Op de afgesproken datum is onze bestelling geleverd. De kwaliteit van de bestelde ramen is goed en de chauffeur die de bestelling heeft gebracht dacht goed mee, was behulpzaam en gaf een vriendelijke... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Goede website die mij goed door het meten en bestellen heen hielp. Levering conform afspraak en prettig. Glas was geheel volgens verwachting
Website is duidelijk en hierdoor is het makkelijk om je glas te bestellen. Leveringen zijn snel. Meestal eerder dan bij de bestelling aangegeven.
Makkelijke toegankelijke en duidelijke website om te bestellen. One stop shopping, latten, kit, glasband, stel blokjes, alles mooi in één pakket. Levering is altijd op tijd geweest. Ik bestel als part... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Dubbelglas.nu is een online glasgroothandel gespecialiseerd in de levering van hoogwaardig enkelglas, isolatieglas en beglazingsmaterialen. Via onze gebruiksvriendelijke webshop kunt u eenvoudig en snel glas bestellen – waar en wanneer het uitkomt. Wij bieden een breed assortiment aan, waaronder HR++ isolatieglas, zonwerend isolatieglas, gelaagd veiligheidsglas, glaslatten en alle bijbehorende beglazingsmaterialen. In onze webshop vindt u precies wat u nodig heeft voor uw project. Als online glashandel combineren we het gemak van digitaal bestellen met de service en vakkennis van een traditionele groothandel. We leveren snel en door heel Nederland en België, tegen scherpe prijzen en met duidelijke communicatie. Dankzij onze jarenlange ervaring in de glasbranche weten we precies wat onze klanten nodig hebben: betrouwbare kwaliteit, praktische oplossingen en een partner die meedenkt. Bij Dubbelglas.nu staan we klaar om u professioneel te ondersteunen bij elk glasproject – groot of klein. Eenvoudig online bestellen. Snelle levering. Professionele service.
Kontaktoplysninger
Industrieweg 18, 9781 AC, Bedum, Holland
- 0859020918
- verkoop@dubbelglas.nu
- dubbelglas.nu
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Snel voor elkaar
Snel voor elkaar, en voordelig. Zelf ophalen geen probleem. Vriendelijk personeel.
Prima maatvoering,netjes afgewerkt en…
Prima maatvoering,netjes afgewerkt en op tijd geleverd.
Prima bedrijf
Heb al vaak een bestelling gedaan. En dat verloopt goed. Ook als ik vragen heb en bel is er goed contact. Ze zijn op tijd met de leveringen. Prima bedrijf waar ik tot op heden op aan kan als bedrijf.
Alles keurig en op tijd geleverd.
Goed bedrijf
Goede prijzen hr++. Tevens goede info mbt glas ed door Maarten.
prijs kwaliteit is uitstekend
prijs kwaliteit is uitstekend.
snelle service en klant vriendelijk
Topservice
Makkelijk bestellen via de site, goed contact met de klantenservice en levering op de afgesproken datum en tijd!
Nette aflevering
Nette aflevering, precies volgens afspraak en precies volgens bestelling
Duidelijke website en snel besteld.
Top Service
Deze morgen nieuwe ruit geleverd wil deze er in zetten en hij gaat stuk had gelukkig een verzekering erop. Gelijk gebeld even een foto van het label en de ruitschade door gestuurd en ze hebben direct een nieuwe in levering gezet top service.
Mooie spiegel maar niet op maat
Bestelde spiegel op maat is erg goed, echter hij is 5mm korter in beide richtingen dan ik had opgegeven waardoor hij net niet mooi op mijn kast past
Kort en krachtig isolatieglas
Goede en duidelijke website met type glas en heldere instructie voor de afmetingen van het glas.
Bij bestelling van luchtroosters worden de afmetingen automatisch aangepast.
Bezorgen zoals aangegeven bij de bestelling en geleverd door een nette chauffeur met ervaring.
Bestelling geleverd zoals besteld tegen een correcte prijs
Alles verliep perfect
Alles verliep perfect. Contacten per telefoon uitermate prettig, Echt allemaal klantgericht
Prijs glasruit maar ook van de benodigde accessoires zoals de kit scherp in de markt.
Echter 1 voorbehoud, door ziekte helaas niet in de gelegenheid geweest de klus af te maken.
Maar ga er vanuit dat de dubbelglas ruit past.
Heel tevreden over prijs/kwaliteit
Heb hier al vaker triple glas en overige spullen besteld. Altijd een nette prijs, goede kwaliteit en snelle levering volgens afspraak.
De service was persoonlijk en zorgvuldige levering
De service was persoonlijk, er werd snel gereageerd op email, en de aflevering was netjes en behulpzaam.
Voor een volgend raam raad ik dubbelglas.nu meteen aan!
Duidelijke shop en snelle levering!
Een zeer makkelijke webshop, duidelijk en helder over prijzen en levertijd.
Prima bedrijf, goede ervaring.
Makkelijke bestelling.
Levering ok, vriendelijke bezorger.
Geen aanmerkingen, goed bedrijf.
duidelijk en levertijd volgens afspraak
Het bestellen gaat super gemakkelijk
Het bestellen gaat super gemakkelijk, een snelle levering en een chauffeur die alles netje afleverd en ook nog tijd heeft voor wat aanwijzigingen wat wil je nog meer. Super tevreden.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.