Alt gik som det skulle mht. de bestilte blomster osv. Ligeledes fine blomster. Men jeg fik ingen mails - hverken omkring bekræftelse på ordren, eller leveringen (det sidste lovede de pr. telefon,... Se mere

Butikken er altid fyldt med masser af friske, smukke og forskellige buketter, men derfor laver de alligevel gerne en ny buket, hvis man vil have noget andet. Servicen er helt i top, der er altid et... Se mere

Skulle med kort frist sende en buket til en begravelse. Fandt flotte billeder og nem bestilling. Sen bestilling og levering fungerede perfekt. Rigtig god ide at I tager et billede af den endelige b... Se mere

1. Blomstermarked

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Vi bringer blomster, vin og chokolade ud i Vejen, Askov, Brørup, Bække, Gammelby, Gamst, Gesten, Københoved, Læborg, Malt, Skodborg, Store Andst, Veerst og Vester Torsted. Bestil 24 timer i døgnet inden kl. 24:00, så leverer vi dagen efter alle hverdage. Gratis udbringning til begravelser.

3,9

God

Friske blomster til tiden.

Jeg har flere gange bestilt buketter på eblomsten.dk og det lever bare op til forventningerne hver gang. Flotte buketter, og levering på dagen.
Ved spørgsmål har det søde personale altid været hurtige til at hjælpe.

11. juli 2020

Vi havde bestilt blomster til vores…

Vi havde bestilt blomster til vores bryllup, som så blev rykket. Vi fik derfor også rykket datoen hos Eblomsten uden problemer - troede vi.. De har nemlig ferielukket på den nye dato. Ejeren lover at ringe til mig om mandagen, efter min mor finder ud af det lørdag for knap to uger siden. Jeg har stadig intet hørt.
En ting er at de ikke har styr på deres kalender, men at de ikke selv kontakter mig med det samme efterfølgende er simpelthen under al kritik.

2. juli 2020
Eblomsten.dk-logo

Besvarelse fra Eblomsten.dk

Hej Camilla
Vi beklager selvfølgelig rigtig meget, der er ganske enkelt en medarbejder der ikke havde været opmærksom på datoen, hvilket selvfølgelig er dybt beklageligt.
Da det drejer sig om kirkepynt og afskårne til bordene anbefalede vi din mor, da hun var inde at hun kunne bestille kirkepynt ved kirketjeneren og de afskårne blomster hos blomsterbutikken i Esbjerg som i forvejen skulle lave din brudebuket.
Igen beklager vi rigtig meget da vi selvfølgelig skulle have ringet til dig, men vi var af den overbevisning at din mor som skulle stå for blomsterne ville give beskeden videre og at opkaldet derfor ikke hastede.
Vi beklager og ringer dig selvfølgelig op hurtigst muligt.
VH Mette
Eblomsten

Fantastisk service

Tak - Af hjertet for den fantastiske buket jeg netop har fået ind af døren. Bestilte juleaften kl 22:30, 1.juledag kl 13:30 kom min buket. I har reddet en stor dag, og for det er jeg taknemmelig. Jeg skrev juleaften omkring kl 21, mod forventning i forhold til det var juleaften og sent på aftenen, var der rent faktisk en der svarede. Forlovelsesfesten var hel sikkert ikke blevet det samme uden E-blomsten.dk

Buketten er fantastisk smuk og den bliver et stort hit. Fantastisk service og til en fantastisk god pris. Jeg kommer hel sikkert til at bestille via jer igen og glæder mig allerede til næste blomster anledning

25. december 2017

stort set tilfeds

det er en god mulighed for at handle blomster, og få sendt ud, uden selv at bo i byen, det er dog ønskeligt at få besked om at leveringen er foretaget den dag buketten er bestilt til.

11. januar 2016

Supergod service

Ringede om eftermiddagen og fik en superflot buket leveret samme dag! Det varmede både afsender og modtager! :-)

8. november 2015

Perfekt service!

Kan klart anbefale Eblomsten, både som E-butik og som butik i Vejen. De flotteste blomster og buketter til den bedste pris og med den bedste service - det gives ikke bedre :)

4. oktober 2015

Service og kvalitet er i top

Jeg oplever hver gang jeg køber en buket hos eblomsten, om det er via nettet eller i butikken, så er kvaliteten helt i top. Flotte buketter til yderst rimelige priser og så yder ketty altid en service ud over det kunderne kan forvente.

30. august 2015

Nem og betrykkende

Det er en nem måde, og god måde at bestille blomster på. Vi bestilte en bårrebuket - på kortet bliver det taget et billed af hvad man giver - super god ide. Vi fik en ordrebekræftelse, samt en mail da buketten var afleveret. Jo, det kan varmt anbefales. Hilsen Bente Christensen - Kolding

17. maj 2015

Fantastisk service og billig.

Jeg havde bestilt en buket på nettet, som skulle leveres til min mor. Jeg havde fejlagtig læst at levering var gratis (dette vist kun ved begravelse) og derfor ikke valgt levering aktivt. Dagen hvor buketten skulle leveres (dagen efter bestilling) modtager jeg en mail, hvori de skriver om det ikke er en fejl at buketten skal hentes i butikken og ikke leveres. Dette syntes jeg virkelig var god service og godt set og tænkt. Hvis ikke de havde reageret på min fejl, havde min mor ikke fået buketten. Derudover sys jeg altid at buketterne er vildt flotte.

12. maj 2015

God oplevelse

Brugte eblomsten til en blomst til en begravelse.
Blomsten var meget flot og ydermere havde de lagt et billede af blomsten med kurverten. Så man kunne se hvem blomsten var fra. Er meget tilfreds. God service og en flot buket.

6. april 2015