Virker helt fint, men man skal bruge en fed creme til bagefter. Min hud er meget reaktiv overfor skraber, hvor min hud bliver meget rød og irriteret, især omkring knæet. Men ikke med denne her. Man sk... Se mere
Jeg fik en Airstyler i julegave 24/12-23, som jeg har forsøgt at levere tilbage siden 29/12-23 (deres returportal virker ikke, så jeg måtte forsøge via mail korrespondance). Det er nu 3 mdr. sid... Se mere
Jeg fik Eclipsis krystal hårfjerner anbefalet af min datter og måtte fluks købe den. Den kom vist allerede 2 dage efter, jeg bestilte den. Og hold nu op - den lever fuldt ud op til mine forventninger... Se mere
Jeg fik produktet i julegave af min mand. Det nåede at komme inden jul, og jeg er virkelig overrasket over hvor godt produktet er 👍🏼 jeg har skulderlangt hår og kan desværre ikke lave de store fine... Se mere
Eclipsis er et Dansk stiftetmærke med en klar vision: Vi ønsker at tilbyde et nemt, hurtigt, smertefrit og prisvenligt alternativ til laser behandlinger og barberskrabere 💖
Mariehøjvej 5, 2850, Nærum, Danmark
Var virkelig skeptisk før jeg modtog den - men den virker sgu! Vil især anbefale den til "dameoverskægget", fordi der ikke kommer rødme (det kom der i hvert fald ikke på mig), og jeg derfor kan gøre det som sådan en "last minute" ting. Ved brug af skraber eller voks skulle jeg ligesom planlægge det til aftenen før, fordi jeg fik så meget rødme på overlæben.
Anbefaling herfra :) Også hurtig levering.

Besvarelse fra Eclipsis
Første gang jeg modtog hårfjerneren var der en fejl på den, og den virkede derfor ikke. Jeg fik tilsendt en ny som virkede - virkelig god kundeservice. Dog efter et par ganges brug mister den effekten, og er derfor ikke blevet brugt siden. Men god kundeservice :))
Fra jeg bestilte til jeg modtog produktet gik der flere dage, end varslet. Da jeg forsøgte at annullere ordren, inden jeg modtog den, kunne det ikke lade sig gøre. Da produktet kom .. produktet får ingen stjerner. Tror måske det kan købes på Wish, men jeg ved det ikke.
Jeg returnerede og der gik IGEN lang tid, før jeg fik mine penge og fik ikke refunderet min udgift til PostNord.

Hej eclipsis og resten
Jeg modtog min pakke den 7. August en smule sent i forhold til de 15 dage:(
Jeg hentede pakken ved min mor igår (ja det er lidt sent men jeg har en travl hverdag) og var spændt på at komme hjem og prøve pruduktet af, på egen krop. Men undrede mig lidt over pakken var så let. Da jeg kommer hjem og åbner pakken ligger der en Tom æske, hårfjerneren er alså ikke i pakken. Jeg er den første der åbner pakken amberlagsen er alså ikke brudt.
Personligt ønsker jeg mig bare pengene tilbage, fordi jeg syntes der har været meget bøvl. Men jeg ved simpel hen ikke hvordan jeg skal bevise den ikke lå i æsken.
Jeg vælger at skrive her i håb om i ser den (jeg kan ikke sende mails) om så andre også har hørt mit perspektiv

Besvarelse fra Eclipsis
Har aldrig modtaget min pakke over 1 måned efter de skrev den var sendt.
Redigeret
Har efter en længere mail-udveksling endelig fået min pakke, dog ikke inden for de 1-4 dage de yderligere lovede. Fint tilfreds med det jeg har bestil, men jeg vil stadig aldrig anbefalede andre at købe herfra.

Besvarelse fra Eclipsis
Jeg ville dog ønske, at 'slibesiden' gik længere op over kanten, da kanten kan mærkes ved brug på skinnebenet. Men jeg synes dog stadig, at den er god.
Den første jeg købte virkede overhovedet ikke
Jeg har lige fået en ny tilsendt uden beregning og den virker som den skal
Super smart og virker som lovet. Kundeservice svare hurtigt og hjalp mig men spørgsmål til ordren. Dog skal man lige øve sig lidt for lige at fange teknikken.
Jeg ved ikke hvad jeg synes, for jeg har ikke modtaget produktet endnu.

Besvarelse fra Eclipsis
Jeg er meget tilfreds med hårfjerneren, der virker efter hensigten. Kan klart anbefales 🙂
Fandt Eclipsis via. Deres annonce på TikTok og læste anmeldelserne herinde forinden mit køb, jeg var dog lidt skeptisk i forhold til de anmeldelser der ikke var “fremragende”.
Besluttede dog at købe produktet alligevel, og der stod 10-15 dage leveringstid, modtog dog allerede produktet efter kun 3 dage.
Selve produktet og hele købsoplevelsen var fremragende.
Siden er til at stole på, hvor man kan bestille produktet fra, og en af de få.
Produktet virker. God betjening. Der stod det kunne tage op til 15 dage grundet lang levering . Der gik 3 dage
Okay det virker!
Jeg var lidt skepsis, men har lige prøvet den på begge mine underben.
De er på to sekunder blevet super bløde og helt fri for hår.
Dejligt.
har købt en til min kæreste, og hun har aldrig været blødere. hun er super glad for den, bruger den være dag.
Jeg har bestilt et produkt for14 dage siden og har intet hørt.

Besvarelse fra Eclipsis
Hentes direkte fra en kinesisk side... kan købe den billegere eller lign på ali express.
Da jeg modtager pakken, sender jeg den direkte til retur adressen og skriver mail om at den er sendt til eclipsis.
Ved kontakt til eclipsis 3 uger efter fortæller de at de ikke har modtaget pakken.
Har nu, 2 måneder efter stadig ikke fået returneret mine penge og tror desværre ikke at det sker...