Ørnereservatet Anmeldelser 19

4,5

1. Forlystelsescenter
  2. Eventbureau

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Forevisninger april - oktober

4,5

Nærværende og unik oplevelse

Nærværende og unik oplevelse.

Et besøg i september var virkelig hver en krone værd. Vi kom da de åbnede og fik set udstillingerne og gjorde os klar til showet. Der er udlån af måtter og tæpper-det var dejligt.
Selve showet var utrolig spændende og at komme så tæt på rovdyr var helt unikt. Falkonerne informerer flittigt og venligt og man får derfor en fuldendt oplevelse. Dyrerne er helt særlige og virkelig sjovt at opleve. Jeg havde en 10 årig dreng med og han var helt opslugt af oplevelsen.
Efterfølgende købte vi en billet til at holde en ugle-og det var ligeledes en stor oplevelse.
Ejeren og de to falkonerer er utrolige venlige og nærværende.
Vi kommer klart igen næste år.

24. september 2025

Meget fascinerende og spændende -flot…

Meget fascinerende og spændende -flot show. Vi var afsted to voksne og et barn på 5 og knap 2. Lidt udfordrende for hende på 2 år, som havde meget svært ved at sidde stille (OG DET SKAL MAN). Vi fik at vide i starten, at børn skulle sidde helt stille og ikke måtte pege eller snakke. Det er umuligt med så lille en - vi blev bød til at forlade showet på et tidspunkt, hvor vi lige havde et lille hul. Selvom man ikke måtte. Men en sød pige, guidede os indenfor.

Tak for en god oplevelse.

23. juli 2025

Ørnereservatet en imponerende oplevelse…

Ørnereservatet leverede en imponerende og mindeværdig oplevelse. Falkonererne udstrålede en dyb forståelse og stærk forbindelse med fuglene, hvilket gjorde showet både underholdende og lærerig. Deres fortællinger, der ledsagede fuglenes flyvninger, formåede at skabe en fascinerende historie.

At opleve rovfugle som ørne og falke på så tæt hold var virkelig en unik oplevelse. Ørnereservatet kan klart anbefales til alle, der ønsker at komme tæt på naturen og opleve fugle i deres fulde pragt.
Med venlig hilsen Janne og familie

7. september 2024

Tilbage efter over 20 år

Jeg besøgte stedet idag, efter jeg var der som dreng for over 20 år siden.

De havde meget flotte rovfugle af forskellig art som de ansatte fortalte meget detaljeret om. Vi fik virkelig en fornemmelse af at de nød at fortælle om fuglene.

Vi var så heldige at sidde lige der hvor falkoneren griber fuglene, så vi næsten nunne mærke luften fra fuglenes vinger! Det var både betagene og lærerigt.

Deres opvisninger på heste, var også vældig flotte. De havde en Frieser og en Andaluser. Jeg bemærkede, at ryttren både var dygtig og hensynsfuld.

Vi kom lidt for sent og opdagede, at det er et must, at man er der til tiden - så det er jeg næste gang jeg får chancen - for det var ligeså spændende som jeg husker som dreng.

30. juli 2024

Jeg har i mit faglige virke haft den…

Jeg har i mit faglige virke haft den glæde at grundlæggerne ægteparret wenzel ofte donerede fribilletter til dem som jeg var sat til at varetage . Det blev til mange gode oplevelser med ørnene - fællesskab og ture der blev et brud i en monoton hverdag . Privat har jeg været der mange gange - hvergang nye børnebørn har vi taget turen og hver gang får vi lidt eventyr med hjem

11. august 2023

Børn, børnebørn og bedsteforældre på besøg

En rigtig god formidling under opvisning. Fint hus med is, souvenirs, billede- og film information.
MEN kunne man gøre det lidt mere børnevenligt ? Inddrage et børneunivers i formidlingen (noget børn kender og kan forholde sig til) . Kan gøres med små virkemidler. Mange børn havde svært ved at holde koncentrationen.

13. juli 2023

Fantastisk koncept

Fantastisk koncept - så fin en oplevelse. Har været der flere gange tidligere og kommer der helt sikkert igen. Smukke og vidunderlige fugle og rigtig god formidling fra personalet.

6. april 2023

Dårlig info omkring hunde

Dårlig info omkring hunde.
Der skrives på hjemmesiden, at hunde IKKE må være med til selve forestillingen.
Ikke at de overhovedet ikke må komme ind og kun være på P-pladsen.
I det mindste kunne min booking annulleres også kun købe til de 3, som kunne komme ind. Så håber jeg de penge ikke bliver trukket. Og jeg ikke skal bøvle med det også.

16. juli 2022

Vi er en familie på 3 som længe har…

Vi er en familie på 3 som længe har glædet os vildt til at se Ørnereservatet. Vi kommer fra Sjælland og køre i næsten 4 timer for at komme til en lukket port igår d. 14, skønt der er tjekket op på åbningstider osv. Ingen at få fat på hvis man ringede dertil. Så vi måtte pænt skuffe vores dreng på 4 år ! Det er fanme en underlig måde at drive forretning på! Der er skrevet en mail direkte til dem også, intet svar!!!

15. maj 2022

Selve showet var en god oplevelse

Selve showet var en god oplevelse, men da de havde 200 parkeringspladser og ikke en eneste ladestander til Elbiler kan det kun blive til 1 stjerne 🤔
Det er lidt ringe i 2020 Ørnereservatet når jeres Agenda er at passe på vores natur, at i så ikke gør noget for at mindske CO2 udledning og partikelforurening.
Stram op 😀 Må jeg anbefale evt. at kontakte Sperto ?

25. august 2020

Fantastisk oplevelse, men lav et bookingsystem

Fantastisk oplevelse, da vi endelig kom ind. Vi kørte forgæves dagen før selvom vi var der 1 time før tid. Når der er ekstra Corona begrænsninger, bør I lave et booking system, så vi turister ikke skal bruge unødige ferietimer med irritation til følge. Det er også fjollet, at Skagensvej blokeres i tidsrum 13.30-15, da det sagtens kunne afvikles med booking. Men da vi kom ind dagen efter var det et fænomenalt show. 1 stjerne fra første øv-dag og 5 stjerner fra anden, så i alt 3 stjerner

6. august 2020

Fantastik tryg og god oplevelse.

Har haft en fantastisk oplevelse hos jer.
Der var tydeligt gjort opmærksom på hjemmeside, at det er attraktivt og opfordring til at komme tidligt.
Antal på 500 blev overholdt med optælling ved parkering.
Gode info i højttalere om Corona anvisninger. Spritstationer var også tilgængelige.
Man kunne med fordel udvide tiden efter show, så antal af gæster til Cafe og butik blev fordelt ud over et længere tidsrum.

Under al kritik

Under al kritik
Kører over 200 km for at opleve ørnereservatet, men da vi kommer til indkørslen bliver vi blot viftet videre. Vi regner med, at dette betyder at der så er en indgang længere henne, men efter 3 km er der stadig ingen indgang og vi vender rundt og kører ind på pladsen, hvor vi får afvide at alt er UDSOLGT og de ikke kan lukke os ind til trods for at billetterne var købt og betalt. Forstå slet ikke jeres system, måske I drukner i succes?
Det er dælme ikke god kundepleje og vi tør da ikke køre derop igen og bruge en halv dag igen for så blot at blive bortvist igen.
Virkelig dårlig oplevelse 😬

21. juli 2020

Ingen oplevelse og ingen information

Selvom vi havde købt billetter på forhånd og var fremme en halv time før showet blev vi viftet væk fra vejen i begge retninger - uden information, uden skilte og uden opdatering på websitet.

Da vi spurgte gennem vinduet fra bilen fik vi en spids kommentar fra de medarbejdere der stod ved vejen.

Så nu skal vi igang med at skrive ang. refusion af de købte billetter mv.

Utrolig flot oplevelse👍

Utrolig flot oplevelse👍

God udstilling med ørne og gode film og info om fuglene.
Opvisningen var helt fantastisk at se, det var tydeligt at de havde et forhold til fuglene, og de var gode til at fortælle og lave en historie ud af det hele.

Helt fantastisk oplevelse at se så flotte fugle, kan varmt anbefales.

Desværre var det meget regnvejr da vi så det, så fuglene havde svært ved at flyve. Men jeg glæder mig til at komme igen i tørvejr🙂

20. juli 2019

Er dette din virksomhed?