Na eerst een dyson te hebben geprobeerd bij familie wilde ik een goedkopere versie kopen. Deze doet precies hetzelfde en er zitten meer hulpstukken bij. Kortom zeer tevreden en mijn haar zit na 2 dage... Se mere

Besteld na aanleiding van de reviews, snelle levering. Het is een mooie witte opbergdoos, waar de föhn en toebehoren in zitten. Ik heb hem nu net een week in gebruik en moet er nog handigheid in kr... Se mere

Ik heb een ProFlex Airstyler besteld en het meteen gebruikt toen het thuis aankwam. Ik was er heel erg tevreden mee en kon er gelijk makkelijk mee werken. Ik heb een paar video’s bekeken van op intern... Se mere

Op de site gaven zij aan de volgende dag het product in huis. Echter na 1 week nog steeds niks ontvangen en PostNL heeft ook mijn aankoop niet ontvangen. Mail gestuurd naar t bedrijf, afwachtend op r... Se mere

1. Hårproduktbutik

Dryze is een innovatief Nederlands beautymerk dat gespecialiseerd is in het maken van hoogwaardige haarstyling tools. Ons doel is om salonwaardige resultaten bereikbaar te maken voor iedereen, gewoon vanuit huis. Wij geloven dat goed haar de kracht heeft om je dag en je zelfvertrouwen compleet te veranderen.

4,7

Super blij met deze föhn borstel.

Super blij met deze föhn borstel.
Blij met de hele set! Ik heb zelf krullen, 3B en 3C krullen. Ik zocht al een tijdje naar een goede föhn borstel omdat ik niet met een stijltang mijn haar wil stijlen ivm hoge temperaturen en ik ook gewoon wil kunnen terug switchen naar mijn krullen. Ik had een andere föhn borstel maar daar duurde het zo lang mee (ca 2,5 uur) om mn haar te stijlen en nu heb ik er gewoon 1 uurtje over gedaan. Echt super blij mee!

De levering ging trouwen super snel. Echt top! Ik had hem de volgende dag al in huis.

8. november 2025

Prachtig product van een bedrijf met fantastische klantenservice!!!

Ik was al ontzettend tevreden over deze haarstyler die ik in december 2023 heb gekocht. Ik krijg er eenvoudig allerlei diverse stylen mee in mijn haar en deze blijven, uiteraard met gebruik van de juiste producten goed zitten. Nu is gisterenmiddag tijdens het gebruik van de styler, de styler doorgebrand en nu dus kapot. Na contact opnemen met Dryze via WhatsApp en het telefoonnummer op hun website. Hebben ze mij na uitleg en bewijs van het probleem gelijk de nieuwe airstyler V5 opgestuurd, welke ik nu al in mijn bezit heb! Oftewel een geweldig product en een bedrijf met een fantastische klantenservice ♡

28. oktober 2025

Wauw!

Wauw!
Ik heb dik, pluizig haar en niks leek ooit echt te helpen.
Ik vond de Dyson eerlijk gezegd véél te duur, maar dit product… echt, van begin tot eind: wauw!

10. oktober 2025

Prima

Snelle leverings service en een superfijn product met duidelijk uitlegfilmpje via de website

9. oktober 2025

Snel apparaat

Volgende dag binnen. T is even wennen de handeling met de airwrap maar t lukte al gauw. De fohn ( gewone mondstuk ) is echt mega goed zelden zo goede snelle fohn gehad !!

29. september 2025

Niet aarzelen gewoon aankopen.

Ik was lang afwachten naar airstylers..tot ik toch besloot één in huis te nemen aan betaalbare prijs.
Dryze..echt top,veel tools erbij ,verzorgde mooi box erbij..fantastisch.
Voor het eerst als ik men haar deed echt fantastisch! De mensen vroegen me of ik van de kapper kwam. Bedankt Dryze in een mum van tijd had ik een mooi bos krullend haar..geen kapperskosten meer geen zorgen om afspraakje maken bij de kapper..ik doe het gewoon zelf.
Win win voor me.
Ik raad het zeker iedereen aan!

25. september 2025

Super dryze …

Ben al best bekend met vele air styling producten
Maar deze steelt echt de show. Komt al binnen in een luxe verpakking en na het proberen was ik perplex van de prachtige resultaten. Snel en krachtig je haar in de perfecte stevige krul wat goed blijft zitten Ik vind dit echt een super aanwinst ben er helemaal blij mee🥰

17. september 2025

Een prima bedrijf !

Een prima bedrijf !
Keurig netjes in doos snel geleverd.
Ik had gevraagd of de dryze 5 ook geschikt is voor kort haar... en dat was ja.... maar ik vind de borstel en krullers toch wat te dik voor kort haar...misschien komt er nog eens een dunnere borstel die ik dan kan bij bestellen.

16. september 2025