Dreams for Kids Anmeldelser 312

4,8

Bestillede tøj ene dag, dagen efter kunne jeg hente min pakke i pakkeshoppen. Super hurtig behandling av ordren, så kan kun anbefale Dreams for kids.

Købte en ordentlig bunke tøj da dreamsforkids holdte fødselsdag for en medarbejder. Tøjet fløj nærmest i kurven af sig selv. Masser af forskellige mærker - fra spraglede småfolk til nedtonede og stil... Se mere

Har nu handlet hos Dreams for kids to gange. Jeg kan kun anbefale hjemmesiden. Lækre varer og ikke mindst utrolig hurtig levering. Ved begge ordrer blev varerne sendt allerede dagen efter bestilling,... Se mere

Super hurtig levering. Bestilte varen mandag og modtog den onsdag. Dog fungerer hjemmesiden ikke optimalt. Jeg blev nødt til at rette i min bestilling inden jeg kunne godkende den. Det medførte, at de... Se mere

1. Babyudstyrsbutik
  2. Soveværelsesmøbelbutik
  3. Børnetøjsbutik
  4. Indretningsarkitekt

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

DreamsforKids.dk er en niche shop der kun sælger putte tilbehør til børn i alderen 0-6 år. Vi har et stort og bredt udvalg i alt hvad du behøver til dit barns puttetid.

4,8

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Gode priser og hurtig levering

Vi har handlet her et par gange, priserne har været de billigste vi har kunne finde og leveringen i top. En enkelt gang har vi haft en reklamation, som i tog jer professionelt af og blev ordnet hurtigt! Tak for en god side...

17. september 2015

Mangel på service

Jeg købte en CamCam sengerand hos dem i januar. Her i midt august hvor det har været varmt, er farven smittet af og der er kommet skjolder efter min søns hoved. Det synes jeg naturligvis er ringe eftersom den koster 649 kr og det burde være et kvalitetsmærke. Jeg klagede og det bedste Dream For Kids kunne gøre var, at jeg selv skulle betale for porten tilbage til CamCam (og derved taber penge på noget som ikke er min fejl), for at få beløbet retur. Jeg forsøgte at forhandle om en ny sengerand, men det var ingen kompensation hverken for porten eller ved køb af en ny sengerand. Servicen er ikke eksisterende !!!!!

Opdatering: Jeg har nu læst jeres tilbagemeldning og hvor fortæller det bare alt om jer, når I mener at jeg har været truende og aggressiv. Jeg vil gerne ligge mine mails frem, hvor jeg egentlig bare redegør for mine krav som køber og gør opmærksom på at I er underlagt nogle love og regler, som man som sælger skal følge, ifølge forbrug! Jeg kan desværre ikke køre en sag, da minimumsgrænsen er 800 kr og sengeranden "kun" kostet 649 kr. Jeg synes at det er ærgerligt, at jeres syn på forbrugerrettigheder er at man er truende og aggressiv. Jeg er mildest talt overrasket over at I har følt jer truet, det eneste jeg kan "true" med er at gå til forbrugerombudsmanden og hvorfor frygter I det ?????

BWT: jeg har købt sengeranden fra konges sløjd til 552 kr,og fik 15% i rabat og skøn service.

27. august 2015

Hej Christina

Jeg beklager at du synes, at vi har ydet en dårlig service, da vi har gjort alt hvad der står i vores magt, for at hjælpe dig i denne sag. Vi har efter vores mening ydet en yderst god service, taget i betragtning, at du har været meget agressiv og truende i dine mails. Som Signe pænt har nævnt flere gange i jeres mail korrespondance, så har vi desværre intet, at skulle sige mht til afgørelsen af hvor vidt produkter, hører under kategorien reklamationer. Vi er desværre blot et mellemled i den slags sager. Vi gør alt hvad vi kan, for at snakke for vores kunders sag. I lige netop dette tilfælde startede det med, at blive afvist som en reklamation, hvor efter et par truende og meget aggressive mails fra dig, gik Cam Cam med til at gå på kompromis, hvor du er blevet tilbudt at sende sengeranden retur til dem og selv afholde returudgiften. Dette synes vi er et rigtig godt kompromis og også en rigtig god service fra Cam Cam, da du på den måde kan få dine pengene refunderet, da sengeranden ikke kan gå an, som en reklamation. Cam Cam er den af vores leverandøre der yder den bedste service, både overfor os, men også overfor vores kunder. Dette beviser Cam Cam netop i denne sag.

Som Signe meget pænt har skrevet til dig, så er du meget velkommen til, at købe en ny sengerand inde på shoppen. I dette tilfælde ønsker du en Konge Sløjd sengerand, som skal forudbestilles og pengene vil derfor først blive trukket fra din konto, når sengeranden er afsendt.

Priserne på hjemmesiden er desværre ikke til forhandling, da vi følger vores leverandøres vejledende udsalgspriser.

Jeg beklager endnu engang, at vi ikke kan hjælpe yderligere i denne sag, men vi er som sagt blot et mellemled når det drejer sig om reklamationer. Vi vil kun have glade kunder, så vi gør alt hvad der står i vores magt, for at gøre alle glade.

Bedste hilsner
Camilla
Dreams for Kids

Skuffende service

1. Køber varer hos jer to gange samme dag (en søndag) og når derfor op på et samlet beløb på +500 som er nedre grænse for at opnå fri fragt. Jeg beder specifikt om, og forventer, at ordrerne bliver sendt samlet, for derved at spare porto..... Det bliver de så imidlertid ikke og svaret tilbage er noget fesent og lidt sådan "ligeglad" agtig fra deres side! Aldrig har jeg dog oplevet noget lignende..... Prøv nu lige at komme med på beatet

2. Jeg bestilte et par hjemmesko, som jeg ønskede kontrolmålt, da min erfaringer, at mærket er små i str., samt at det også kan variere i givne str..... pr. Mailkorrespendence får jeg at vide, at jeg skal følge måleskemeaet under den pågældende sko..... Ja tak, det havde jeg jo ligesom gjort! Skoene viser sig rigtignok, at være for små, og svaret tilbage fra kundeservice er de ikke kan kontrolmåle sko, da de ikke har udstyret til det! A hva' for noget? Altså man sælger sku da ikke sko over nettet uden at kunne kontrolmåle dem, hvis kunden ønsker det! Det er virkelig ringe, og står nu med en returfragt der jo ikke bliver dækket! Dvs. Jeg har bekostet fragt for over 100 kr. Pga. Ringe kundeservice. Handler helt sikkert aldrig der igen.

9. august 2015

Hej Camilla

Jeg er rigtig ked af at høre, at du føler at du har fået en dårlig service. Vi gør alt for at vores kunder skal være glade og tilfredse, både før under og efter at have handlet hos os.

1) I vores mailkorrespondance har du ikke nævnt, at dine bestillinger skulle sendes samlet, for så ville vi naturligvis have gjort dig opmærksom på, at vi ville gøre vores bedste for at sende din bestilling samlet, hvis dette var muligt. Jeg beklager endnu engang at dine bestillinger ikke er sendt samlet, men vi kan desværre ikke garantere, at bestillinger kan sendes samlet under udsalg eller ved særtilbud, som i dette tilfælde. Vi bestræber os altid på, at sende pakker samlet for at gøre alle glade, men det er desværre ikke altid, at dette kan lade sig gøre.

2) Som nævnt i vores mailkorrespondance, er de indvendige mål vi har på futterne, mål som vi har fået oplyst af PomPom. Vi gør opmærksom på, at futterne er små i størrelsen på produkterne, samt i den mailkorrespondance vi har haft, giver vi dig også ret i, at de er små i størrelsen, samtidig med at vi anbefaler 1-1,5 cm i voksetillæg.

Vi har selv målt skoen da de kom retur og målene på siden stemte overens med de faktiske mål vi har på vores hjemmeside.

Jeg beklager endnu engang, at du føler vi har ydet en dårlig service. Skulle du få lyst til at handle hos os en anden gang, er du meget velkommen tilbage.

De bedste hilsner
Rasmus

Virkelig dårlig og skuffende service!!!

Jeg havde bestilt en pusletaske på tilbud og pengene blev trukket kort tid efter, hørte intet i en uge og forstod ikke hvor den blev af. Skrev en mail til dreamsforkids, at jeg ikke kunne forstå hvor min taske blev af, da det nu var 5 dage siden pengene var trukket. Får en mail tilbage om at systemet havde annulleret min bestilling og at de ikke kunne aktivere min bestilling igen da tasken var udsolgt! Hvad fanden er det for noget?! Man kan da ikke bare trække pengene uden at sende varen, og har ikke hørt en LYD om at min bestilling var annulleret! DÅRLIG STIL OG DÅRLIG SERVICE! Handler der aldrig igen!

7. august 2015

Hej Nanna

Jeg beklager du føler at du har fået en dårlig service og vi kan sagtens forstå din frustration, men vi har gjort alt i vores magt for, at yde så god en service, som muligt under omstændighederne.

Som nævnt i vores mailkorrespondance, gør vi opmærksomme på, at betalingen skal have fundet sted inden 15 minutter på vores betalingside, ellers vil bestillingen automatisk blive annulleret. Du har bestilt pusletasken kl 09:56, men har først gennemført betalingen kl 13:47. Det vil sige, at din bestilling allerede er annulleret i vores system, før du har gennemført betalingen. Dette kan kun lade sig gøre, fordi du ikke har lukket din browser ned og blot fortsætter på betalingsiden x-antal tid efter, i dette tilfælde 4 timer. Derfor er betalingen ikke blevet afvist og ved en fejl blevet hævet dagen efter, altså ikke trukket med det samme. Ved automatiske annulleringen, får hverken vi eller jer som kunder besked, da det skyldes manglende betaling, som i dette tilfælde, hvor bestillingen ikke er betalt inden for de 15 minutter.

Du kan se på din ordrebekræftelse at din bestilling er annulleret og i sådan et tilfælde er det yderst vigtigt, at du henvender dig til os med det samme, for at bestillingen kan genaktiveres så du er sikret din varer, så vi ikke står i en situation som nu, hvor vi ikke kan sende den varer du ønsker, da den er nået at blive solgt i mellemtiden og nu er i restordre.

Vi refunderet dine penge med det samme du skrev, samt vi har tilbudt dig at du kan købe tasken til samme pris, så snart den er på lager igen, men dette har du valgt at afvise.

Jeg beklager endnu engang.

De bedste hilsner
Rasmus

Genialt

Lækker hjemmeside, hurtig levering og super service (med personlig hilsen og chokolade ved køb). Jeg vil bestemt vende tilbage.

8. juli 2015

Nem og hurtig betjening

Skøn hjemmeside med mange dejlige varer. Hurtig levering med en sød og personlig hilsen. Kun et lille suk - ville så gerne selv have kunne hente varerne, når jeg nu alligevel bor/arbejder i nærheden ;-)

1. juli 2015

Fantastisk oplevelse!

Jeg er ovenud tilfreds med mit køb. Leveringen var super hurtig. Varerne var af bedste kvalitet og til den bedste pris. Og en lille personlig hilsen i den pænt pakkede levering gav et smil på læben :-)

10. juni 2015

Kan kun anbefales

Hjemmesidens udvalg er i særklasse og det er nemt og ligetil at søge efter bestemte ting og mærker : ) Jeg havde en rar oplevelse og modtog min pakke allerede et par dage efter, selvom der var en helligdag i ugens løb.. Det hele var pakket fint ind og det varmer altid med en lille hilsen og en lækker chokolade : )

Det er bestemt ikke sidste gang at jeg handler hos Dreams For Kids : )

2. juni 2015

Helt perfekt - og lidt mere.

Fandt den helt rigtige varer til den helt rigtige pris på deres hjemmeside. Der var ingen ventetid og ingen bøvl. Men løbende information om hvor langt ens bestilling var. Fik varen allerede et par dage senere og alt var som det sku være!
Handler der 100% sikkert igen..

23. maj 2015