Шість тижнів тому я зробила операцію у…
Шість тижнів тому я зробила операцію у доктора Гьокхана Ефе, і сьогодні можу з упевненістю сказати, що дуже задоволена своїм вибором.
Результат перевершив мої очікування: форма виглядає дуже гармонійно та природно, а розмір, який ми обрали разом із лікарем, ідеально мені підходить. З кожним тижнем я все більше радію результату.
Окремо хочу відзначити доктора не лише як висококласного спеціаліста, а й як людину. Вражає його відповідальне ставлення до роботи, уважність до деталей та щире бажання досягти найкращого результату для пацієнта. На всіх етапах я відчувала підтримку, турботу та професійний супровід.
Дуже цінно, що доктор завжди знаходить можливість відповісти на запитання та допомогти, коли це потрібно. Такий підхід дає відчуття спокою та впевненості під час усього процесу відновлення.
Щиро дякую доктору Гьокхану Ефе та його команді за чудову роботу. Я дуже задоволена результатом і можу рекомендувати його всім, хто шукає професіоналізм, безпеку та справді індивідуальний підхід до пацієнта.