Cafe Dyrehaven Anmeldelser 11

2,1

2,1

Under middel

Dårlig service og endnu dårligere kaffe

Normalt får man god kaffe på cafe Dyrehaven. Men i dag, da jeg bestilte, måtte jeg først vente 10 minutter på at få lov til at bestille. Normalt ville jeg gå i sådant et tilfælde. Men jeg ventede, fordi jeg kun har oplevet at få en god kop kaffe her. Men da jeg efter virkelig dårlig service af en uvenlig tjener bag disken fik jeg serveret min latte, var det den værste omgang kaffe med den dårligste streamede mælk. Øv! Ikke ventetiden eller et besøg værd igen.

3. maj 2026

Hår i maden 2/2 gange

Jeg har faktisk været virkelig glad for Café Dyrehaven og deres service er blevet væsentlig bedre og mere imødekommende. Dog har jeg indenfor én måned oplevet hår i min mad begge de gange jeg har været der. Både et langt sort hår i min hønsesalat og idag et kort hår i mine kartofler. Det er altså en ærgerlig statistik og er nok til at jeg skal have en lang pause fra Dyrehaven.

13. juni 2024

Besøgte Dyrehaven i lørdags

Besøgte Dyrehaven i lørdags - igen - og igen sød betjening. Vi fik Eggs Benedicts - igen - må jeg også sige her, for vi har prøvet forskelligt fra menuen, men vender ofte tilbage til denne lille frokostting. Vi har prøvet andet fra menuen, og jeg synes det er fine veltilberedte madder i pæne størrelser, men er enig i, at priserne er i overkanten. Hyggelig stemning og altid mange mennesker ved frokosttid. Et enkelt piv…husets hvidvin var i lørdags en Grüner Veltliner - til 75 kr. - som bestemt ikke faldt i min smag, og som så grimt grumset ud. Den lå meget langt fra en sædvanlig hvid “husets”. Jeg spurgte ind til vinen og fik oplyst, at deres vine alle er naturvine. Det bliver I altså nødt til at skrive, både i menuen og på tavlen. Naturvine er altså ofte ret specielle, men ellers tak for god mad og hyggelig stemning.

17. februar 2024

Totalt snydt!

Besøgt den 4. oktober 2023:

Jeg bestilte en tomattoast med urtesmør og revet parmesan på surdejsbrød
Man betaler ved bestilling, så jeg vidste ikke, hvad jeg ville få.

Der kom en skive gammelt brød, som var ristet sort i kanten. Det var stenhårdt. Ovenpå lå et tyndt lag urtesmør, 4 smagsløse tomatskiver, samt et tyndt lag revet ost.

Det kostede 99 kr for dette usle måltid, og jeg føler mig totalt snydt.
Der var varer for under 10 kr.!
Min ven fik en tør skive brød med hønsesalat, og vi fik begge en kop sort filterkaffe.

Pris ialt 259kr for 2 uspiselige franskbrødsmadder og 2 kopper kaffe!

Kommer der aldrig mere!

4. oktober 2023

Madforgiftning.

Rigtig hyggeligt sted.
Lækker mad.
MEN!
Er enig i de andre kommentarer, det er ret sløset, forvirret, glemsom service.
Og, to ud af fire løb hjem med dårlig mave.

1. maj 2022

Virkelig dårlig service og magen til arrogance!

Virkelig dårlig service - aldrig oplevet noget lignende!
Sure og arrogante piger/ damer bag disken!
Fik flabede svar, da man pænt
Spurgte til en ny pølsebakker uden sennep- kunne vi have sagt fra start, men ja de kunne jo også have spurgt!!!
Fik ikke hvad der var bestilt- men igen igen masser af arrogance fra personalet!
Aldrig aldrig om vi sætter vores børn der igen!

13. juni 2021

Just walk away

Åndssvagt arrogant personale.
Jeg har simpelthen aldrig oplevet så lidt kundeservice. Selv ude i midten-af-ingenting-Madagaskar fik man mere service end 😂 jeg stod i baren i 10-15 minutter før jeg overhovedet fik et menukort (som jeg fandt frem selv tilsidst). Der stod 2 mennesker bag baren, som simpelthen ikke kunne overskue at løfte hovedet for at se, at der var kunder på den anden side. Til gengæld havde de massere af tid til at anerkende og snakke med deres venner. Det skal jo også prioriteres!
Derefter kunne vi få lov til at sidde og blomstre i yderligere 15 minutter før der kom nogen ud og betjente os. Og tilsidst rundede vi lige oplevelsen af med en super forvirrede tjener, som ikke kunne finde ud af at rykke os indenfor fra regnen, da “folk jo booker bordene” og hun da bestemt ikke vidste, hvad vi ville have, at hun skulle gøre ved det! På daværende tidspunkt var der ét bord optaget og de havde lige lukket ned for frokost bestillinger 😏 Da jeg selv har arbejdet som tjener på et par forskellige restauranter, ved jeg at havde været på seriøs tynd is med den præstation.
Hvis i vil have en ordentlig oplevelse, hvor man faktisk føler, at man ikke er til besvær, anbefaler jeg bestemt deres naboer, Mad & Kaffe 🙌🏻

13. maj 2021

Super oplevelse at komme ind fra gaden…

Super oplevelse at komme ind fra gaden sammen med 15 andre pensionister uden reservering og høre dem sige, selvfølgelig kan vi finde plads. Smørrebrødet smagte bare godt, måske lidt store, selv om der stod mindre stykker 🙂.
Vender alle meget gerne tilbage!

8. august 2019

værste service i mands minde

Blev anbefalet Dyrehaven til frokost af en ven, tog der over og spiste og skriver nu en anmeldelse. Ikke på grund af en god oplevelse, men desværre det modsatte.
Jeg giver Dyrehaven 1 stjerne, pga. en rigtig dejlig kartoffelmad og skriver i øvrigt denne anmeldelse så ejeren af stedet ved, hvordan det foregår når han/hun ikke er tilstede.
Service niveau og attitude helt i bund.
Jeg nåede at stå i 5 minutter fordi jeg troede der kun var en på arbejde, en som ikke sagde hej da vi kom ind og dog fik en kort øjenkontakt, men det viste sig at den anden person bag disken der stod og fik sig en kold cola også var på arbejde. Hun valgte så at betjene to der kom ind af døren lige for næsen af os der stod klar med et kort og kiggede spørgende op imod hende og hende der lavede drinks. Da vi så vil bestille, spørger hun os hvor vi sidder henne - og da vi ikke har fundet ud af hvor vi sidder siger vi udenfor, hvilket ikke var godt nok, så vi måtte ud og finde en plads og så komme ind igen til tjeneren der stod pænt og ventede på at vi selv fandt ud af det.
Bordet var ikke rent i øvrigt.
Jeg tror de var tre på arbejde og de lignede alle nogen der havde fået en dårlig nyhed ti minutter inden vi kom, ingen smil, ingen samtale, ingen gå på mod, ingen hjælp.
Jeg har aldrig oplevet dårligere service.
Jeg tror vi går over og tager kaffen på den anden side af gaden, for her bliver man hverken budt vådt eller tørt.
Besøgt d.28/07/19 kl.15:30

28. juli 2019

Aldrig har jeg oplevet så dårlig…

Aldrig har jeg oplevet så dårlig service og dårlig attitude fra et personale. Formiddagen den 9/5 var vi desværre så uheldige at blive mødt af et personale som fik os til at føle os voldsomt uvelkomne og meget utilpasse. Det var en decideret ubehagelig oplevelse, og forstår simpelthen ikke hvad der skete. Vi var glade, smilede, og det var en rolig formiddag i cafeen, men på trods af dette, mødte man absolut ingen øjenkontakt i samtale med personalet, de virkede irriterede over vores tilstedeværelse og svarede surt og meget arrogant når man talte til dem. Det var så dårlig en opførsel at jeg ikke håber at møde det igen, uanset i hvilken relation mennesker mødes i, og uanset om man arbejder i servicebrancen eller ej. Det var pinligt! Og så føles det bare rigtig ærgerligt at bruge sine hårdt tjente penge på et sted, med så dårlig behandling af deres gæster. Øv! 👎 håber virkelig at der er nogen der en dag fortæller det personale om hel almindelig venlighed, høflighed og god opførsel. Det var en trist start på dagen.

10. maj 2019

Er dette din virksomhed?