Jeg har som ung studerende valgt at tilmelde mig DSB plus, da de reklamere for, at der er en del at spare hver måned.. På deres hjemmeside fortæller de, at man får udbetalt 8 % af ens pendlerkortvær... Se mere
Kundeservice svare ikke når man kontakter dem, det er snart ligesom togene, enten så kommer de ikke eller også er de meget forsinkede. Ja en gang i mellem får man de 8 % når man køber pendlerkort o... Se mere
Jeg er glad for at modtage nyhedsbreve om rabatter og forslag til oplevelser rundt i landet
Meget sigende for hele DSB foretagendet, så virker deres link til Berlingske rabatten, som der reklameres en del med, ikke…
Andre kiggede også på
Meget sigende for hele DSB…
rabatter og godt nyhedsbrev
Jeg har ALDRIG oplevet en mere rodet og…
Jeg har ALDRIG oplevet en mere rodet og ulogisk app, jeg opgiver, mit liv er for kort til at bruge den, det er SÅ meget en ommer DSB
Jeres service er i verdensklasse
Jeres service er i verdensklasse, hvad angår forsinkelser, propfyldt mennesker, udsolgt pladser uden siddeplads! Tag jer sammen. Selv jeres ansatte er klar over dette og de ikke er stolte.
Magen til DÅRLIG app !!
Magen til DÅRLIG app !!! Virker reelt ikke, masser af intensioner - formidabel ringe eksekvering. Fordelskort kan ikke sendes på trods af man kæmper sig rundt og dele alle tænkelige personlige oplysning.
DSBplus spild af brugernes tid
DSBplus app, ren Kagemand, spild af brugernes tid. Efter 8 forsøg med oprettelse, holder Appen fast i at det bla. skal være en Dansk adresse - og det er sgu en Dansk adresse jeg taster ind. Ved opringning til kundeservice er man nr. 20 i køen i lannnng tid. Håbløst
Problemer med at oprette bruger på DSB plus...:-(
Jeg har nu prøvet at oprette bruger på DSB plus 4 gange uden held.... skal en offentlig service som DSB bare være en dårlig oplevelse....? Hvem kan jeg ringe til/ chatte med for at få hjælp? Jeg er ellers en tilfreds bruger af DSB tog og s-togs services gennem mange år. Men mængden af dårlige anmeldelser her og hos DSB generelt tyder på elendig service og meget lav kundetilfredshed. Folk får deres løn uanset hvad, så hvorfor skulle de ønske at forbedre service og virkningsgrad. Noget må der vel kunne gøres for at forbedre DSB bredt.
DSB plus kan på ingen måde svare sig
DSB plus kan på ingen måde svare sig!
Der er absolut ingen grund til at betale ekstra for DSB tilbyder i deres såkaldte "First class". Det er IKKE ekstra benplads, internettet er faktisk ringere end på en normal siddeplads. Hvad helved er det så man betaler ekstra for? Gør det aldrig igen!
bare øv DSB (SAG-534458-K2R4M8)
Opfølgning 3:
Nu er det nok, DSB forsøgte nu for anden gang at tørre den af på mig, ved at igen påstå det skyldes jeg ikke har en +konto, hvilket jeg har, og igen at påstå mine biletter skulle ligge der, hvilket de ikke gør da den ikke har bakket noget op siden oktober.
Det gør de alt imens de pakker det ind i en "vi prøver bare at hjælpe retorik". Nej, i giver kunden skylden og får kunden til at føle sig lille.
Opfølgning 2:
Jeg prøvede at give lidt konstruktivt kritik på google play, og der forsøgte forsøgte DSB at tørre fejlen af på mig ved at sige en DSB + konto ville have forhindret det, NEJ jeg har haft sådan en lige fra starten, det er hele pointen med min klage.
De 4 stjerner ryger nu ned på 2. Det er virkelig lavt af jer DSB...
Opfølgning 1:
Jeg valgte at gå videre med min klage og i dag blev jeg ringet op af en der tog mig alvorligt og gik ind og lavede en fair vurdering, der var, at siden jeg ikke er blevet vejledt ordentligt og fortalt fra starten at DSB-appen kan logge en ud, så kan de heller ikke forvente at jeg at jeg skulle tage højde for det.
Problemet i denne sag er at første medarbejde jeg fik fat på, bare valgte at feje mig af og sige der ikke var nogen hjælp at hente.
Grunden til at jeg gik videre med klagen, var ikke fordi jeg havde noget håb om at få hjælp, men bare for at kunne sige at jeg havde gjort mit.
Nu får jeg penge tilbage, og der ligger allerede en mail i min e-boks.
Angående appen, hvis den ikke loggede en ud uden varsel, ville det være en fremragende app, den er hurtig, nem, pædagogisk og faktisk skøn. Men indtil den giver advarsler om man er blevet logget ud, så er jeg tilbage til at gemme PDF'er på telefonen, der er langsomme og besværlige at loade, og som altid vil kunne hentes igen på min gmail.
Jeg er positivt overrasket over den behandling jeg har fået i denne omgang, sådan har det absolut ikke været før i tiden. Der har jeg oplevet at bare blive kørt rundt indtil jeg blev træt og gav op.
I det hele taget ser jeg en positiv udvikling med DSB, fx at de får flere og flere orangebilletter ud.
Som kunde ville jeg dog ønske, at servicemedarbejderne længere nede i systemet havde flere beføjelser og kunne mere. Det er noget man ser både inde i det offentlige og i det private, at de første service medarbejder i rækken, kun må meget lidt, og efter ikke kan andet end at sige "kan ikke, ved ikke, beklager", hvilket bare giver alle en dårlig oplevelse. I visse virksomheder får de løn og bonuser efter hvor mange gange de kan løfte røret og lægge det på igen, her oplever man tit at de bare vinger den for at komme videre til næste sure kunde.
Oprindeligt indlæg:
Jeg fik DSB's app anbefalet af en medarbejder, fik at vide at med en + konto at de gemmer mine billetter hvis jeg skulle skifte telefon eller miste den.
Så skiftede jeg telefon i går, min billet er der ikke, og heller ikke de to billetter jeg håbede at kunne få refunderet .
Men den app har ikke gemt en nogen som helst.
Jeg ringede så til DSB, og gav dem alle oplysninger om købet, de kan se jeg har købt den, de kan ikke give mig en ny eller penge retur, det er helt umuligt for dem da det er orangebilletter..... Nå, så der sker en fejl fra deres side, og kunden skal af med flere penge til dem, der kan man bare se.
Damen i telefonen sagde, at deres app logger ud af og til af sig selv, hvilket jeg selvfølgelig ikke fik at vide den gang jeg fik appen, så ergo er det hele min egen skyld, at jeg ikke har tjekket om DBS'appen har logget mig ud, selvom jeg først får at vide det efter det er for sent.
Typisk DSB.
DSB plus
DSB plus
Medlemmeskort på SMS virker ikke mere. Jeg får intet på SMS!
Så rabatter kan ikke opnås.
Så var det bedre da der var et fysisk medlemskort.
Glemt pendkort (det grønne rejsekort ) kan ikke tilmeldes efter det er overgået til rejsekort.
så det kan heller ikke bruges mere.
Alt I alt en masse emails og ingen fordele i rl .
Pendler rejsegaranti er fup og fiduser
Jeg er fast pendler på strækningen Holsted - Kolding og er tilmeldt DSB pendler rejsegaranti men kompensationen udebliver tiltrods for store forsinkelser og aflyste tog. Jeg har skrevet til DSB men får en autosvar hvor i er angivet i hvilken periode DSB udregner kompensation. Altså det er ikke muligt at komme i direkte kontakt med de medarbejdere som behandler kompensationerne ift pendler rejsegarantien.Man kan lige så godt lade være at tilmelde sig denne service for det er det rene fup!
Giver kun en stjerne fordi der skal angives stjerner.
10 dage for at få svar Om hvorfor mit…
10 dage for at få svar Om hvorfor mit tlf. Nr. Er spæret til dsb plus
Så 10 dage hvor mit betalte pendler kort ikke kan bruges!
Føj en service
Jeg er trofast pendler på Kystbanen…
Jeg er trofast pendler på Kystbanen mellem Helsingør og København - jeg er medlem af DSB plus - og DSB pendler rejsetidsgaranti.
I den ideelle verden skulle jeg hver måned modtage kompensation fra DSB ud fra rettidighed, det er en hårdt plaget strækning, så jeg bruger urimeligt meget tid på en kold perron / i stedet for at være hurtigt hjemme ved mine børn.
Jeg modtager aldrig kompensation automatisk - jeg skal hver gang skrive til DSB (man kan ikke få lov at tale med nogen) herefter venter man på nogle ugers svartid.
Jeg skrev senest i januar måned, da jeg ikke har modtaget kompensation sides september.
Jeg fik svaret om at der var sket en fejl i systemet, og at de nu havde sat det til at beregne, der skulle komme penge midt februar.
Nu har jeg så modtaget for perioden midt sept-midt okt, men hvad med resten af oktober, november, december og januar.???
Jeg har skrevet retur til DSB, men ikke modtaget svar her en uge efter.
Jeg har derfor skrevet til DSB kundeambassadør, som ifølge DSB kundeservice er den enhed der får ting til at ske - jeg har fået autosvar hvor der står at jeg hører noget retur om 10-12 UGER!!!!
Med en pendlerstræning med Danmarks hæjeste km takst, den ringeste rettidighed og alt fir ofte for korte tog, er jeg målløs over hvad vi pendlere skal udsættes for!!!!
DSB Plus = uduligt.
Jeg har været medlem af DSB Plus i rigtig mange år og var en glad kunde, men det er jeg ikke mere og har hermed meldt mig ud af Jeres uduelige møg. Hvor er det dog sørgeligt at noget der virker går hen og bliver til noget virkelig skidt.
Jeres 7 eleven rabat kan man se meget langt efter da jeg stadigvæk ikke har modtaget nogen sms fra jer.
Det eneste i kan finde ud af er at sende en lind strøm af mails om alle jeres fantastiske rabatter og tilbud man som kunde åbenbart kan stikke en hvid pind efter da i åbenbart ikke kan finde ud af det mere.
En gammel kunde (fra den gang det fungerede) siger FARVEL og kommer aldrig tilbage.
PS.
Man kan ikke slet sin profil uden at jeg nu skal bruge tid på kundeservice. Tak for lo.. siger jeg . I kan rende & hop....
"Såfremt du ikke blot ønsker at afmelde dig kommunikation fra DSB, men samtidig vil have din profil samt login ind til DSB Plus slettet, skal du kontakte DSB Kundeservice på (mailadr)"
DSB Plus
Det er næsten lige lykkedes mig at blive tilmeldt dsb plus. Har dog ingen glæde af det, da jeg ikke får tilsendt en SMS til fremvisning, når jeg skal have rabat i f.eks. Seven Eleven. Hvad er meningen ??
Racistiske medarbejder
Racistiske medarbejder - Henrik Engel Elborough bryder loven og chikanere etnisk minoriteter.
I burde straks fyre jeres kriminelle medarbejdere!
Dårlig service over for gamle …
Dårlig service over for gamle mennesker.
I går skrev jeg en anmeldelse af dsbplus for ikke at tage hensyn til folk der ikke bruger mobiltelefon og derfor ikke kan benytte sig af DSBplus' rabatordninger.
Det resulterede i et meget hurtigt svar fra DSBplus med en vejledning til hvordan jeg kunne logge mig ind og få del i Tivolis rabat.
Derfor slettede jeg min anmeldelse, men desværre før jeg forsøgte mig med deres råd opsat i punkter.
Nu har jeg så forsøgt at følge deres anvisninger, men får nu at vide at der er en fejl, så jeg slet ikke kan logge mig ind.
Jeg opgiver og betaler Tivolis fulde entrepris for 6 personer!
Men jeg synes stadig at DSBplus- tilbuddene er under al kritik.
Ulla Paarmann
Login virker men services kan ikke …
Login virker men services kan ikke tilgås. DSB's "hjælp" strakte sig til, at konstatere at jeg skam var medlem og at det derfor burde virke...
Ualmindeligt, ubrugeligt...
Ville egentlig gerne give "minus stjerner"...
Dsbplus er flyttet til DSB og blevet væk.
Dsbplus er flyttet til DSB, men det er umuligt at logge på, ringer man ved de intet.
Langsom kundeservice
Ja en gang i mellem får man de 8 % når man køber pendlerkort online, men dem skal man jo også kikke langt efter fra Januar hvor det hele bliver ringere og ringere i plus klubben, det startede så godt men er nu stille og roligt ved at grave sin egen grav...... tyspisk DSB
Erik