Alt gik som det skulle mht. de bestilte blomster osv. Ligeledes fine blomster. Men jeg fik ingen mails - hverken omkring bekræftelse på ordren, eller leveringen (det sidste lovede de pr. telefon,... Se mere
Vi havde bestilt blomster til vores bryllup, som så blev rykket. Vi fik derfor også rykket datoen hos Eblomsten uden problemer - troede vi.. De har nemlig ferielukket på den nye dato. Ejeren lover at... Se mere
Butikken er altid fyldt med masser af friske, smukke og forskellige buketter, men derfor laver de alligevel gerne en ny buket, hvis man vil have noget andet. Servicen er helt i top, der er altid et... Se mere
Skulle med kort frist sende en buket til en begravelse. Fandt flotte billeder og nem bestilling. Sen bestilling og levering fungerede perfekt. Rigtig god ide at I tager et billede af den endelige b... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Vi bringer blomster, vin og chokolade ud i Vejen, Askov, Brørup, Bække, Gammelby, Gamst, Gesten, Københoved, Læborg, Malt, Skodborg, Store Andst, Veerst og Vester Torsted. Bestil 24 timer i døgnet inden kl. 24:00, så leverer vi dagen efter alle hverdage. Gratis udbringning til begravelser.
Nørregade 42A, 6600, Vejen, Danmark
- 51905984
- info@eblomsten.dk
- eblomsten.dk
SERVICE
God service, venligt, hjælpsomt personale.
Alt er bare til 5 stjerner+.
Altid god og meget venlig service!
Man kan altid regne med e-blomsten. Man får en god, venlig og personlig service. Produkterne er billige men med en kvalitet helt i top. Kan kun anbefale at handle her....
Super service og høj kvalitet
super service og høj kvalitet! Ejeren af butikken er ovenikøbet en fantastisk kvinde, som er nærværende når man bliver betjent af hende!
God service!
Som altid hurtig og god service! Og super flot bundet buket! Jeg bruger eblomst hver gang jeg køber eller sender blomster 👍👍
Trist på en i forvejen trist dag
Virkelig grim bårerdekoration, SLET ikke afspejlet den på hjemmesiden trods bestilling i butikken og at jeg så personalet skrive det skulle være lignede den..
Personalet valgte efter efterspørgsel at sætte flere blomster i så den ikke var nær så grim men stadig blomster er ifølge billedet på hjemmesiden allerede burde være i dekorationen.. det stoppede dog ikke personalet for at komme med en bemærkning "og dem får i gratis?" - vi havde allerede betalt og der manglede stadig en slags blomster.
Det i orden hvis man ikke fra bestillingen tirsdag kan skaffe blomsterne til fredag men så kan man bruge andre og sørge for at pænt resultat.
Dekorationen var så grim at man ikke kunne se det var en blomsterbinder der skulle have lavet den..
Et godt råd vil være selv at afhente blomster, man kan ikke stole på at det man bestiller er det man får !

Besvarelse fra Eblomsten.dk
Fremragende uden forbehold!
Virkelig pæne produkter med plads til egne ønsker og til yderst rigmelige priser.
Altid god og hyggelig betjening.
Super service og meget flot buket
Blev ringet op da jeg havde skrevet forkert hus nr. så buketten kom alligevel frem til stor glæde for modtageren. Tak for fin service :-)
Alt,altid i orden.
Du kan altid tryg aflevere dig ordre til E-blomst
Levering til rette tid og sted.
Det er rar at have et sted, hvor man kan bestille en blomst når man ikke selv er mobil.
Altid god service
Super flotte buketter der holder i langtid, til priser hvor alle kan være med.
Altid venlig personale 😉
Jeg vil forslå hvis du skal købe blomster så gå til Ketty 😉og hendes dejlig personale 😉
Altid kun det bedste.
Eblomsten.dk har det bedste udvalg som passer lige præcis til mig som som køber. Pt. er jeg bosat i udlandet med min familie, men siden gør det så nemt for mig at vise dem derhjemme at vi ikke har glemt den. Enkelte klip på siden og der er bestilt de skønneste buketter, chokolade og vin. Endvidere er det til billige penge. Jeg kan kun anbefale Eblomsten.dk.
Smilende glad betjening og rigtig god service
Ketty har mange spændende blomsterarrangementer og er lydhør for specielle ønsker. Der er ofte travlt i butikken, men der er altid tid til et smil. Hendes måneds buket abonnement er veludtænkt og fungerer rigtig godt.
Frisk betjening og friske buketter
Eblomsten har fine små buketter til en lille visit og hurtig betjening til rimelige penge.
Super forretning, super service og super kvalitet
Jeg vil tid enhver tid kunne anbefale alle at blive kunder hos E-Blomsten i Vejen. Jeg har brugt E-Blomsten som min foretrukne blomsterforretning siden forretningens start i 2008 og aldrig er jeg blevet skuffet.
Jeg fik selvfølgelig lavet min brudebuket hos E-blomsten. Den var så smuk og lavet med så megen omhu, at den var lige efter mit hjerte og alle beundrede den naturligvis.
Buketter købt hos E-blomsten holder længere end buketter købt andre steder. Jeg er nu flyttet til Sjælland; men når jeg skal have blomster med til Esbjerg, så stopper jeg selvfølgelig i Vejen og handler hos E-Blomsten.
Tak for en fantastisk inspirerende butik.
Fantastisk blomster butik
God service, god kvalitet og ikke mindst fornuftige priser :-)
Altid super betjening og friske varer
Jeg oplever altid super betjening og jeg er næsten overbevist om at alt kan laves hos e-blomst...syntes at det er lige min stil de blomster og tilbehør man kan finde i butikken..