Kan varmt anbefale
Efter at have født mine to drenge – og især efter den sidste fødsel – har jeg haft svært ved helt at acceptere min krop. Jeg ved, at mange kvinder kan genkende følelsen af ikke helt at kunne finde sig selv igen efter graviditet og fødsel. Jeg har derfor flere gange overvejet plastikkirurgi, men har også været meget i tvivl og haft mange bekymringer.
Jeg fandt hurtigt ud af, at det er væsentligt billigere at få foretaget operationer i Tyrkiet sammenlignet med Danmark. Samtidig havde jeg hørt mange skrækhistorier, og det gjorde mig naturligvis nervøs – hvilket jeg egentlig synes er helt forståeligt, når det handler om ens krop og helbred.
Via Instagram faldt jeg over Gökhan efe , og jeg blev virkelig imponeret over de resultater, han viste – især før- og efterbillederne. De så naturlige og veludførte ud, og det gav mig en tryghed. Jeg tog derfor kontakt, og kort tid efter blev jeg sat i forbindelse med en koordinator Emre, som stod for alt det praktiske. Han hjalp med planlægning af ophold, hotel, transport fra lufthavnen og var til rådighed hele tiden, hvis der opstod spørgsmål eller behov for hjælp. Allerede dér følte jeg mig godt taget hånd om.
Kirurgen er efter min oplevelse ekstremt professionel og dygtig. Han er ærlig, realistisk og meget fokuseret på, hvad der passer til netop din krop. Han lover ikke urealistiske resultater og tager ingen unødige risici. Der er ingen “pakkeløsninger” – han vurderer individuelt og guider dig ud fra, hvad der er bedst for dig som patient. Det gav mig stor tryghed.
Noget af det, der gjorde størst indtryk på mig, var tiden efter operationen. Kirurgen var hele tiden tilgængelig og fulgte mig tæt. Jeg var meget angst efter operationen og blev virkelig bange, fordi jeg troede, at noget var galt – selv om alt var fint så psykisk har jeg aldrig prøvet operationen og ville hele tiden være sikker på alt var fint og det tog han mig seriøst, og beroligede mig og gjorde det hele vejen igennem.
At have en kirurg, der både har tid, overskud og ægte omsorg for sine patienter, er en helt særlig oplevelse. Det gav mig en enorm tryghed og ro .
Jeg kan ærligt sige, at jeg ikke kan andet end varmt at anbefale ham. Min oplevelse har været over al forventning – både fagligt og menneskeligt.