Na eerst een dyson te hebben geprobeerd bij familie wilde ik een goedkopere versie kopen. Deze doet precies hetzelfde en er zitten meer hulpstukken bij. Kortom zeer tevreden en mijn haar zit na 2 dage... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Besteld na aanleiding van de reviews, snelle levering. Het is een mooie witte opbergdoos, waar de föhn en toebehoren in zitten. Ik heb hem nu net een week in gebruik en moet er nog handigheid in kr... Se mere
Ik heb een ProFlex Airstyler besteld en het meteen gebruikt toen het thuis aankwam. Ik was er heel erg tevreden mee en kon er gelijk makkelijk mee werken. Ik heb een paar video’s bekeken van op intern... Se mere
Op de site gaven zij aan de volgende dag het product in huis. Echter na 1 week nog steeds niks ontvangen en PostNL heeft ook mijn aankoop niet ontvangen. Mail gestuurd naar t bedrijf, afwachtend op r... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Dryze is een innovatief Nederlands beautymerk dat gespecialiseerd is in het maken van hoogwaardige haarstyling tools. Ons doel is om salonwaardige resultaten bereikbaar te maken voor iedereen, gewoon vanuit huis. Wij geloven dat goed haar de kracht heeft om je dag en je zelfvertrouwen compleet te veranderen.
Kontaktoplysninger
Holland
- info@dryze.nl
- dryze.nl
Echt een top service!
Echt een top service!
Gisterenavond om 20:45 contact gehad dat mijn fohn kapot is. Ik had hem nu 1 jaartje. Ik kreeg gelijk antwoord. Dat een nieuwe opgestuurd zou worden! En nog geen 13 uur later had ik al een nieuwe binnen! Echt top!!
Super snelle levering en het product is…
Super snelle levering en het product is veelzijdig. Ik moet nog goed uitvinden hoe ik alles het beste voor mijn haar kan gebruiken maar alleen al dat mijn lange haar niet verstrikt raakt in de föhn is een pluspunt🤩
Bevestigingsknop afgebroken
Bevestigingsknop afgebroken van 1 jaar oud apparaat zodat hulpstukken er niet op kunnen. Klantenservice reageerde heel snel via app en stuurde een nieuwe set.
Zeer tevreden
Helemaal top!
Helemaal top dat je de airstyler 30 dagen mag proberen. Ik ben niet zo handig met haar en heb er echt even wat tijd voor genomen om uit vinden of ik ermee uit de voeten kan. Oefening baart kunst, ik word er steeds handiger in en het apparaat gaat dus zeker niet terug.
Goeie service
Mijn air styler was helaas kapot en ik kreeg zonder hem retrour te hoeven sturen een nieuwe. Ik ben er zeer tevreden over en ik vind dit heel netjes van de leverancier.
Beste klantenservice
Mijn toestel viel steeds uit. De klantenservice gecontacteerd en heel vriendelijk geholpen. Aangezien mijn toestel binnen garantie viel, hebben ze mij een nieuwe opgestuurd. Vriendelijk, snel en eerlijk!
Geweldig
Het product doet wat het moet doen beter dan verwacht echt een aanrader en goedkoper dan de Dyson
Een product van zeer goede kwaliteit
Een product van zeer goede kwaliteit. Het bedrijf is erg klantvriendelijk en behulpzaam bij het oplossen van problemen. Er zijn maar 5 sterren, maar ik zou er 10 geven.
Goed product maar heeft zijn min punten
Product voelt goed aan maar waar voor we het hebben besteld is airwrap die helaas niet goed werkt de 2 opzet stukken is onhandig omdat je voor links een opzet stuk hebt en als je rechts wilt krullen weer moet veranderen naar de rechter opzet stuk. Ook pakt die niet goed alle haar waardoor het beetje pluizig wordt.
Helaas wordt het heel snel warm en er is ook geen koel shot knop waardoor het veelste heer wordt voor de haren maar ook om de opzet stukken eraf te halen
Vlotte levering.Onmiddelijk getest,moet…
Vlotte levering.Onmiddelijk getest,moet het nog wat gewoon worden maar het gaat zl vlotter, zit zeer goed van prijs
Zocht een betaalbare fohn met wat…
Zocht een betaalbare fohn met wat extra's voor de kapperszaak. Nou dat is gelukt.
Top .
Mijn dryze airstyler werkte opeens niet…
Mijn dryze airstyler werkte opeens niet meer, ik mocht een filmpje doorsturen van het defect en kreeg de dag erna een gloednieuwe opgestuurd zonder iets te betalen. Super goede en snelle service!
Doet wat ze aangeven
Doet wat ze aangeven. Besteld op 25 Dec en op 29 Dec was het pakket binnen. Mijn vrouw is er zeer blij mee. Het is een zeer goed alternatief met de Dyson, maar het lawaai dat het heeft vind in minder leuk. Ben de Dyson gewent..
Hele mooie set
Hele mooie set! Ik heb de blauwe kleur gekozen echt heel chique en krul blijft goed zitten !
Betaalbaar en goed
Ik zocht een betaalbare föhn om mijn haar ook mee te stylen. Erg blij met de aankoop en ook erg gemakkelijk in gebruik.
Föhn werkt goed krultang meer van…
Föhn werkt goed krultang meer van verwacht
Top klantenservice
Heel fijne communicatie, zaken worden meteen opgepakt. Thanks!
beter dan de dyson
Het is oprecht geweldig mijn nicht heeft de dyson en heb beiden vergeleken dit is oprecht beter dan de dyson zelf en heel gemakkelijk te gebruiken en voor zo een mooi prijs
De föhn is besteld en avonds al…
De föhn is besteld en avonds al verstuurd.
Goede service en super snel.
Dat geldt voor de beautycase die verstuurd is ook. De volgende dag geleverd met de post.
Læs mere om andre typer anmeldelser.