Banner for Dunstan häst- & gårdsförsäkring

TrustScore 4.5 ud af 5

4,3

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Enkelt och smidigt handlägga de och bra bemötande under hela hästens sjukdomstid. Inga konstigheter och ersatte allt utan problem. Är så nöjd!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Håller vad de lovar! Gör inviduella skadebedömningar och är väldigt bra att stötta under skade processen. När det är upp till bevis ställer de upp även i lägen då de hade kunnat skylla på annat och sl... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fantastiskt försäkringsbolag! Otroligt ödmjuka och förstående och inga problem alls med att betala ut ersättning. Bytte från agria och betalar halva (!) priset och har till och med bättre villkor än i... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Otroligt dåligt bemötande då vår häst blev skadad, efterfrågade information i fakturan som inte ens besökande veterinär förstod vad dom menade. Veterinären erbjöd att Dunstan själva kunde ringa för en... Se mere

Virksomhedsoplysninger

5. Forsikringsvirksomhed
  6. Udlejerforsikringsselskab

Om Dunstan häst- & gårdsförsäkring

Skrevet af virksomheden

Häst- och gårdsförsäkringar för dig som älskar hästgårdslivet.

Hästförsäkring
Hos oss kan du försäkra alla hästar oavsett ras, disciplin eller användningsområde. Vi erbjuder dessutom omfattande foster- och fölförsäkringar för att kunna ge din häst en trygg start i livet.

Gårdsförsäkring
När du försäkrar din gård hos oss kan du vara trygg. Våra försäkringar täcker allt från bostadshus till stall, ridhus, skrittmaskin och ekonomibyggnader. Dessutom har vi många trygga försäkringar för dig som bedriver verksamhet på din hästgård.

Andra försäkringar för hästfolk
Vi erbjuder klart andra försäkringar för hästgårdslivet, till exempel en bra hästtrailerförsäkring med skydd för incident på resa, en sadelförsäkring som hjälper dig om olyckan är framme och så klart har vi olycksfallsförsäkringar anpassade för livet på hästgård!

Vi tror på kunskap
Vi har specialiserat oss på att försäkra häst och gård, för det är den verklighet vi kan och kommer ifrån.

Vi vet att utbildning och kunskap bidrar till ett säkrare häst och gårdsliv. Därför belönar vi dig som arbetar förebyggande.

Du tjänar bonuspoäng genom att arbeta förebyggande och gå våra utbildningar. Då samlar du poäng som du kan använda till att handla i vår webshop, sänka din självrisk eller premie. Bra va?

Digitala Kliniken
Som kund hos Dunstan har du alltid kostnadsfri tillgång till videorådgivning med FirstVets hästveterinärer när du inte har tillgång till Dunstans egna hästspecialister. Gäller vid symtom, skada eller sjukdom som omfattas av din försäkring.

✓ Träffa snabbt en erfaren hästveterinär via video
✓ Få råd och undvik onödiga resor och stress
✓ Använd FirstVet när du inte har tillgång till Dunstans egna veterinärer

Alltid 14 dagars ångerrätt

Är du inte nöjd får du pengarna tillbaka

Hos Dunstan får du alltid 14 dagar på dig att göra dig bekant med din försäkring. Oavsett om du köper försäkringen via vår webb, genom att ringa till oss eller om du tecknar en försäkring när du träffras oss ute i hästvärden. Du har alltid 14 dagars ångerrätt hos Dunstan, vi vill att du ska känna dig trygg och nöjd med oss!

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Skojare

Betalar inte för skador på varken fastighet ellerdjur.

28. april 2025

Besvarelse fra Dunstan häst- & gårdsförsäkring

Vad tråkigt att du inte är nöjd.
Vi förstår att det är frustrerande när man inte får ersättning som man hoppats – det är aldrig roligt att hamna i en skade­- eller ersättningssituation. Samtidigt vill vi vara tydliga med att vi alltid följer de försäkringsvillkor som gäller 📄

Ersättning betalas ut när skadan omfattas av det skydd som tecknats. Om en ersättning inte kunnat lämnas beror det oftast på att skadan inte ingår i försäkringen som tecknats.

Vi hjälper dig gärna att titta närmare på ditt ärende om du vill det 🤝 Du är varmt välkommen att höra av dig till vår kundtjänst så tar vi det därifrån.

hälsningar

Dålig service

Dålig service, känner mig lurad och allmänt otrevliga, rekommenderar ingen att ha med er att göra

21. marts 2025

Besvarelse fra Dunstan häst- & gårdsförsäkring

tack för att du tagit dig tid att lämna ett omdöme.
Vi är verkligen ledsna att du haft en dålig upplevelse – det är självklart inte så vi vill att någon ska känna efter kontakt med oss😞

Vi vill gärna få möjlighet att förstå vad som hänt och se hur vi kan hjälpa dig vidare.
Du är varmt välkommen att kontakta oss direkt, eller använda vårt formulär för klagomål på dunstan.se/om-du-inte-ar-nojd.

Vi uppskattar din återkoppling och hoppas få chansen att rätta till det här.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Lätt att få kontakt med och snabba svar…

Lätt att få kontakt med och snabba svar på frågor. Bra priser i jämförelse med andra bolag. Har ännu inte haft behov av att utnyttja någon av mina försäkringar, så där har jag ännu ingen erfarenhet av hur det fungerar

5. marts 2025

Besvarelse fra Dunstan häst- & gårdsförsäkring

Tack så mycket för din positiva feedback😀 Vi är glada att höra att du uppskattar vår tillgänglighet och snabba svarstider. Det är också roligt att du tycker att våra priser är konkurrenskraftiga.

Vi hoppas att du fortsätter att vara nöjd 🐎 och att du inte behöver utnyttja dina försäkringar🐴. Men om du någon gång skulle behöva göra det, är vi här för att hjälpa dig på bästa möjliga sätt.

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller behöver ytterligare hjälp.

Bra service

Bra service
Inlyssnande
Proffsiga

26. februar 2025

Besvarelse fra Dunstan häst- & gårdsförsäkring

Stort tack för din fina recension🐴 Vi är verkligen glada att höra att du uppskattar vår service och att du kände dig lyssnad på och väl omhändertagen. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen, och din feedback är en fantastisk bekräftelse på att vi är på rätt väg🎉 Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen snart😀

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Bra pris och trevligt bemötande.

Bra pris och trevligt bemötande.
Kul att fler vill ta sig an gårdsförsäkringar nu.
Lite minus att man inte kan ha autogiro från olika konto som kund; vill ha hästförsäkring draget från mitt konto och gårds-/hemförsäkring från ett huskonto. Men det gick inte.

24. februar 2025

Besvarelse fra Dunstan häst- & gårdsförsäkring

tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse! 🐴🎉 Vi uppskattar feedback på hur vi kan förbättra vår kundupplevelse, vi kommer prioritera att undersöka olika betallösningar.

Trevligt bemötande

Trevligt bemötande

21. februar 2025

Besvarelse fra Dunstan häst- & gårdsförsäkring

Tack för att du delar med dig av din upplevelse! Det gör oss väldigt glada att du är nöjd med hur du blivit bemött 😀 tveka inte att höra av dig om vi kan hjälpa dig med något 🥰

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bra service, trevlig personal och enkelt och smidigt

26. juli 2024

Besvarelse fra Dunstan häst- & gårdsförsäkring

hej! vad roligt att du är nöjd! Och stort tack för att du tog dig tiden att dela med dig av din upplevelse 🥰 och, kom ihåg, vi är bara ett telefonsamtal bort om du har någon fundering 😀

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Välj en annan försäkring.

1. august 2024

Besvarelse fra Dunstan häst- & gårdsförsäkring

Hej Rickard, med tanke på ditt betyd tolkar jag det som att du är missnöjd😞Hör gärna av dig till oss på info@dunstan.se eller ring till servicecenter på 010-179 84 00 så ska vi göra vårt bästa för att hjälpa dig så du känner dig nöjd med Dunstan.

Så tillmötesgående och trevliga

Så tillmötesgående och trevliga

25. februar 2025

Besvarelse fra Dunstan häst- & gårdsförsäkring

Hej, tack så mycket för att du delade med dig av din upplevelse. Jag ska skicka vidare din recension till mina kollegor på servicecenter, de kommer bli glada 🐎

Hög service!

Hög servicenivå och kunnigt bemötande . Nu hoppas jag att allt kommer att fungera med stortnöje om försäkringen skulle behöva utnyttjas.

10. februar 2025

Besvarelse fra Dunstan häst- & gårdsförsäkring

Hej, vad glada alla vi på Dunstan blir🐴 tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse 😀

Kunskap och trygghet

Vid min kontakt med Dunster möttes jag av en kunnig person som var intresserad av att hjälpa mig att lösa just mitt problem. Jag kände mig trygg och vi kunde tillsammans resonera kring hur den mest optimala lösningen för mig skulle se ut. Snabbt, tryggt och enkelt!

7. februar 2025

Besvarelse fra Dunstan häst- & gårdsförsäkring

Hej! Tack för att du tog dig tid att berätta om din upplevelse av Dunstan 😀 Vad roligt att du är nöjd och att du och vår rådgivare kunde komma fram till den
bästa lösningen för dig🎉

Tveka inte att höra av dig igen till din försäkringsrådgivare om du skulle ha några fler frågor🐎

Bra personlig service

Bytte från LF då det var betydligt billigare och ingick bättre villkor. Bra bemötande och service!

27. januar 2025

Besvarelse fra Dunstan häst- & gårdsförsäkring

Vad roligt att du är nöjd med ditt val 🎉 Vi stävar såklart alltid efter att ha så bra villkor som möjligt, och till ett rättvist pris 🏡
Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse 😄

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Otroligt snabb service och har bara…

Otroligt snabb service och har bara positiva upplevelser hittills:)

24. januar 2025

Besvarelse fra Dunstan häst- & gårdsförsäkring

Hej! Vad glada vi blir 🎉 Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse 🐎

Mycket trevligt samtal med Johanna

Mycket trevligt samtal med Johanna. Hon hjälpte mig. Lätt att prata med

30. januar 2025

Besvarelse fra Dunstan häst- & gårdsförsäkring

Vad roligt att höra 🥰 Jag ska hälsa Johanna att hon fått fem stjärnor av dig! Som du säkert redan har fåt information om, så kom ihåg att logga in på Mina Sidor för att ta del av förmåner och utbildningar. Tveka inte att höra av dig om vi kan hjälpa dig med något mer 🐎😀

Besvarelse fra Dunstan häst- & gårdsförsäkring

Tack så mycket för ditt fina omdöme 😀 Det gläder oss verkligen att höra att du uppskattade vår kunniga personal. Vi är stolta över vårt team och det är fantastiskt att veta att vi kunde hjälpa dig på bästa sätt.🐎

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Jag kan inte skriva så mycket så jag…

Jag kan inte skriva så mycket så jag tecknade försäkring i december så inte haft er så länge. Men hoppas på en bra försäkring till min häst.

29. december 2024

Besvarelse fra Dunstan häst- & gårdsförsäkring

vi hoppas att du kommer vara mer en nöjd med din försäkring 😀 Om du vill få ut mer av din försäkring vill jag tipsa dig om att logga in på Mina Sidor, där hittar du förmåner, utbildningar och mycket annat roligt som är användbart för oss hästälskare 🐎

Bästa försäkringen ⭐️

Har tyvärr behövt använda mig av Vetrinär alldeles för ofta 2024.
Kan bara säga att en av de bästa sakerna jag gjort är att ha våra hästar hos Dunstan👌
Alltid trevllga kunniga och snabb service⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

26. december 2024

Besvarelse fra Dunstan häst- & gårdsförsäkring

då vi kan bara hoppas att 2025 blir ett bättre år, och att veterinären bara behöver komma ut för vaccinationer och hälsokontroller 🐎 Vad roligt att du är nöjd med oss och tack för att du tar dig tid att dela med dig av din upplevelse😀

Bra kommunikation

Lätt att få kontakt, snabb återkoppling och hjälp vid byte av försäkringsbolag!

16. december 2024

Besvarelse fra Dunstan häst- & gårdsförsäkring

vad roligt att du är nöjd med bemötandet från oss på Dunstan 😀 Tveka inte att höra av dig till oss om du har några frågor eller funderingar. Kom också ihåg att du genom oss har tillgång till både FirstVet och vår egen digitala klinik där du kan får rådgivning av veterinärerna Enar Tollig och Florian Lackner 🧑‍💻

Bra information

Bra information

11. juni 2024

Besvarelse fra Dunstan häst- & gårdsförsäkring

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse😀 När du loggar in på mina sidor kan du se dina försäkringsbrev och andra viktiga dokument. Tveka inte att höra av dig om du skulle ha någon fråga 🐎

Bra och kunniga.

Bra och kunniga.
Mycket trevligt bemötande.
Smidigt, Tack 🤩

25. september 2024

Besvarelse fra Dunstan häst- & gårdsförsäkring

Vad roligt att du är nöjd med hur vi har levererat både försäkring och service! 🥳
Tveka inte att höra av dig om det skulle uppstå några frågor. Kom ihåg att logga in på Mina sidor för att gå våra digitala utbildningar och ta del av dina förmåner 🐎

Dette er Trustpilot

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.