Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Har afrikanske krøller og har tatt anti perm gjennom oppveksten. Gikk over til drkeratin sin nano gel keratin for en sunnere alternativ, og jeg var i sjokk over resultatet. Har prøvd alle keratin i no... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Dette er tredje gangen jeg kjøper min faste 120 ml Nano Keratin. Produktet er ekte, har riktig vekt og gir et utrolig fint resultat. Jeg kjøper kun keratin fra dem fordi produktet er autentisk, skånso... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Alltid like for fornøyd med resultatet i denne salongen. Håret blir silkemykt, glatt og veldig lett å håndtere. Anbefaler de som har bestemt seg for å ta keratin behandling å ta turen hit. Profesjonel... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jeg har vært fast kunde her i 2 år, og jeg kommer aldri til å la noen andre røre håret mitt🤭 Fantastisk atmosfære, kundeservice og behandling. Håper mitt har aldri vært finere💕 Tusen takk for at Drk... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Hårsalon
  2. Hårproduktbutik
  3. Frisør

Skrevet af virksomheden

Velkommen til Dr Keratin Dr. Keratin er spesialisert innen hårpleie og jobber kun med eksklusive brasilianske produkter av høy kvalitet. Vi er den eneste frisørsalongen i Norge som har sin egen keratinbehandling: Dr Keratin - Sexy hair in a bottle. Dette kan vi! Vi er også eksklusive representanter i Skandinavia for flere brasilianske merker som garanterer perfekt resultat for alle hårtyper. Vi har lokalet i Oslo sentrum med gode kollektivforbindelser.    Hos Dr. Keratin kan du velge mellom Nanokeratinbehandling, SOS «rebuilding» av hår eller Hårbotoxbehandling. Vi jobber med alle hårtyper.

Kontaktoplysninger

4,8

Fremragende

TrustScore 5 ud af 5

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 måned

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jeg var med datter på 14 år som hadde…

Jeg var med datter på 14 år som hadde både tørt, tykt, krøllete og frizzy hår som var vanskelig å håndtere. Etter behandling hos Dr.Keratin er håret til glatt, rett og blankt og vi er begge veldig fornøyd med behandlingen, et fantastisk fint resultat og en veldig hyggelig og god opplevelse. Hit kommer vi garantert tilbake:)

2. april 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Skuffende

Kjøpte en hårbørste som skulle være med villsvinhår. Mottok en børste som så veldig billig ut. Alt er laget av plast, ingen villsvinhår. Detalj i sølvfarge på skaftet var så vidt limt på med dårlig lim og løsnet med en gang. Skuffende kjøp.

17. marts 2025
Dr Keratin-logo

Besvarelse fra Dr Keratin

Kjære kunde,
Så synd at du er ikke fornøyd med kjøpt ditt.
Du har valgt en billig villsvin børste som er lagt av plast, nylon (den longe bristle) og villsvin (de korte bristle). Det finnes på nettsiden vår flere bilder av detaljer fra alle børstene. Vi i vår salongen bruker kun disse børste til føne tørke håret til våre kundene og vi vet at de er lagt av villsvinn siden de lange bristle (lagt av nylon) smelter litt i løpe av måneder etter flere bruk og de kortere bristle tåler mye mer varme (smelter ikke). Hadde du sent oss en email hvor du kunne fortell oss din skuffelsen ved handel, hadde vi sikkert funnet en måte å fikse det.
Mvh,
Alessandra Santos
Dr Keratin

Kvalitet og pris

Jeg har dratt til Dr. Keratin i snart 5 år. Jeg fortsetter å komme igjen og igjen, ikke bare på grunn av prisen (som er mye rimeligere enn andre salonger), men også ekspertisen. Jeg har lært mye om håret mitt, hva jeg må gjør etter frisørtimen for å ta vare på den, og hva jeg kan endre på. Det er både rådene, kvaliteten av tjenesten og prisen som gjør at jeg ikke lar andre røre håret mitt. Jeg blir ikke å slutte å bruke Dr.Keratin. Anbefales på det sterkeste. Angrer ikke på at jeg startet med behandling her.

24. marts 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Exceptional Keratin Treatment with Long-Lasting Results!

I had an excellent experience with Dr Keratin by Alexandra. Her keratin treatment significantly improved the texture and health of my hair, leaving it smoother, shinier, and more manageable. What truly sets them apart is the long-lasting results—over 8 months of frizz-free, healthy hair. The team is highly skilled, professional, and dedicated to delivering top-quality care. I highly recommend Dr Keratin for anyone seeking an expert keratin treatment.

15. marts 2024

Dr. Keratin the great!

Jeg går fast til Alessandra, og har gjort det i et par år nå. Hun tar godt vare på både håret mitt og meg, og jeg er alltid like fornøyd når jeg drar! Håret er silkemykt, glatt og føles så lett. Jeg har prøvd ulike keratinbehandlinger andre steder, men denne er virkelig den aller beste. Jeg har aldri sett meg tilbake, anbefales på det varmeste 💛

2. marts 2025

Keratine treatment

Dr Keratin and Alessandra are my go to place in Oslo. They have the best high standard products and service. I always get the best result that lasts even longer than usual, totally worth it!

26. februar 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Aldri hatt så nydelig hår

Jeg har tatt keratin hos dr.keratin og det var over all forventning. Hadde veldig slitt, bleket og tørt hår som ble silkemykt. Jeg sparte timesvis med styling og håret i mange måneder. De er veldig dyktige her med god kunnskap om hårpleie og det var verdt hver krone

24. februar 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super behandling mot frizzy hår

Har vært et par ganger og fått keratinbehandling her, og kan virkelig anbefale det! Håret mitt er fra naturens side tykt, men med tynne hårstrå. Det har lett for å bli flokete og frizzy, og tar laaaaang tid å føne. Etter behandling hos dr. Keratin blir håret skinnende, mykt og rett, og jeg sparer masse tid på hårstyling og retting. Håret føles mye sunnere etterpå, og virkningen varer opp til et halvt år etter min erfaring.

22. februar 2025

Anbefales for kerstin-behandling!

Jeg er utrolig fornøyd med behandlingen jeg fikk på Dr. Keratin i Oslo. Etter behandlingen ble håret helt rett etter første behandling med afrohår. Behandlingen varte lenge, og lenger enn forventet. Hyggelig og service-minded personale. Anbefales på det sterkeste for alle som ønsker god service og fantastiske resultater!

21. februar 2025

Best på keratin i Oslo 😊😊🌟

Jeg har prøvd flere keratin-salonger i Oslo men etter at jeg fant denne, kommer jeg bare tilbake hit.
Jeg ble anbefalt Alessandra av noen andre og hun vet hva hun gjør. Så mye kunnskap og tar så godt vare på håret mitt! Så sunt hår som jeg har nå, har jeg ikke hatt siden jeg var ungdom og håret mitt var helt urørt 😄

18. februar 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Dr. Keratin anbefales på det sterkeste!

Resultatet etter keratinbehandling er alltid like flott - mykt, glatt og glansfullt, og håret føles lett. Jeg er superfornøyd og anbefaler Dr. Keratin på det sterkeste!

Jeg hadde min første keratinbehandling hos Alessandra i august 2022 og har siden vært jevnlig til behandling hos henne. Den opprinnelige strukturen på mitt hår er egentlig krusete afro, som tidligere har vært utfordrende å håndtere. Første gang jeg skulle få keratinbehandling, var håret mitt preget av slitasje etter en årrekke med andre sterke hårbehandlinger som skulle «glatte ut» og gjøre håret mer håndterbart. Håret var tørt, porøst og hårstråene hadde lett for å knekke slik at håret aldri «vokste seg lenger». Alessandra har gitt meg gode hårpleieråd og produkter, som sammen med keratinbehandlingene hos henne har gitt håret mitt nytt liv. Det er mykt, sunt og friskt - og det vokser seg langt! Jippi!

17. februar 2025

LOVE IT

LOVE IT! Har gått til Alessandra for skreddersydd keratinbehandling siden juni 2023 and I’m addicted!! Ingen, og da mener jeg INGEN, gir like flawless resultat som denne dyktige dama. Jeg har type 3C hår som brekker lett, men blir alltid godt ivaretatt og stoler hundre prosent på Alessandra og det hun gjør!! Håret mitt har aldri sett bedre ut

16. februar 2025
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.