Virker helt fint, men man skal bruge en fed creme til bagefter. Min hud er meget reaktiv overfor skraber, hvor min hud bliver meget rød og irriteret, især omkring knæet. Men ikke med denne her. Man sk... Se mere

Jeg fik en Airstyler i julegave 24/12-23, som jeg har forsøgt at levere tilbage siden 29/12-23 (deres returportal virker ikke, så jeg måtte forsøge via mail korrespondance). Det er nu 3 mdr. sid... Se mere

Jeg fik Eclipsis krystal hårfjerner anbefalet af min datter og måtte fluks købe den. Den kom vist allerede 2 dage efter, jeg bestilte den. Og hold nu op - den lever fuldt ud op til mine forventninger... Se mere

Jeg fik produktet i julegave af min mand. Det nåede at komme inden jul, og jeg er virkelig overrasket over hvor godt produktet er 👍🏼 jeg har skulderlangt hår og kan desværre ikke lave de store fine... Se mere

1. Helse- og skønhedsbutik

Eclipsis er et Dansk stiftetmærke med en klar vision: Vi ønsker at tilbyde et nemt, hurtigt, smertefrit og prisvenligt alternativ til laser behandlinger og barberskrabere 💖

3,3

Middel

Overraskende effektiv

Umiddelbart er jeg ret overrasket over, hvor effektiv og smertefri den er. Jeg skal lige lære at bruge den ordentligt, men jeg er lige nu ret begejstret for den. Det kan godt være lidt svært at komme ordenligt rundt om ankler og knæ, men det er nok en øvelsessag. Jeg tror, den bliver rigtig god at have med til lige hurtigt at tage de værste hår, uden at skulle i gang med skum og skraber og vand.

20. juli 2023

Virker ikke ordentligt og svarer ikke på henvendelser.

Jeg havde skrevet en anmeldelse, som satte spørgsmålstegn ved produktets kvalitet.
Derfor fik jeg en henvendelse fra dem, at der måtte være en fejl ved den, jeg havde fået, så de ville tilbyde mig en ny og samtidig spørge om jeg ville slette min anmeldelse indtil jeg havde forsøgt mig med den nye - Det går jeg ærgerligt nok med til, så jeg sletter min anmeldelse og venter.. nu har jeg ventet over en uge. Skrevet til dem igen, for at høre om de mangler nogle oplysninger. Ingen svar.

Nu får de så en ny anmeldelse - dårligere end den første, som kommer her:
28/6-2023
Jeg skulle lige lære at bruge den. De første gange gav jeg den nok lidt for meget gas, for av altså mine ben var slidt helt hudløse. Så gik det bedre. Mine knopper forsvinder ikke, men bliver måske reducerede, så det er okay, men nu ca. et halvt år efter jeg har købt den, har jeg stort set ingen effect af miner ellers mange anstrengelser. Jeg kører og kører rundt på benene, men slet ikke alle hårene forsvinder - jeg synes ikke det kan være rigtigt, når der står op til 3 års anvendelse på hjemmesiden.
Jeg synes konceptet er rigtig tillokkende og kunne måske godt finde på at prøve igen, men jeg er altså slet ikke overbevist.

15. juli 2023

Jeg er super glad for min eclipsis…

Jeg er super glad for min eclipsis hårfjerner! Den redder en spontan aften i byen eller ferie sydpå, hvor man kun har håndbagage og derfor ikke kan have en skraber med. Min hud er blød og fin længe - og det tager aldrig mere end et par minutter. Kæmpe game changer!

8. juli 2023

Kære Anna,

Mange tak fordi du tog dig tid til at anmelde os på trustpilot ☺️

Hvor er det dejligt at høre, at krystal hårfjerneren er blevet en fast rejsemakker hos dig - og at du oplever et dejligt blødt resultat efter brug.

Fortsat god sommer

Vanvittig effektiv krystal-hårfjerner

Vanvittig effektiv krystal-hårfjerner, som jeg har modtaget i dag.
Det tager et øjeblik, så er hårene væk - uden smerter. Jeg kommer ikke til at bruge skraber igen - ever!

5. juli 2023

Kære Dorthe,

Tusind tak fordi du tog dig tid til at anmelde os på Trustpilot ☺️

Dejligt at høre, at du oplever en nem, hurtig og smertefri barbering ved brug af vores krystal hårfjerner. Vi håber du får rigtig megen glæde af den.

Rebecca / Eclipsis

Fantastisk produkt og endnu mere…

Fantastisk produkt og endnu mere fantastisk service 🙏 jeg er den lidt dovne type og uden jeres produkt ville mine ben ikke være så glatte altid. Sender de varmeste anbefalinger. Fif: jeg synes produktet virker bedre på tørre ben end våde ☺️

30. juni 2023

Kære Camilla,

Mange tak fordi du tog dig tid til at anmelde os på Trustpilot, og for at dele din oplevelse ☺️

Vi er super glade for at høre, at du nu oplever helt glatte ben - og at du har fundet den methode der passer bedst til dig. Ved brug af krystal hårfjerneren på tørre ben, er den nem at have med på farten, og du er derfor tid sikret glatte ben.

Rebecca / Rebecca

Fantastisk produkt

Fantastisk produkt, virkelig yderst effektiv! Meeeen, den har givet mig ekstremt brændende, sviende og røde ben efterfølgende - hmmmm …. Er det normalt?

16. juni 2023

Kære Kathrine,

Mange tak for din anmeldelse, og fordi du tog dig til anmelde os på Trustpilot ☺️

Det er bestemt ikke meningen at man skal opleve en brændende eller sviende fornemmelse samt røde ben efter brug af vores krystal hårfjerner.

Send os meget gerne en mail på kontakt@eclipsis.dk - så står vi klar til at rådgive og guide dig til at opnå det perfekte resultat ☺️

Glad for min krystalhårfjerner

Jeg er så glad for min nye krystalhårfjerner, som er rigtig nem at bruge og giver de glatteste ben. Giver også blød hud og kan klart anbefales.

29. maj 2023

Kære Nanna,

Mange tak fordi du tog dig tid til at anmelde os her på Trustpilot ☺️

Hvor er vi glade for at høre, at du finder din krystal hårfjerner nem at bruge - og at du opnår et godt resultat ved brug. Tusind tak for din anbefaling 🫶

Rebecca

Jeg kan klart anbefale krystal…

Jeg kan klart anbefale krystal hårfjerner. Den fjerner hårene nemt og samtidig får man silkebløde hud. Glæder mig til at gå sommeren i møde med min nye hårfjerner.

25. maj 2023

Kære Pernille,

Mange tak fordi du tog dig tid til at anmelde os på Trustpilot ☺️

Hvor er vi glæde for at høre at du er godt tilfreds med din nye krystal hårfjerner, og at du oplever en silkeblød hud efter brug.

Fortsat god sommer!

Super produkt

Super produkt, hurtig levering, og rigtig fin service. Lækkert design. Ved dog ikke om den mindsker “jordbær” knopper på benene, men de er dejligt bløde og lækre♥️

Kære Christina,

Mange tak for din fine anmeldelse ☺️

Hvor er det dejligt at høre, at du oplever bløde og lækre ben efter brug! Vores krystal hårfjerner eksfolierer huden under brug, og fjerner blidt det øverste lag af huden. Denne er med til, med tiden, at mindske jordbærhuden på benene, og indgroede hår.

Fortsat god sommer!

Nemt og effektivt

Jeg må bare sige, at det ærger mig at jeg ikke har købt denne helt fantastiske krystal, da jeg så den første gang.
Der var hurtig levering, skønt design, nem at bruge og silkebløde ben i mange dage - lige mit mærke - NEMT OG EFFEKTIVT - og helt uden smerter.

17. maj 2023

Kære Marianne,

Mange tak for din fine anmeldelse ☺️

Hvor er vi glæde for at høre, at du er helt vildt med din nye krystal hårfjerner! Vi håber du får megen glæde af den henover sommeren!

FANTASTISK.....

Når jeg scroller ned, kan jeg se flere der kun giver Eclipsis 1 stjerne, hvilket jeg slet slet ikke kan forstå!!!!
Jeg har døjet med indgroede hår og røde knopper i flere år og viser ikke mine ben frem og om sommeren pakkes de væk under en lang nederdel. Jeg køber de dyreste og bedste barberblade og betaler en formue for dem til sensitiv hud og med 5 klinger.
Jeg bestilte min krystal hårfjerner og var lidt skeptisk, men jeg ELSKER den. Jeg har brugt den 3 gange siden jeg fik den og jeg får SÅ bløde ben og mine knopper er væk og ingen indgroede hår. Jeg har ikke haft så fine ben i mange år. Personligt kan jeg bedst lide, at bruge den tør og på helt tørre ben. Derefter bruger jeg en uparfumeret fed creme til tør og sensitiv hud der trænger ned med det samme og benene bliver så fine. Jeg har allerede vist den til 2 kollegaer og den ene kollega fik lige lov til at prøve min og var mundlam og begge er ved at bestille én hver. Ja, det tager lidt længere tid, men det er det hele værd og jeg tror aldrig jeg kommer til at benytte andet. TAK Eclipsis :)

Kære Mette,

Mange tak for din gode anmeldese her på Trustpilot ☺️

Det glæder os virkelig at høre, at vores Krystal hårfjerner har hjulpet dig med at komme indgroede hår til livs, så du igen kan vise dine ben frem. Vi håber at du får rigtig meget glæde af den, henover sommeren.

Virkelig godt produkt

Virkelig godt produkt. Når man som mig tidligere har haft problemer med eksem, er det en befrielse at slippe for skrabere. Mine ben bliver derudover virkelig bløde efter brug.

23. maj 2023

Kære Lea,

Tak fordi du tog dig tid til at anmelde os på Trustpilot, og tak for den finde anmeldelse ☺️

Hvor er vi glade for at høre, at vores Krystal hårfjerner efterlader dig med bløde og lækre ben - og at du slipper for at bruge skrabere. Vi håber du får meget glæde af den her henover sommeren ☀️

Rebecca / Eclipsis

Den er super nem at bruge og meget…

Den er super nem at bruge og meget effektiv.
Selv min far blive overrasket over hvor god den er.

17. april 2023

Kære Majbritt,

Mange tak fordi du tog dig tid til at anmelde os på trustpilot ☀️

Hvor er det dejligt at høre, at du finder vores krystal hårfjerner nem og effektiv at bruge. Vi håber du får stor glæde af den her henover sommeren ☺️

Rebecca

Min Krystal hår fjerner er fantastisk

Min Krystal hår fjerner er fantastisk, ingen røde knopper mere og nem at bruge.
Hurtig og præcis betjening, kun ros fra mig

Kære Mona,

Mange tak fordi du tog dig tid til at anmelde os på trustpilot ☺️

Hvor er det dejligt at høre, at du er sluppet af med røde knopper - og at du finder vores krystal hårfjerner nem og effektiv at bruge. Vi håber du får stor glæde af den her henover sommeren ☀️

Godt produkt og hurtig levering

Godt produkt og hurtig levering

Har fået dejligt bløde ben ☺️

Kære Maria,

Mange tak fordi du tog dig tid til at anmelde os på trustpilot ☺️

Hvor er det dejligt at høre, at du oplever dejligt bløde ben efter brug. Vi håber du får stor glæde af den her henover sommeren ☀️

Fantastisk kundeservice.

Det er et fantastisk concept, men min hud er desværre for sensitiv til at kunne bruge hårfjerneren. Jeg besluttede derfor at benytte mig af tilfredshedgarantien og fik i den forbindelse fat i en fra kundeservice, der var så sød og forstående overfor min situation. Hun stillede mig et par spørgsmål, så de kunne fejlsøge, men ultimativt endte det med at den måtte retur.
Aldrig før har jeg oplevet så god og hurtig kundeservice. Jeg sendte hårfjerneren retur og fik alle mine penge tilbage inde for få dage. Jeg er meget taknemmelig over hele processen til trods for at produktivt ikke virkede for mig.

9. maj 2023

Kære Emma,

Mange tak fordi du tog dig tid til at anmelde os på trustpilot ☺️

Vi er meget kede af at høre, at din hud var for sensitiv til vores krystal hårfjerner - dette er netop i disse tilfælde at vores tilfredshedsgaranti gør sig gældende. Det glæder os at du valgte at gøre brug af den, og få pengene tilbage.

Rebecca

Jeg er så glad for min Eclipsis Krystal…

Jeg er så glad for min Eclipsis Krystal hårfjerner 😊 Super nem at bruger, kræver ingen skum eller sæbe og så giver den dejlig blød hud. Var lidt skeptisk da jeg købte den men har bestilt ekstra for at have på lager 😊

2. april 2023

Kære Evva,

Mange tak fordi du tog dig tid til at anmelde os på trustpilot ☺️

Hvor er det dejligt at høre, at du finder vores krystal hårfjerner nem og effektiv at bruge. Vi håber du får stor glæde af den her henover sommeren ☀️

Fantastisk produkt

Efter lang tids overvejelse købte jeg en krystal hårfjerner fra Eclipsis, og det har jeg ikke fortrudt en eneste gang, kun at jeg ikke købte den noget før. Produktet er fantastisk og lever fuldt ud op til mine forventninger og fjerner nemt hår og efterlader huden silkeblød.
Derudover var der hurtig levering og super god service.

10. april 2023

Kære Christina,

Mange tak fordi du tog dig tid til at anmelde os på trustpilot ☺️

Hvor er det dejligt at høre, at du efter lang tidsovervejelse valgte at give os og vores Krystal hårfjerner en chance og at ikke har fortrudt det! Vi håber du får stor glæde af den her henover sommeren ☀️