Se, hvad kunderne siger
Al langere tijd opzoek naar een passende oplossing om onze lamellen schoon te maken. Meerdere artikelen geprobeerd, maar nergens echt tevreden over. Totdat de Easyswift op ons pad kwam. Deze borstel w... Se mere
Virksomheden har svaret
Ik heb de Easyswift gekocht maar helaas moeten terugsturen. Hij past niet op mijn Miele stofzuiger en evenmin op mijn Festool stofzuiger. Deze laatste kocht ik speciaal omwille van de lange flexib... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Het opzet voor de stofzuiger om houten jaloezieën stofvrij te maken in een beweging!.
Kontaktoplysninger
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 83 % af deres negative anmeldelser
Det tager typisk over 1 måned at svare
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Super fijn product dat het schoonmaken…
Super fijn product dat het schoonmaken zoveel sneller maakt. Vond het altijd een rot klusje maar nu valt het mee!
Supertevreden over EasySwift
Supertevreden over EasySwift! Het bestellen en de levering verliepen echt vlekkeloos en supersnel. Wat me vooral opviel was de klantenservice: ik had een klein vraagje over mijn bestelling en kreeg binnen no-time een helder en vriendelijk antwoord. Topservice, hier ga ik zeker vaker bestellen!
Het product werkt precies zoals…
Het product werkt precies zoals beloofd. Hij past ook naadloos op de stofzuiger. Ben er zo tevreden over dat ik hem ook cadeau heb gedaan aan m’n zus en moeder
Goede duidelijk meetinstructies op de…
Goede duidelijk meetinstructies op de website, past perfect en doet goed zijn werk!👌🏻
Slim product
Slim product , snel en makkelijk in gebruik maar vooral handig dat deze ook op je kleine stofzuiger klikt en werkt !
Top product!
Super fijn product en snelle levering! Echt een uitkomst voor de jaloezieën.
Wij zijn super tevreden met onze…
Wij zijn super tevreden met onze Easyswift. Eigenlijk het enige product wat werkt voor onze lamellen. In eerste instantie de verkeerde maat gekocht (eigen schuld), maar werd gelukkig snel opgepakt door de vriendelijke klantenservice. Wat ons betreft een aanrader!
Top ding
Heb de easyswift gekocht en het werkt als een trein. Toen ik een vraag had kreeg ik ook direct de antwoorden die ik nodig had
Geen gedoe meer bij het schoonmaken van…
Geen gedoe meer bij het schoonmaken van mijn houten jaloezieën. Echt een fijn product, aanrader!
Heel blij met het product.
Heel blij met het product.
Snel verzonden en ontvangen.
En klantvriendelijk zoals het hoort
Heel blij mee!
Altijd zo een gedoe de jaloezien stof vrij maken. Nu met de Easyswift zo gedaan! Super blij mee!
Fijn product
Fijn product. Snelle levering. Product werkt echt goed.
Echt een top product
Echt een top product. En super klantenservice!!
Februari een bestelling gedaan
Februari een bestelling gedaan
Bestelling niet compleet
Bericht gestuurd kreeg pas een maand later reactie. Direct bestelnummer doorgegeven blijken mijn berichten niet aan te komen!
Bestel vooral niet!
Wat een geweldig product
Wat een geweldig product! Ik was nog een beetje sceptisch en vond het ook best nog wel prijzig, maar ik heb hem toch aangeschaft en man wat is dit een handig ding. Hij paste prima op mijn Philips stofzuiger en ik was in een mum van tijd klaar met de jaloezieën. Een klus waar ik altijd als een berg tegenop zie en blijf uitstellen. Tót de zon steeds vaker gaat schijnen en je dan zo’n vreselijke laag stof op je jaloezieën ziet liggen. Van alles geprobeerd, maar vooral dat je steeds weer naar buiten moet om je stofdoek uit te kloppen of die swiffer die het stof voornamelijk van links naar recht verplaatst en de rest op de grond laat vallen…. Nee dan de Easyswift, van links naar rechts en het stof is weg! Heerlijk! Ik blijf blij naar buiten kijken met dit mooie weer en nu ik weet dat ik met mijn grote ramen en veel jaloezieën nog maar een half uurtje bezig ben ipv de halve ochtend (of langer), zie ik er ook niet meer tegenop. Mocht je dus nog twijfelen? Niet nodig, gewoon doen!
Zo ga je niet met een klant om / Verloopstuk past niet op Dyson V11
Op 03-03-2026 het jaloezieën EasySwift opzetstuk besteld en betaald. Na ontvangst bleek dat zelfs met het meegeleverde verloopstuk de EasySwift niet te passen op mijn Dyson V11. In de Q&A staat expliciet vermeld dat de EasySwift op deze Dyson past. Vele malen malen bij dit bedrijf gerappelleerd. Zelfs na beloftes van de Sales Manager het verloopstuk te versturen niets ontvangen. Ook niet na een adresvraag van dezelfde manager. We zijn nu bijna 2 maanden verder. Ongeloof over de waardeloze wijze van het omgaan met een klant

Besvarelse fra Easyswift
Bedenk voordat....
Had de easy swift besteld maar hij paste niet. Kon zo gauw niet vinden hoe ik hem terug kon sturen. Uiteindelijk gelukt na vele mails!! Nu kreeg ik toch van Klarna het verzoek om te betalen want de easy swift is niet aangekomen!!! Weer het formulier ingevuld van easy swift en moest het verzendbewijs toesturen. Het bericht was bijna niet leesbaar!!! Dat gedaan maar nog steeds geen reactie!! Heb nu alweer een aantal mails gestuurd maar.....helaas!!
Nu heb ik dus moeten betalen voor iets wat ik niet heb!!!
Voel totaal geen medewerking om uit te zoeken waar het fout is gegaan!!!

Besvarelse fra Easyswift
Ik had de verkeerde maat besteld
Ik had de verkeerde maat besteld, heb inmiddels het juiste product binnen dat ook perfect werk. Alleen wacht ik al een tijdje op mijn geld van het geretourneerde artikel. Inmiddels is het allemaal netjes opgelost en is mijn geld teruggestort. Dank voor je nette berichtje Terence.
Een enkel mondstuk gekocht.
Een enkel mondstuk gekocht.
Maakt de jaloezieën heel goed schoon dus erg blij mee.
Helaas geknapt maar direct een nieuwe mogen ontvangen. Goede service.
Ik denk perfect voor Dyson fans.
Ik heb de Easyswift gekocht maar helaas moeten terugsturen.
Hij past niet op mijn Miele stofzuiger en evenmin op mijn Festool stofzuiger. Deze laatste kocht ik speciaal omwille van de lange flexibele buis voor de hoogte makkelijk aan te kunnen voor mijn lamellen.
Ik vermoed dat de Easyswift hoofdzakelijk op Dyson past.
De klantenservice kan wel beter (duurt soms bijna een week alvorens er een antwoord komt)
Maar had hij gepast, dan had ik het item gehouden, het leek wel handig!