maj 2024

Dålig Kontakt möjlighet.

Dålig Kontakt möjlighet.
går inte ringa.
3 till 7 dagars väntan på svar.
Katastrof.

6. maj 2024
eftermontering.se-logo

Besvarelse fra eftermontering.se

Hej Håkan! För tillfället har vi tyvärr ca 3 dagars svarstid via e-post, kontakta oss gärna via vår chatt som du finner på www.eftermontering.se/kontakt så ser vi självklart till att hjälpa er så fort vi bara kan.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Allt funkade väl, men kolla priset innan!

Allt funkade väl, när kontakten väl var upprättad.
Missförstånd vid, digital, beställning gjorde det hela några tusen dyrare...(överraskningen var inte trevlig)
Killarna/montörerna var jätteproffsiga och snyggt och snabbt jobb

6. december 2023
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bra dialog och bra upplevelse.

Efter ett missförstånd i samband med en retur, hade jag ett mycket gott efterföljande samtal med Eftermontering. Allt löste sig på ett mycket bra sätt! Kan efter detta varmt rekommendera Eftermontering. Mvh Johan Sandelin

14. september 2023

Rekomenderar!

Fantastisk service och bra produkter! Köpte ett kit för att kunna spela media via bluetooth i min Audi Q5, väldigt enkelt att installera även för mig som inte har så mycket vana

12. august 2023
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.