Dyrenes Verden Outdoor og Fritid Anmeldelser 10

4,3

1. Dyrefoderbutik

Her hos Dyrenes Verden Outdoor & Fritid lægger vi vægt på god service samt en god, personlig kontakt til vores kunder. Vi giver dig den bedste rådgivning, når du kommer i butikken. Handler du på vores webshop, vil vi gøre vores bedste for, at yde den bedste service, hurtig levering og mange varer til gode priser. Har du brug for rådgivning, når du handler på shoppen, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os, så vi sammen finder frem til det, der er det rigtige for dig og dit dyr. Vi forhandler : Alt til hunden Alt til katten Alt til hesten Alt til fuglen Alt til gnaveren Outdoor- & jagtbeklædning Ride tøj & udstyr Biobrændsel Og meget mere..

4,3

Vi stod med en ret akut syg hest og…

Vi stod med en ret akut syg hest og ringede til Jesper som kom mega hurtigt. Yderst behagelig og venlig mand. Samt yderst dygtig.
Han hjalp os hele vejen igennem over telefonen samt kom ud og tilså hesten igen samt hjalp os med at få hesten på Højgaard da vi ikke længere kunne behandle ham hjemme.

Siden vores elskede dyrlæge Jens Erik Hansen stoppede har vi haft svært ved at finde en dyrlæge som ham. Det har vi nu fundet i Jesper.
1000 tak for dig Jesper. Du får vores største og varmeste anbefalinger.

Vores hest har det så godt i dag og ingen problemer pga Jespers faglige kunnen.

15. december 2025

Altid god betjening og smil

Altid god betjening og smil.
Dyrenes Verden Outdoor og Fritid er et fantastisk sted for dyreelskere! De har et bredt udvalg af produkter til udendørsaktiviteter med kæledyr og deres personale er super hjælpsomme. 🐾🏞️

25. september 2023

Virksomheden har slet ikke styr på sin…

Virksomheden har slet ikke styr på sin strategi for online ja tak tilbud. Jeg skrev først, men fordi jeg ikke svarer uddybende på et spørgsmål indenfor 29 minutter, sælger virksomheden produktet til anden side. SÅ dårlig stil, og da de bliver konfronteret med dette, tilbydes der hverken kompensation el lign, kun et "vi beklager meget, men vi fik mange henvendelser på dem". Det burde man som virksomhed være gearet til at håndterer, når man benytter sig af Ja-tak tilbud på SoMe. Virkelig skuffende behandling.

Svar på virksomhedens besvarelse:
Alle der skrev i tråden, fik forskellige svar - både formuleringer, emojis m.v.
Så det var klart manuelt indtastede svar. Virksomheden har valgt at slette tråden, kort tid efter jeg gav udtryk for utilfredshed.

22. september 2023

Hej Maria,

Vi beklager meget din oplevelse - men da du ikke havde skrevet hvilken butik du ville afhente i , så kan systemet ikke registere din bestilling og derfor blev det ikke godkendt.

Med Venlig Hilsen
Dyrenes Verden - Outdoor & Fritid :)

Altid god service og smil

Altid god service og smil, tid til kunderne og altid rådgivning hvis der er behov. Hvis de ikke har lagerføring af et produkt så bestilles det altid hjem uden problemer. Vi køber alt til hest og hund

20. januar 2023

Besvarelse fra Dyrenes Verden Outdoor og Fritid

Tusind tak for din super fine anmeldelse af vores butik :)

Altid mødes man med et smil 😃

Altid mødes man med et smil 😃
Betjeningen er der altid, selv om butikken er fuld a kunder 👍
Har de ikke det man søger, så bliver det hurtigt bestilt hjem 👍

4. december 2022

Besvarelse fra Dyrenes Verden Outdoor og Fritid

Tusind tak for din fine anmeldelse :) Det betyder meget for os!

Fantastisk god betjening

Fantastisk god betjening. God vejledning. Hjælper med at bære varerne (bl.a. kattemad) ud til bilen.

29. december 2022

Besvarelse fra Dyrenes Verden Outdoor og Fritid

Tusind tak for din anmeldelse :) Ja det er rigtig, vi hjælper gerne varer ud i bilen hvis det er muligt :)

Anette og Aksel får 3 p’er og 5 ⭐️

Betjeningen hos Anette og Aksel er altid personlig, positiv og professionel. De kender ens dyr og ved hvad man skal bruge.
Priserne er fair og oftes med rabat.

28. december 2022

Besvarelse fra Dyrenes Verden Outdoor og Fritid

Tusind tak for din fine anmeldelse :) Vi elsker at give jer en personlig betjening