Dreams for Kids Anmeldelser 312

4,8

Bestillede tøj ene dag, dagen efter kunne jeg hente min pakke i pakkeshoppen. Super hurtig behandling av ordren, så kan kun anbefale Dreams for kids.

Købte en ordentlig bunke tøj da dreamsforkids holdte fødselsdag for en medarbejder. Tøjet fløj nærmest i kurven af sig selv. Masser af forskellige mærker - fra spraglede småfolk til nedtonede og stil... Se mere

Har nu handlet hos Dreams for kids to gange. Jeg kan kun anbefale hjemmesiden. Lækre varer og ikke mindst utrolig hurtig levering. Ved begge ordrer blev varerne sendt allerede dagen efter bestilling,... Se mere

Super hurtig levering. Bestilte varen mandag og modtog den onsdag. Dog fungerer hjemmesiden ikke optimalt. Jeg blev nødt til at rette i min bestilling inden jeg kunne godkende den. Det medførte, at de... Se mere

1. Babyudstyrsbutik
  2. Soveværelsesmøbelbutik
  3. Børnetøjsbutik
  4. Indretningsarkitekt

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

DreamsforKids.dk er en niche shop der kun sælger putte tilbehør til børn i alderen 0-6 år. Vi har et stort og bredt udvalg i alt hvad du behøver til dit barns puttetid.

4,8

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Dårlig service! Find en anden shop

Jeg har lige haft en virkelig dårlig oplevelse med dem! Den juridiske fejl var min!! MEN jeg har været en god trofast kunde, og alligevel SÅ vil de ikke tage en varer retur som er blot 1 dag forsinket fordi at jeg ikke har sendt dem en mail!!! Sådan behandler man ikke gode kunder i min verden! OG der findes heldigvis andre VIRKELIG gode, serviceminded børneshops derude! Handler aldrig der igen!

Dreams for kids, DE har haft min varer som blev sendt retur i en HEL mdr. UDEN at informere mig herom! Ringe! Pil ned!

23. april 2017

Hurtigt og billigt!

Lynhurtig og billig fragt, varen afsendt samme dag og leveret næste dag.
Fine varer på tilbud, ofte i mange størrelser, til forskel fra webshops som kun har de meget store/små størrelser tilbage, når der er tilbud!
Min bedste anbefaling herfra.

10. marts 2017

Dårlig stil

Jeg bestilte sengetøj til min datter i julegave , dette købte vi helt tilbage i august og blev afleveret hos farmor lige efter posthuset da det var en gave fra hende!! Her juleaften pakker vi det op da det er en gave jeg har set meget frem til , smider papir i sækken og vasker sengetøjet, da jeg så skal putte det på dynen mangler der 50cm JEG HAR MODTAGET ET BABYSÆT OG IKKE JUNIOR! Jeg finder papir op af sækken igen og tjekker jeg har bestilt rigtigt og det har jeg , jeg tjekker så på selve indpakning hvor der står str på sengetøjet kunne jo være krympet,,, men nej helt nede i stregkoden finder jeg størrelsen, men det allermest ØV er at jeg har fået svaret at intet er muligt mht bytning til junior!!! Jeg har et babysæt så har intet at bruge det til og alle ved det ikke kan sælges til nypris igen altså har jeg nu TABT penge på at i har lavet en fejl og jeg står uden sengetøj som var længe ventet til min datter ,,, man kan ikke forlange alle tjekker op på selve varen at i har sendt rigtigt, JEG ER VIRKELIG VIRKELOG SKUFFET OG IKKE MINDST VRED!! Det er
jeres fejl og i burde tage den på jeres skulder

27. december 2016
Dreams for Kids-logo

Besvarelse fra Dreams for Kids

Hej Katrine

Jeg beklager den ærgerlige pakke fejl, det er bestemt ikke noget der er gjort med vilje. Ikke mindst er jeg meget ked af, at du oplever det som en dårlig service, at jeg ikke kan ombyttet sættet efter det er vasket og dermed taget i brug.

Vi bytter normalt alle pakke fejl uden at blinke. Da sættet er købt tilbage i starten af august, har der været rigtig god tid, til at tjekke om sættet var som forventet og uden synlige fejl ved modtagelse. Den 23. december skriver du til os omkring levering af en forkert størrelse sengetøj, efter at sengetøjet er pakket ud og vasket. Ved udpakning af sengetøjet har der igen været mulighed for, at tjekke om sættet lever op til forventningerne og er uden fejl. Hvis sættet ikke havde været vasket og derved taget i brug, havde det ikke været et problem at ombyttet sættet.

Da vi kun ønsker glade kunder, har vi naturligvis refunderet differencen på et baby og junior sengetøj til dig, da vi desværre ikke kan ombytte et sæt der er vasket og derved taget i brug.

Jeg beklager endnu en gang fejlen og du ønskes et rigtigt godt nytår.

Rasmus

Klart en stamkunde, hos Dreams for kids!

Efter flere års brug af Dreams for kids online shop, vil jeg klart kalde mig selv for stamkunde. Sortimentet og den fantastiske service, gør at jeg aldrig er i tvivl om, hvor jeg skal vende snuden hen, når der skal købes børnetøj. En personlig og sød hilsen med hver gang, giver altså et stort smil på læberne og gør det endnu bedre at handle online.
Dreams for kids kan klart og varmt anbefales.

21. november 2016

Fantastisk webshop, super kundeservice

Jeg har handlet hos dreams for kids i snart 5 år, og har aldrig fortrudt. De har et stort udvalg af interiør og baby ting etc. Alt samlet et sted! Deres kundeservice og kvalitet er altid i top. Hvis nogen skulle have lyst til at shoppe herinde, så gør det uden tøven. Denne hjemmeside går op i kvalitet og tilfredse kunder❤️ Glæd jer, man køber sig hurtigt fattig. God lyst derude. Og DFK ❤️ Forsæt det gode arbejde, for i gør det så godt👌

21. november 2016

FANTASTISK SERVICE - KLART ANBEFALES

Det var fantastisk kundeservice. Lavede en ordre og ville gerne ændre i den. Det blev gjort inden den blev afsendt. Det jeg ville ændre til var så ikke på lager hvilket jeg ikke kunne forvente men jeg fik en anden farve og fik en gave for besværet til trods for at det var mig der ændrede i ordren. Modtog varerne dagen efter. Virkelig en god oplevelse og kan kun anbefale. Det er bestemt ikke sidste gang jeg har handlet hos Dreams for kids

19. oktober 2016

Fantastisk service

Aldrig har jeg oplevet så fantastisk service. Fik bestilt et produkt med forkert størrelse og skyndte mig at henvende mig omkring det. Fik hurtigt svar at jeg kunne få en anden str Hvis jeg ville. Den jeg skulle bruge var der ikke så jeg bad om at få tager den ud af ordnen, hvis muligt. Det kom der hurtigt svar på at det kunne den selvfølgelig. Efterfølgende kom forsendelsen super hurtigt, og når der udover produktet jeg havde bestilt, tilmed er en personligt hilsen og et stykke 'compliments' chokolade, kan man da ikke andet end blive glad og anbefale denne fantastiske hjemmeside! Ikke sidste gang jeg handler her.

7. oktober 2016

Manglende mærkning

Bemærk, at virksomheden introducerer sig som forhandler af produkter, der enten er GOTS certificerede eller produceret efter Oeko Tex standarden. Dette er ikke korrekt.

16. august 2016
Dreams for Kids-logo

Besvarelse fra Dreams for Kids

Hej Annette

Jeg er lidt i tvivl om hvad du mener. Vi skriver på hjemmesiden, at størstedelen af alt vores sengetøj er økologisk eller Oeko-tex 100 certificeret, hvilket også er tilfældet. Vi oplyser ingen stedet, at vi kun fører GOTS-certificeret og Oeko-tex 100 certificeret produkter, da enkelte af vores sengesæt netop ikke har disse certificeringer. Hvis du vil vide om et bestemt sengesæt er økologisk, GOTS-certificeret, Oeko-tex 100 certificeret m.m, så klikker du bare ind på det pågældende produkt. Der står altid oplyst hvilke materiale sengetøjet er lavet i, samt hvilke certificeringer det eventuelt måtte have, i selve produktbeskrivelsen.

Jeg beklager meget hvis det ikke har været gjort tydeligt nok.

Rasmus

Kundeservice i særklasse

Bestilte børnetøj hos Dreamsforkids. Da jeg havde lagt ordren, opdagede jeg på Instagram en rabatkode. Skrev på Instagram og Dreamsforkids tilbød at annullere min ordre, så jeg kunne lave en ny med de 10% rabat.
Det er på alle måder fin service. Fejlen var fuldstændig min egen.
Afhentede pakke hos pakkeshop i dag. Nemt, bekvemt og hurtigt.
Der er ikke en finger at sætte på tøjet eller Dreamsforkids.

5. februar 2016

Lækre mærker,gode tilbud og ikke mindst god service

Har shoppet der et par gange efterhånden og fik denne gang et behov for at kontakte kunde service pga en afsmitning af et bånd på et bukseben . Fik lynhurtigt svar og på trods af at det kan gå af i vask og vel og mærke ikke er butikken men producentens "fejl" fik jeg tilbud om et afslag på - 50% -
Det er god service!
Og derudover så har de mange lækre mærker ,gode tilbud og hurtig levering så de får min varmeste anbefaling.

30. november 2015