Dynalogic Anmeldelser

TrustScore 1.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Levering van Emma Sleep duurt veel langer dan beloofd. Vervoerder Dynalogic doet niet zijn werk en stelt levering keer uit. Bij beklag, lijkt het de medeweker leuk om mijn bestelling te annuleren en... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Hele dag gewacht thuis op een pakket want ik had een tijdslot van 08:00 tot 22:00. Uiteindelijk kreeg ik bericht dat er iemand thuis was terwijl ik gewoon thuis was. Als ik naar de reviews kijk dan i... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

I purchased a washing machine from mediamarkt that was delivered via dynalogic. I had no option during purchase to request to pick up the old machine and install the new one. After several calls with... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

eigelijk wil ik geen ster geven. wat een rot begrijp is het. levering wordt uitgesteld, niet geluisterd naar de klant. nummer klopt niet. personeel is aan het liegen en niet vriendelijk. meerdere male... Se mere

Dårlig

2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

108 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Geen zaken mee doen

Bestelling geplaats bij wehkamp.
Tijdsvak geselecteerd voor 15,- extra
Vlak voor ze kwamen nog een sms gekregen, Wij zijn rond 17:05 bij u aan de deur.

Vervolgens word de levering geweigerd.
Er is niemand aan de deur geweest maar wel vrolijk een email sturen dat ik de bezorging geweigerd zou hebben.

Elk bedrijf wat Dynalogic als vervoerder heeft zal ik nooit meer iets bij bestellen.

22. juni 2026

Such a stupid company

Such a stupid company. They make appointment with you on what time they come , and 5 min before time they canceled. You can't contact with anybody! Hopefully soon any company will stop work with them.

20. juni 2026

Zou woendag leveren

Zou woendag leveren , melding levering 1 uur vtv doorgekregen? Dus niet thuis. Nieuwe afspraak op donderdag tussen 8 uur en 22.00 uur ?? Thuis gebleven sms gekregen zijn onderweg 15.00 uur zijn we er,niet dus en vervolgens 10 min.. later staat er op de site pakket is in onderzoek. Appverkeer , mailverkeer 0 reactie wat een waardeloos bedrijf contact gehad met Joybuy en 10 dagen geduld hebben ok maar daarna direct mijn geld terug.
Mensen ga niet in zee met dit bedrijf.

12. juni 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Dynalogic verzorgt ook het leveren van…

Dynalogic verzorgt ook het leveren van sim kaartje voor een mobiel abonnement.
Nu voor de 7e keer een afspraak gemaakt om deze in de avond te komen brengen tussen 17.00-22.00 uur.
Nu krijg ik een mailtje dat ze vandaag tussen 9.15 en 12.15 voor de deur staan.
Met dit bedrijf is geen afspraak te maken. Meerdere keren contact opgenomen met ze met de toezegging dat ze deze keer echt in de avond komen maar gaat dus weer niet lukken.
Vodafone mag z’n simkaart houden. Ik regel wel wat anders.

12. juni 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

No show and giving false information

Same as most customers. A time slot was given and I waited at home for the delivery. Dynalogic never showed up and said that I was not present at the time of delivery.

I checked with their support, but they are sharing false information.

10. juni 2026

Horrible experience

Horrible experience. I was given a delivery time window from 08:00 to 18:00. At 17:00, I received an email stating that my delivery would arrive at 17:50. In the end, nothing was delivered, and I later received another email saying there had been a "hitch" with my appointment and that I would need to schedule a new one.

I contacted customer support to understand what had happened, but they refused to explain the issue. As a result, I now have to dedicate another full day waiting at home for a delivery that should have arrived as promised.

This level of service is extremely disappointing. Not only was my time wasted, but no clear explanation or accountability was provided.

5. juni 2026
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Levering duurt lang

Ik zou mijn product op 22 mei (volgende dag) in de avond ontvangen. Vlak voor de bezorgtijd werd dit veranderd naar een paar dagen later. Ik had het hierna nog een aantal keer zelf veranderd omdat ik overdag niet thuis zou zijn. Iedere keer werd het uitgesteld, vermoedelijk omdat ik het zelf had gewijzigd.
Hierna contact opgenomen met Samsung, maar zij zeiden dat ik contact moest leggen met het bedrijf. Deze was niet bereikbaar. Ik reviews gelezen en was in paniek door alle slechte recenties. Als mijn product maar geleverd zou worden..

Toen zou de levering maandag (inmiddels 1,5 week later dan gepland) plaatsvinden. Dit keer niets aan de bezorgtijd veranderd en ze hebben uiteindelijk mijn product geleverd. Ik moet er wel bij zeggen dat het een hele aardige bezorger was. Hierom 2 sterren. Maar het duurt erg lang voordat er geleverd wordt.

1. juni 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Wat een ongelovelijke grap van een…

Wat een ongelovelijke grap van een organisatie is dit.
Via JoyBuy wat besteld, Dynalogic doet het logistieke gedeelte.
Dit gaat om een zit/sta bureau.

Krijg ik al 3 dagen vertraging door een "sorteer fout".
Vrij genomen om het pakket in ontvangst te nemen, gezien dit moet met een "4 cijferige" code.
Krijg ik alleen het tafel blad.

De tweede doos waar de poten/materialen in zaten is "zoek", "Sorteerfout".

3. juni 2026

★☆☆☆☆

★☆☆☆☆ – 1 ster (als nul sterren mogelijk was, had ik dat gekozen)

Dynalogic heeft in mijn geval laten zien hoe een bezorgdienst vooral níet moet functioneren. Vier keer werd een levering van een Vodafone‑simkaart ingepland, compleet met tijdslot en bevestiging. Vier keer is Dynalogic simpelweg niet komen opdagen. Geen uitleg, geen enkele vorm van verantwoordelijkheid nemen en geen excuses.

Het gevolg? Ik mocht zelf naar een Vodafone‑winkel om de simkaart op te halen om het mogelijk te maken dat mijn overstap op tijd kon worden gerealiseerd. Een bezorgdienst die de klant uiteindelijk zélf de simkaart laat ophalen — het is bijna absurd.

De klantenservice maakte het nog erger. In plaats van meedenken of verantwoordelijkheid nemen, kreeg ik uitsluitend voorgekauwde standaardteksten per -mail, zonder inhoud, een medewerkster zonder mandaat en geen bereidheid om een oplossing te bieden. Het niveau van deze medewerkster Carola en haar manier van communiceren was ronduit bedroevend.

Het roept een terechte vraag op: wat is het bestaansrecht van een bedrijf dat structureel afspraken niet nakomt, klanten in de kou laat staan, op kosten jaagt en kostbare tijd laat verspillen? Dit is geen incident, dit is een patroon. In mijn omgeving zijn vergelijkbare ervaringen met dit bedrijf.

Voor iedereen die afhankelijk is van Dynalogic: wees gewaarschuwd. Betrouwbaarheid en professionaliteit lijken hier geen onderdeel van de bedrijfsvoering. Doe vooral geen zaken met dit bedrijf!!

2. juni 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Vandaag van 12:00 tot 16:55 thuis…

Vandaag van 12:00 tot 16:55 thuis geweest om een bestelling van Bol in ontvangst te nemen en daarna een melding te krijgen dat er niemand thuis was en er een nieuwe afspraak gemaakt moet worden! Dit treft ook Bol want hier ga ik nooit meer bestellen.

29. maj 2026

Bezorging Samsung televisie

Mijn beoordeling heeft niet direct met het product (televisie) te maken, maar met het logistieke gedeelte.
Mijn aankoop is geregistreerd en de afspraak was dat de televisie 6 dagen later, op donderdag 28 mei 2026 zou worden geleverd met montage en aansluiting.
De avond voor de dag dat de televisie zou worden geleverd kreeg ik nog een bevestiging dat ik de volgende dag tussen 08.00 uur en 22.00 uur de zending zou kunnen verwachten.
In de nacht van de desbetreffende dag kreeg ik om 0.28 uur het volgende bericht:
"Hierbij ontvang je van ons de bevestiging van jouw bezorg- en inruilafspraak met installatie. Op maandag 1 juni 2026 tussen 8:00 en 18:00 uur zal onze logistieke partner Dynalogic jouw bestelling bij jou komen bezorgen en installeren".
Samsung Nederland maak de volgende reclame op haar site:
Bezorging en retour
- Op werkdagen voor 20:00 besteld, morgen gratis bezorgd
- Installatieservice & meenemen oude apparaat beschikbaar
- Gratis retourneren binnen 14 dagen
- Gratis tijdslot levering voor Samsung Rewards Members
Ondanks het feit dat Samsung/Dynalogic zes dagen de tijd had om e.e.a. te plannen kon men dat niet waarmaken.
Ook de manier waarop dit aan mij is medegedeeld verdient niet de hoofdprijs In de nacht je een mailtje sturen in een stijl, als was het afgesproken om op die nieuwe datum de televisie te leveren.
Geen overleg om een nieuwe datum te prikken, maar je qua datum gewoon voor het blok zetten. (zelfs niet een aanbod om een gratis tijdslot voor de nieuwe datum)
Door deze klant onvriendelijke actie van Samsung resp. haar logistieke afdeling worden een tweetal dagen van mij en van iemand die ik had gevraagd om mijn nieuwe televisie af te stellen grotendeels om zeep geholpen.

28. maj 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Wasmachine installatie ging gevaarlijk slecht, bij tweede poging niet uit de auto gestapt

De eerste keer ging de wasmachine installatie zo slecht dat de wasmachine niet gebruikt kon worden. De trillingen tijdens het centrifugeren waren ontzettend gevaarlijk, omdat de installateurs van Dynalogic per ongeluk iets onder een deel van de poten van de wasmachine hadden gelaten, waardoor het gekanteld is. Ze waren tijdens de installatie ontzettend gehaast en slordig, en zeiden steeds tegen mij, "we hebben geen tijd," als ik vroeg over iets. Eenmaal weg was het hun probleem niet meer. Ik mailde ze en liet weten dat het gevaarlijk en onbruikbaar was, en dat de wasmachine de meterkast aan de muur raakte met een hard geluid als ik het probeerde te gebruiken, waarna het vanzelf stopte doordar het uit balans was. Weken later reageerden ze dat zij niks gingen doen omdat er geen schade aan de muur was (schade aan de wasmachine en meterkast maakt hun schijnbaar niet uit). Bemmel en Kroon, het bedrijf die mij de wasmachine had gekocht en die met Dynalogic werkte, vroeg Dynalogic om weer langs te komen en het recht te zetten; ik belde B&K nadat de installateur langs zou moeten komen om te vragen waar die was, en de medewerker moest mij vertellen dat de camera's in de auto van de Dynalogic medewerker lieten zien dat die waarschijnlijk ergens in de buurt was, maar niet eens uit de auto was gestapt. Nu zit ik met kosten die nog steeds niet zijn terugbetaald, en het gaat nog langer duren voordat ik mijn recht kan halen.

26. februar 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zending zonder reden terug naar afzender.

Zending zou 1 mei komen volgens afspraak. Er werd geleverd, maar niet het bestelde kleed. Dat heeft Dynalogic zonder reden teruggestuurd naar de afzender. Dus hele dag thuis voor niets. Het tijdvenster wordt laat aangekondigd zodat het je een hele dag kost.

1. maj 2026

WAARDELOOS! nul sterren

1 ster, omdat nul sterren niet mogelijk is. Tweede keer dat mijn bestelling ineens niet wordt bezorgd omdat ik zogenaamd niet thuis was. De chauffeurs van dit bedrijf nemen het niet zo nauw met de waarheid.

16. april 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Cannot get worse than that

I had delivery from Media Markt via dynalogic 4 times so far and every single time it got worse. Twice they refused to carry small package to the second floor. Once I rushed early from work to meet the delivery timeline but the guy was there 30 mins early and I literally saw him getting into the car, asking if he can hand over the package but he already registered it as not delivered. It resulted in them trying to deliver it over and over again for 4 more days before we got to the weekend and I could be home. On another occasion, I took almost a week off of work waiting for my fridge because they constantly moved the appointment around and all of that for them to leave the fridge on a ground floor, even though I specifically paid for the carry upstairs service. All that time I had no working fridge - mind you, the delivery was supposed to be done in 24h. The experience made me switch my media and AGD purchases to Cool Blue for the delivery reason alone. When I see that dynalogic is going to handle my package, I want to cry.

15. april 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik heb een probleem met Dynalogic…

Ik heb een probleem met Dynalogic waarbij zij weigeren een telefoon af te geven aan mijn holding. Op locatie heb ik alle benodigde gegevens, inclusief KVK-nummer. Ondanks dat ik al vier keer contact heb gehad met Dynalogic en acht keer met Vodafone, is er nog geen oplossing gevonden. De koerier is ook al meerdere keren langs geweest sinds 10 maart, maar dit heeft niet geholpen.

1. april 2026

Wat een verschrikkelijk bedrijf

Wat een verschrikkelijk bedrijf. Bezorger kwam pakket van Hollands nieuwe afleveren. Bedrag aan deur gepind. Volgens de bezorger was pin niet gelukt en moest mijn man nog een keer pinnen. Bedrag is
nu 2x afgeschreven. En we zijn al weet ik hoe lang bezig geld terug te krijgen. Hollands nieuwe wimpelt de klacht af. Bestel dus nooit meer iets bij Hollands nieuwe .

17. marts 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Dynalogic een onbetrouwbare bezorgdienst.

Wederom een slechte ervaring met de levering. Vrijdag een bestelling gedaan bij G&G voor maandagavond 23 maart tussen 18.00-22.00 uur met € 6,- extra kosten.
Telkens aanpassing van de tijd en uiteindelijk niets ontvangen. Zou vandaag worden maar verder geen updates ontvangen.
Nu wederom via app een bericht dat het morgen wordt .
Dit is al de derde keer via Dynalogic dat het misgaat en een reden om niet meer via Gall online te bestellen.
Morgen Gall maar bellen en het hen maar uit laten zoeken. Zij zijn verantwoordelijk.

23. marts 2026

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.