Dykker Butikken Anmeldelser

4,4

Fantastisk service. Søren gav virkelig god vejledning over telefonen vedr. hvilket udstyr jeg skulle vælge, og det blev leveret med posten allerede næste dag.

Jeg havde faktisk intentionen om at købe udstyr hos jer, da jeres sortiment ser spændende ud, og jeg foretrækker at handle lokalt. Desværre er jeg blevet bekymret efter at have læst flere nyere anmeld... Se mere

Virkelig svært mål at opnå i sit liv - at få dykkercertificat. Men Sara hjalp med at overkomme alle udfordringerne med ro og opmærksomhed på os alle tre. Målet blev nået og trods trætte hoveder og kr... Se mere

1. Dykkerbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Udover at Filme,nyder jeg også at undervise og give noget af min erfaring videre så andre kan få lige så STORE oplevelser under overfladen som jeg har fået

4,4

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Fantastisk service

Fantastisk service.

2. september 2026

Open Water Certifikat

Rasmus var vores instruktør i Open Water. Han er en stjerne - han har en dejlig energi og et smittende engagement. Han formår at lave kurset meget lærerigt, underholdende og individuelt. Jeg føler mig MEGET klædt på til dykning, tak for det. Kæmpe anbefaling til Rasmus.

21. juni 2026

Open Water

Jeg tog Open Water certifikat sammen med min familie i en mindre gruppe. Vi havde nogle skønne dage med instruktør Rasmus, som var meget dygtig og god til at give en fantastisk dykkeroplevelse og give en lyst til at komme ud og dykke endnu mere. Varm anbefaling herfra.
Intro i svømmehal med gode forhold og instruktør Magnus som gav en stille og rolig opstart hvor alle kunne være med.
Rammer og udstyr var fint, men det var især instruktørerne, der virkelig løftede oplevelsen.

20. juni 2026

Jeg var på undervands-jagt kursus med…

Jeg var på undervands-jagt kursus med Oluf som instruktør, man kunne mærke han var meget engageret og dygtig. Det gjorde at det blev en rigtig god og sjov tur, hvor man lærte en masse og prøvede nye ting.
Efter kurset hjalp han mig også i butikken med at sammensætte et godt starter sæt til UV-jagt der passer til mine behov, og svarede professionelt på de spørgsmål jeg havde.

Kan klart anbefales.

10. maj 2026

Super oplevelse!

Første weekend i maj tog jeg mit dykkercertifikat i Dykker butikken i Åbyhøj, med Søren som instruktør. Det var en rigtig god oplevelse og jeg føler mig klædt rigtig godt på til mine mange fremtidige dyk. Kæmpe anbefaling herfra! Tak for en god oplevelse

1. maj 2026

Kursus i undervandsjagt

Vi tog et kursus i undervandsjagt med Oluf som instruktør. Det var en sjov og spændende oplevelse og Oluf var god til at forklare og guide. Vi kørte 1 time fra mødestedet til der hvor vi fiskede, og var dét værd. Oluf kender området godt, og sikrede at vi fiskede et sted hvor vejr og vandforhold blev taget i betragtning, så vi havde god sigtbarhed og mulighed for at fange fisk. En heldagsoplevelse med hyggeligt selskab, god fisk og flot natur. Det bliver ikke sidste gang vi undervandsfisker!

6. september 2025

Virkelig dejlig butik.

Virkelig dejlig butik.
Jeg er lige starter på cmas SND.
Jeg fik rigtig god rådgivning påtrods af at mine spørgsmål og behov nok var atypiske pga jeg er kørestolsbruger.
Tak for god service

11. juni 2025

Super fed tur med Oluf fra…

Super fed tur med Oluf fra dykkerbutikken! Han var virkelig dygtig, rolig og havde styr på det hele – både sikkerhed og jagten. Vi følte os i trygge hænder og havde det sjovt hele vejen. Kan helt klart anbefales, hvis du vil prøve undervandsjagt med en, der ved hvad han laver!

Hilsen Magnus og Rebecca - to glade undervandsjægere🤿

6. juli 2025

Dykkerkursus

Kan helt sikkert anbefale at tage et open water dykkerkursus hos Sara. De er meget professionelle i dykkerbutikken, både i forhold til kurset og køb af udstyr i butikken - fik en god vejledning af Søren.
Sara er meget behagelig, god til at forklare og tager tingene i ens eget tempo. Ligeledes var der en rigtig god kommunikation.
Vejrforholdene var udfordrende, men der blev altid tjekket op på vejrudsigterne, for at vi kun dykkede sikkert eller ændrede lokation.

4. juli 2025

Arrogant, sure og tåbelige

Arrogant, sure og på ingen måde kundeorienteret.

Gentagne gange er vi svinet til og oplever at butikkens ejer er møg arrogant.

Ofte oplevet at de påstår de har en vare på lager eller deres pris er du interessant.
Når vi så kom ind i butikken var den ikke på lager og prisen steget….useriøst.

Jeg har dykket i over 20 år, både i klubregi og privat, her og i udlandet - jeg har ALDRIG mødt så arrogant og tåbelig butiksejer.

En ting jeg ikke ved noget om er deres kompetencer, men ret mange instruktører i Østjylland er i chok.

17. juni 2025
Dykker Butikken-logo

Besvarelse fra Dykker Butikken

Haha.. at sige at jeg er sur er godt nok ikke korrekt, tænk sig at et voksen menneske som dig kan svine et andet menneske sådan til, du burde skamme dig og komme på en kostskole og få en ordentlige opdragelse,Ole 4 år, og nej, du ved ikke noget om vores kompetencer, og kalde mig arrogant, fordi jeg ikke her en bcd i størrels medium til en dame, behøver man vil ikke være tåbelige for ? skam dig - Gudfaderbevares.. du truer mig på livet og jeg har lavet en politi anmeldelse på dig.