Under al kritik, synes jeg. Anbefalet af Samsung selv og jeg forstår virkelig ikke hvorfor. Jeg skulle have skiftet beskyttelsesfilmen på min Z fold4, og blev henvist af Samsung... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
IT Services har siden 2001 været førende inden for service og reparation af IT og elektronik. Vi servicerer både forsikringsselskaber, erhvervs virksomheder samt privat kunder. Som Authorized Apple Service Provider tilbyder vi høj kvalitet, kompetent rådgivning, god personlig kontakt. Grundstenen i vores forretning er en enestående høj kundeservice. Uanset om du er privatkunde eller virksomhed vægter vi datasikkerhed højt. Du kan trygt have tillid til, at vores procedurer for behandling af dine personlige data lever op til de højeste standarder, både nu og i fremtiden. Du kan aflevere din enhed direkte i en af vores butikker i Kolding, Hvidovre og Århus. Kontakt til vores kundeservice 75 53 44 80
Danmark
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Svarer typisk inden for 2 uger
Hurtigt og nemt at overlevere en skadet pc som skulle vurderes for forsikring. Efterfølgende hurtig sagsgsng og kommunikation.

Besvarelse fra IT Services
Hurtig og effektiv behandling af min forsikringssag

Besvarelse fra IT Services
Fantastisk service, sparede mig for penge og var fantastisk hurtige. Er fuldt ud tilfreds og vil benytte dem igen, hvis noget går i stykker.

Besvarelse fra IT Services
Imødekommende, service i top, hurtig.
En god oplevelse. Hjælpsom.

Besvarelse fra IT Services
Jeg skulle have skiftet beskyttelsesfilmen på min Z fold4, og blev henvist af Samsung support til at kontakte itservices, hvilket jeg gør første gang d. 30/4-26 med besked om at den skal sendes til sjælland. Jeg laver så sagen d. 5/5-26 og afsender telefonen samme dag.
I bekræftelsesmailen står der, at jeg vil modtage besked, når de har modtaget den.
Jeg holder øje med tracking og ser at den er leveret. Jeg hører intet.
D. 12/5-26 skriver jeg så og spørger ind til det. De melder at den ikke er afsendt til dem og beder om tracking nummer. Dette sender jeg og hører ikke mere før dagen efter, hvor jeg får en automatisk besked med et tilbud jeg skal acceptere. Dette gør jeg umiddelbart efter.
18/5-26 skriver jeg og beder om status igen. D. 19 får jeg svar at de afventer filmen, da dén de havde, havde en fejl. Jeg udtrykker her min utilfredshed over at have været uden min telefon i 14 dage og at den nu har været dem 8 dage i hænde og at jeg intet har hørt.
Hun beklager og underskylder det med den fejl, folien havde. Jeg forventer også til en pris på 600,- at det så ikke er en folie med fejl, de smækker på, så det kunne jeg ikke rigtig bruge til noget, da det er lidt en selvfølge for mig. Værkstedet forventede dog at folien ville lande sammen dag, så de kunne færdigreparere hurtigst muligt derefter.
I dag d. 27/5-26 har jeg igen intet hørt og nu spurgt efter status igen igen igen.. Nu er det over 3 uger siden at jeg sendte telefonen afsted. Man skulle virkelig ikke tro, at de overhovedet kendte til, hvor frustrerende det er, at mangle sin telefon. Eller også er de bare ligeglade.
Hvis ikke det var fordi de tog et gebyr på 199,- for at kigge på telefonen og derudover 149,- i fragtgebyr, så havde jeg annulleret sagen og forlangt at de skulle returnerer min telefon.
Det er under al kritik og jeg vil ikke anbefale dem til nogen eller få repareret min telefon hos dem igen..
Alt ovenstående, i god tro, da de d. 30 april havde oplyst mig; "Udskiftning af filmen tager typisk 2-3 hverdage og prisen er 499 kr inkl. moms" Måske vi er long pass that og endda også med små forsinkelser.. Det er vi også langt ud over nu..
Og jeg skal endda betale 600 kr for det.. Men jeg ved snart ikke, hvad jeg egentlig får for de penge..
Opdateret;
Blev ringet op af en behagelig ansat, som undskyldte og tog ansvar for forløbet. Og for det, vælger jeg at ændre min 1 stjerne til 4. Jeg vil overveje at bruge dem igen, men så skal tingene også være lige i skabet og at de arbejder på de forbedringer, som jeg har givet udtryk for, er for dårligt. Det vil jeg gerne kunne mærke ved en eventuel næste gang, før jeg vil give flere stjerner.

Besvarelse fra IT Services
Fantastisk service både fra Jennifer i call center og butiks ansat, fik desværre ikke hendes navn i butikken. Ny skærm på min iPhone 17 på 40 min. plus panser glas ‘on the house’. 5 ud af 5 herfra

Besvarelse fra IT Services
Imponerende hurtig og tilfredsstillende behandling af skadesag.

Besvarelse fra IT Services
Er det der skete var at jeg var inde og mit stik det lavet ikke jeg sådan what nej ikke bare mit stik det ikke seriøst what og så lige pludselig så er jeg sådan jeg tager dig bare herind fordi de har IT og IT stoffer det ved jeg faktisk ikke engang men hey de fikset mit stik det var fedt altså så derfor så lavede mit stik nu virker mit stik til min iPhone og det er jeg meget glad for tak for i dag stop nu gider nej stop

Rigtig god service.
Rensede ladestik modtager hurtigt og gratis, yaaaaaaay :)

Besvarelse fra IT Services
Super god service og hurtig reparation

Besvarelse fra IT Services
Fantastisk service, min computer blev fikset på 2 dag (inkl. fragt) og endda rengjort

Besvarelse fra IT Services
Kan kun give mine varmest anbefalinger.
Fantastisk service.
Stod med en ny iMac som var blevet låst og som skulle nulstilles. De fantastiske medarbejdere fik fikset problemet på under en time.
Så 5 store stjerner herfra⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Besvarelse fra IT Services
Helt igennem dårlig service.
Jeg afleverede min telefon til reparation og havde efterfølgende mailkorrespondance med en medarbejder, så jeg var i den tro, at sagen var i gang. Først da jeg mødte op for at hente telefonen, fik jeg at vide, at der slet ikke var blevet lavet noget på den.
Jeg fik derefter tilbudt, at jeg kunne lade den blive en ekstra dag, så de kunne kigge på den dér, men det havde jeg naturligvis ikke tillid til på det tidspunkt og takkede nej.
Meget utilfredsstillende forløb og spild af tid.

Anmeldelse er ændret
Havde god snak med IT service og om de problemer der opstod
Alt blev løst

Besvarelse fra IT Services
Super god og professionel service. Min MacBook Pro M1 brød sammen og Apple Support kunne ikke hjælper med at få åbnet op. Det gjort IT Services i Århus, og redede heldigvis alt materiale på computeren til en meget fair pris og på meget kort tid. Stor anbefaling herfra!

Besvarelse fra IT Services
Minus en stjerne for ikke at overholde den aftalte tid. Sagde 3-4 dage, men endte med 17 dage.
Minus endnu en lidt større stjerne da jeg ikke blev informeret om forsinkelserne. Det var først når jeg selv kontaktede dem for en update, hvilket jeg gjorde et par gange, at de sagde at reparationen var yderligere forsinket.
Men super sød kundeservice når man taler med dem - de skal bare være lidt mere proaktive fremover, så giver jeg dem meget gerne 5 stjerner.