Dutchjewelrycompany Anmeldelser

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 75 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

9 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik ben zeer goed geholpen

Ik ben zeer goed geholpen. Er was een beetje vertraging door de hitte maar ze hebben me heel erg goed op de hoogte gehouden. En ze reageerde heel erg snel. Het was super leuk verpakt en het materiaal is ook erg goed. Ik ben zeer tevreden en ga hier zeker meer bestellen.

8. juli 2026
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Sieraden naar de zin, klantenservice niet

Sieraden naar de zin.
Verzending verliep vreemd en communicatie daarover kwam pas op gang op ons initiatief. In eerste instantie niet
En dan vonden wij de toon nogal aanmatigend en in de verdediging.
We bestellen er niet weer iets.
Een jong bedrijf zal een andere toon moeten aanmeten om te blijven.
De reactie van het bedrijf is dus precies wat wij bedoelden. Als je maar hard genoeg roeptoetert!😂

7. juli 2026

Beste Dolf,

Jammer om te lezen dat je onze dienstverlening zo hebt ervaren.

Wij herkennen ons echter niet in het beeld dat in deze review wordt geschetst. Je bestelling is op 30 juni geplaatst en door ons al op 1 juli verzonden. De vertraging is vervolgens ontstaan bij PostNL, iets waar wij als verzender geen invloed op hebben.

Je eerste bericht ontvingen wij op zaterdag, buiten onze openingstijden. Op maandagmiddag volgde vervolgens al het verwijt dat "enige reactie wel op zijn plek zou zijn". Wij hebben daarop, diezelfde dag nog gereageerd en ook uitgelegd dat wij onze openingstijden en reactietermijnen vooraf duidelijk communiceren, zowel op onze website als in het automatische WhatsApp-bericht. Wij vinden het dan ook niet redelijk om binnen zo'n kort tijdsbestek te verwachten dat er al inhoudelijk gereageerd is, zeker wanneer de zending volgens PostNL nog gewoon onderweg is (en ook aangaf dat deze op dinsdag geleverd zou worden).

Tot slot geef je aan dat "een jong bedrijf" een andere toon zou moeten aannemen. Dutch Jewelry Company bestaat inmiddels ruim 12 jaar. In die jaren hebben wij tienduizenden bestellingen verwerkt. Juist daarom communiceren wij feitelijk en transparant over situaties waar wij wel én geen invloed op hebben.

Wij vinden een vertraging bij PostNL net zo vervelend als onze klanten. Dat neemt echter niet weg dat de vertraging bij de vervoerder lag en niet bij onze dienstverlening.

Wij wensen je desondanks veel plezier met de sieraden.

Mooi aanbod

Mooi aanbod, goeie kwaliteit en snelle service! Mooie ketting meegenomen van beurs Vrouw en nog een extra bedeltje aan laten zetten.

27. marts 2026
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Laat je niet misleiden door alleen negatieve reviews!

Ik schrijf eigenlijk bijna nooit reviews, maar dit keer voel ik echt de behoefte om dat wél te doen. Wat mij namelijk steeds vaker opvalt, is dat mensen tegenwoordig vooral online van zich laten horen wanneer ze ontevreden zijn. Dat vind ik eerlijk gezegd best storend, omdat het een vertekend beeld geeft en ook veel impact kan hebben op bedrijven die dat helemaal niet verdienen.

Mijn ervaringen met dit bedrijf zijn al jaren lang alleen maar positief. Zowel online als op de beurs VROUW, (waar ze één keer per jaar staan), word ik altijd ontzettend goed geholpen. Elk jaar laat ik daar een sieraad op maat maken en dat is elke keer weer een hele fijne ervaring. Er wordt echt geluisterd naar wat je wilt en het resultaat is altijd mooi en van goede kwaliteit.

Daarnaast bestel ik er regelmatig online cadeautjes. Die worden altijd snel geleverd en vaak ook nog eens mooi ingepakt, met een persoonlijk kaartje erbij.

Ook wil ik benadrukken hoe vriendelijk en behulpzaam iedereen is. De meiden op de beurs zijn stuk voor stuk enthousiast en nemen echt de tijd voor je.

Laat jullie vooral niet ontmoedigen door de negatieve geluiden online en ga zo door met wat jullie doen!

29. marts 2026

Geen service

Op de beurs een telefoonkoord gekocht. Nog nadrukkelijk gevraagd aan de medewerkers of het koord mijn telefoon wel houdt, ja zeker was het antwoord. Deze is voor alle telefoons geschikt.
Helaas kletterde mijn telefoon na 2 dagen op de grond.
Probeer maar eens contact te leggen..
Via de mail, geen reactie. Via WhatsApp, geen reactie.
Een andere mail, na een week reactie dat ik te hard aan het koord getrokken moet hebben en dat ik het koord met secondelijm zelf moet vast lijmen.
Uiteraard ga ik hier niet mee akkoord, maar wederom geen reactie.

Een gewaarschuwd mens telt voor 2:

KOOP HIER NIKS!

Update:
De oplossing: gebruik secondelijm, is natuurlijk geen oplossing. Maar ga vooral verder met jullie zogenaamde goede service en fake positieve reviews.

29. marts 2026

Beste Hannah,

Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat uw ervaring met het telefoonkoord van €12,95 niet naar wens is verlopen.

We willen graag een paar punten toelichten. Tijdens de beurs hebben wij aangegeven dat onze koorden geschikt zijn voor normaal gebruik. Zoals ook in onze communicatie vermeld staat, zijn ze niet bestand tegen extreme kracht of plotseling trekken. We gebruiken deze producten zelf ook dagelijks zonder problemen.

Wat betreft het contact: wij hebben uw bericht via e-mail binnen de aangegeven termijn van 7 werkdagen beantwoord, zoals ook op onze website vermeld staat. Via WhatsApp sturen wij automatisch door naar e-mail voor klachten en servicevragen, zodat we alles zorgvuldig en overzichtelijk kunnen behandelen.

In onze reactie hebben wij een oplossing aangedragen. Het is uiteraard uw keuze om daar wel of niet gebruik van te maken, maar daarmee hebben wij wel geprobeerd met u mee te denken.

Wij bestaan inmiddels al ruim 12 jaar en verwerken jaarlijks duizenden bestellingen, zowel voor particuliere klanten als voor winkels. Daarbij staat klanttevredenheid voor ons altijd voorop, wat gelukkig ook dagelijks wordt bevestigd door de vele klanten die wij wel naar tevredenheid helpen.

Dutch Jewelry Company

Slechte service en communicatie

Ik kan mij helemaal vinden in het verhaal van Roos, die ook één ster aan dit bedrijf geeft. Ook ik heb een armbandje gekocht op een beurs met de 4 letters van mijn kleinkinderen, prachtig armbandje voor €42. Niet heel goedkoop. Na één dag al één letter kwijt, maar gelukkig weer gevonden. Na een paar dagen alweer één kwijt en helaas niet meer gevonden. Via WhatsApp een klacht gestuurd, maar kreeg als antwoord dat de WhatsApp daar niet voor bedoeld is en dat ze mijn klacht als een mededeling zien. 🤔 Ze geven aan dat de WhatsApp niet bedoeld is voor vragen over een bestelling en niet voor retourneren. Na mijn idee is een klacht dat ook niet toch? Nogmaals geprobeerd een oplossing van hun te krijgen via de mail van de klantenservice, maar ook ik heb helaas 0,0 respons gekregen. Hele slechte service.

16. april 2026

Beste Joukje,

We willen graag toelichten hoe het contact is verlopen. Via onze WhatsApp geven wij automatisch en ook persoonlijk aan dat vragen en klachten over bestellingen via e-mail verlopen. Dit doen wij zodat wij aanvragen zorgvuldig kunnen behandelen, inclusief eventuele foto’s en ordergegevens, en het overzicht binnen onze klantenservice behouden blijft.

U bent desondanks via WhatsApp blijven berichten, waarna u het gesprek alsnog per e-mail heeft doorgestuurd. Op dat moment is uw aanvraag bij ons in behandeling gekomen. Zoals op onze website vermeld staat, hanteren wij hiervoor een reactietermijn van maximaal 7 werkdagen.

Helaas heeft u deze termijn niet afgewacht en al eerder een review geplaatst, waardoor wij nog niet de kans hebben gehad om inhoudelijk op uw e-mail te reageren en samen naar een passende oplossing te kijken.

Wij vinden het vervelend dat u een bedeltje bent kwijtgeraakt. Ondanks dat dit buiten onze directe invloed ligt, hadden wij uiteraard graag mee gedacht in een oplossing wanneer wij de kans krijgen om uw aanvraag via de juiste weg te behandelen.

Wij bestaan inmiddels al ruim 12 jaar en helpen jaarlijks duizenden klanten naar tevredenheid, zowel online als op beurzen. Service en zorgvuldige afhandeling staan daarbij voorop.

Dutch Jewelry Company

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Slechte kwaliteit en totaal geen service

Op 27 maart heb ik samen met mijn moeder een ring gekocht bij deze verkoper op een beurs. Helaas ging deze ring binnen een paar uur al stuk. We zijn direct teruggegaan en kregen een nieuwe ring.

Tot onze verbazing ging ook deze tweede ring nog dezelfde avond kapot, op exact dezelfde plek. Daarbij is een deel van het steentje kwijtgeraakt, waardoor reparatie niet eens meer mogelijk is.

We hebben inmiddels meerdere keren contact geprobeerd op te nemen via mail en zelfs via een bericht, maar tot op heden geen enkele reactie ontvangen.

Dit is erg teleurstellend: twee keer een ondeugdelijk product én geen enkele vorm van klantenservice. Wij hebben daarom geen vertrouwen meer in een oplossing vanuit dit bedrijf en willen ons geld terug.

14. april 2026

favoriete armbandje

Ik heb een armbandje besteld bij Dutch Jewelry Company om cadeau te doen, omdat ik er zelf ook ooit een heb gekregen van een vriendin. Deze draag ik nu al bijna een jaar lang elke dag (met sporten, slapen, douchen, etc.) en hij is nog steeds (bijna) net zo mooi als toen ik hem kreeg.
Mijn bestelling kwam ook binnen 2 dagen binnen en er zat zelfs een lief persoonlijk kaartje bij. Ik ben echt heel tevreden!

21. november 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Blij verrast! Mooie trendy sieraden voor een leuke prijs

Al meerdere malen hier sieraden besteld! Altijd leuke en creatieve thema’s. Net even origineler en leuker dan andere sieraden merken.

Prijs kwaliteit is gewoon top! Vorige week voor een bruiloft weer super leuke ketting besteld voor een vriendelijke prijs. Levering en verpakking elke keer weer goed en een fijne communicatie!

Love it!

13. maj 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wat word ik altijd blij van de sieraden…

Wat word ik altijd blij van de sieraden van dit bedrijf! Omdat ik een ernstige allergie heb voor alles dat niet echt goud (of zilver) is, kan ik nooit afwisselen. Dat is voor een fashionista als ik behoorlijk balen. De producten van Dutch Jewelry Company beweren van stainless steel te zijn met daaromheen een laagje goud (of zilver). Ik heb verschillende oorbellen, kettingen en armbandjes van dit bedrijf en ik heb nog nooit jeukende oren, allergische bultjes, jeuk of warmte stuwingen gehad! Wat een top kwaliteit! Sommige kettingen heb ik al jaren. Mijn maan ketting heb ik denk ik een jaar non stop gedragen, ik slaap, zwem en douche er mee en hij is nog steeds mooi!
Bij andere merken was ik altijd teleurgesteld: toch jeuk, groene vingers, verkleuringen. Jullie begrijpen wel: ik zoek niet langer verder. DJC is voor mij mijn company! En ze zijn (vergeleken met andere bedrijven) echt zeer scherp geprijsd! Ik geef trouwens ook graag kettingen kado aan familie en vrienden. Die zijn ook altijd hartstikke enthousiast!

6. maj 2025

Goede prijs-kwaliteit verhouding!

Goede prijs-kwaliteit verhouding en de foto's geven een goed beeld weer van het product. Voorafgaand aangegeven dat het een cadeau was en of we het misschien sneller opgestuurd kon krijgen. Er werd snel op gereageerd en we kregen het in een leuke cadeauverpakking binnen! Bedankt voor de service :)

14. april 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

2 armbandjes gekocht die al heel snel…

2 armbandjes gekocht die al heel snel kapot zijn gegaan. Reageren op een klacht via het formulier, email en whatsapp doen ze niet. Nul communicatie.

29. april 2025

Beste Maaike,

Wij vinden het belangrijk om altijd eerlijk en respectvol met klanten om te gaan, maar in dit geval willen we ook onze kant van het verhaal duidelijk maken.

U heeft ons vorig jaar, ruim vóór Black Friday, gevraagd of wij een actie zouden doen. We hebben toen op beleefde en duidelijke wijze aangegeven dat we dat op dat moment niet konden zeggen, omdat we dat nog niet wisten. U kreeg bovendien gewoon toegang tot de 10% nieuwsbriefkorting. Dat u ervoor koos die te gebruiken en niet Black Friday af te wachten, is een eigen keuze. Dat u ons vervolgens, een maand later, binnen enkele minuten na het bekendmaken van een kortingsactie boze en teleurgestelde berichten stuurt, is niet alleen onredelijk – het ging bovendien om een verschil van slechts €2 op twee armbandjes van nog geen €15 per stuk.

Maanden later stuurt u opnieuw (en op obsessieve wijze) berichten: dat het armbandje van uw vriendin kwijt is geraakt (waar wij nooit eerder iets over hoorden), en dat uw eigen armbandje, nadat u dit bij een juwelier heeft laten aanpassen, nu stuk is. Garantie vervalt vanzelfsprekend wanneer onze sieraden door derden worden bewerkt.

We hebben er uiteindelijk voor gekozen om niet langer te reageren op uw berichten, omdat er simpelweg geen ruimte lijkt voor redelijkheid of realisme.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

M'n dochter was superblij met haar maan…

M'n dochter was superblij met haar maan armbandje. Levering was snel en het kwam in een nette verpakking aan. Ze vond het design erg mooi en uniek en het is van een goede kwaliteit.

13. marts 2025

Hi Peter,
Bedankt voor je leuke review. Fijn om te horen dat het in de smaak viel.

Liefs,
team Dutch Jewelry Company

Koop hier niet.

Ketting besteld waarvan beweert was dat het echte parels zijn. Ik vermoed eerder plastic omdat ze allemaal hetzelfde zijn. Op de site staat dat je mag retourneren ( met uitzondering van oorbellen)

Echter zodra je vragen hebt over het retourneren krijg je geen reactie of dat je geduld moet hebben en ze zelf contact opnemen. Dit gebeurd NIET!
Je hoort niets en bent je geld kwijt aan een nepproduct.

5. februar 2025

Beste Tijmen,
Wat u hier schrijft is feitelijk onjuist en ronduit beschuldigend – en dat laten we niet zomaar staan.

U heeft een ketting van €29,95 besteld. Voor dat bedrag zijn échte parels uiteraard niet realistisch, en dat wordt ook nergens door ons beweerd. Dat u nu, achteraf, spreekt van een “nepproduct” is daarom onterecht.

Wij hebben wél gereageerd op uw vragen. Ondanks onze duidelijke communicatie dat wij bestellingen en retourverzoeken alleen per mail behandelen, bleven u en uw vriendin herhaaldelijk berichten sturen via WhatsApp – zelfs in het weekend. Toen we niet direct konden antwoorden, volgden vrijwel meteen ongenuanceerde en agressieve beschuldigingen, waaronder dat wij “oplichters” zouden zijn. Dat is een ernstige aantijging richting een klein bedrijf dat zich altijd correct opstelt.

En ondanks die toon, hebben wij uw retour netjes verwerkt en heeft u keurig uw geld teruggekregen. U bent dus op geen enkele manier “uw geld kwijt”, zoals u beweert – integendeel.

Wij staan altijd open voor eerlijke feedback. Maar het bewust verspreiden van onwaarheden en het beschadigen van een bedrijf dat zich wél aan de afspraken houdt, is niet OK.

Læs mere om andre typer anmeldelser.