Bilen var voldsomt skrammet overalt. Alligevel fandt man en lille ridse som ikke var fotograferet som man vil have 200€ for. Da vi hentede bilen var der kaos fordimman ønskede at sælge en forsikring... Se mere
Lokation
Skift lokationVia Fontanarossa, 95121 Catania, Sicilia, IT
HOLD JEG VÆK fra Easycarhire Havde på forhånd lejet en bil i 14 dage direkte med Easycarhire til udlevering i Catania Lufthavn (Sicilien). Skulle betale +61 Euro for at hente bilen ca. 30 min senere... Se mere
ECH opera negli aeroporti di Catania, Palermo, Trapani, Pisa e Bologna, offrendo servizi di noleggio auto pensati per qualsiasi tipo di viaggiatore . Mettiamo a disposizione una flotta moderna e aggiornata, adatta a diverse esigenze di viaggio. Accogliamo i clienti direttamente in aeroporto e offriamo supporto durante le principali fasi del noleggio, con informazioni utili e assistenza dedicata. ECH è al fianco dei viaggiatori in ogni tappa del loro percorso: "On the road, on your side!"
Via Fontanarossa, 95121, Catania, Sicilia, Italien
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Bilen var voldsomt skrammet overalt
Da vi hentede bilen var der kaos fordimman ønskede at sælge en forsikring til 500€. Det tog urimeliglang tid. Dels forsøgte de at sige at kortet ikke virkede, dels at deres teminal virkede. Pludselig kunne det så lade sig gøre efter opringning til banken. Italiensk uordentlighed. Kan på ingen måde anbefales
HOLD JEG VÆK fra Easycarhire
HOLD JEG VÆK fra Easycarhire
Skulle betale +61 Euro for at hente bilen ca. 30 min senere! - et fiktivt og ulovligt gebyr medarbejderen fandt på! - men vi måtte betale ellers ingen lejebil udleveret. Medarbejderen i Easycar pressede også på for at tegne/betale for en dyr forsikring oveni lejen - en automatisk indøvet salgs-tale for vi havde tegnet en forsikring i den direkte aftale - totalt inkompetente medarbejder og service.
Det værste firma..
Det værste firma... Vi skulle købe en ekstra forsikring til 450 euro plus 300 i depositum, fra lufthavnen i Catania, fordi den som vi købte hjemmefra var ikke nok. Det har vi gjort...,men... Der vi aflaveret bilen tilbage, havde jeg et revnet baglygte, men jeg sagde at det skulle ikke være noget problem der jeg havde forsikring på, men det var ikke sådan... Forsikring (selvom det var en dyr en) dække ikke over glas, så jeg skulle betale 300 euro ekstra ud fra de 750, som skulle dække over lygten. Problemet er AutoEurope, som har ikke den forsikring som vi skulle have...
Gutterne fra firma var fint nok til at forklare hvorfor, men min frustration var at, hvorfor kan man ikke købe forsikring som dækker også over glas? Han mente at sådan en deres firma har ikke..
Hold jer væk fra dem!!!
PS. Fra nu af ville kigge på trustpilot, som min kone anbefaler, hvad for et firma skal man leje bile fra...
Vi skulle bruge Easycarhire via Auto…
Vi skulle bruge Easycarhire via Auto Europe på Sicilien i 14 dage. Vi landede i Catania Lufthavn og gik over til Easycarhire. De startede med at lave en ny kontrakt og trække 498,24 euro for en ny aftale. Deposit kr. 300 euro oveni. TRAK 798,24 euro på vores konto i Danmark uden vores samtykke.
Vi havde hjemmefra lavet en aftale og betalt for 14 dage med selvrisiko kr. 0 via Auto Europe og betalt kr. 1.000 ekstra for det. 666 euro.
Vi ringede til Auto Europe - de havde ikke åbnet endnu. Det var tidligt på morgenen.
Hvis vi droppede den nuværende aftale var vores penge tabt.
Det var en stor presbold - brug dem ikke. Det er 100% tyveri
Der står et dansk ægtepar tæt på 55 naivt og betaler.
DROP EASYCARHIRE - spørg hvis I entrerer med en agent hvem de bruger. Fremover bruger vi kun et af de store udlejningsfirmaer.
Det er rent tyveri.
Nu har vi claimet beløbet til Auto Europe med alle bilag. Der er nu 2X kommer autosvar på, at de ikke har modtaget min mail. Lad os nu se. Jeg fik link af en medarbejder hos Auto Europe. Øv det dårligt.