Jag var på jakt efter en typ av mexikansk marinad, Adobo, och hittade på drakfrukt.se. När den kom hem så det någon form av defekt på den. Men drakfrukt.se levererade superb, vänligt och snabb... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Hade man kunnat ge mer stjärnor hade jag gjort det. Jag har mer och mer börjat handla här, jag är sååå nöjd. Snabb leverans, stort utbud och väldigt trevliga. Dom missade att dom hade slut på e... Se mere
Wow, vilken bra kundtjänst ! Åberopade ångerrätten på en skål som var jättefin men hade lite annan nyans än bilden. Tjejen i kundtjänst lät det gå som en reklamation utan returkostnad !... Se mere
Jag beställde kimchi och sen andra saker utöver det men när jag fick paketet var ej kimchin med fast det stod att den var i lager plus att en vara hade enligt mitt tycker kort datum på fyra månader. l... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Hos Drakfrukt.se hittar du ett av Sveriges största sortiment av asiatisk mat och dryck. Vi erbjuder allt från ramen, nudlar och kryddor till snacks, såser och köksartiklar, noga utvalt av oss och med goda tips från er. Vårt mål är att göra det enkelt för alla i Sverige att laga äkta asiatisk mat hemma. Vi satsar på snabba leveranser, bra priser och personlig service. Med över 3000 produkter i sortimentet kan både nybörjare och matentusiaster upptäcka nya smaker och klassiska favoriter.
Kontaktoplysninger
Sverige
- drakfrukt.se
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Hemsidan synkar inte helt
Hemsidan synkar inte helt, fick leverans med fel distributör samt till fel ombud, men Drakfrukt fixade det.
Snabb leverans trots allt 🙂
Jättebra sida
Det är som "julafton" varje gång jag…
Det är som "julafton" varje gång jag beställer från härliga Drakfrukt och deras utbud. Det är som att "plocka/välja smågodis" i en godisbutik. Uppskattar deras snabba service och härliga varor.
Jättebra service
Spännande saker. Roligt urval. Snabb leverans. Perfekt 👍 Kommer till att handla där fler gånger.
Extremt bra
Extremt snabbt och bra packat också extremt billigt förutom drickor 5/5
Jag beställde Srirachsås av dem
Jag beställde Srirachsås av dem. Beställde "super hot" när jag fick hem leveransen var det dock bara "hot". Jag skrev till dem och fick svar samma dag där de bad om ursäkt för misstaget. Tre dagar senare fick jag mina "super hot" samt fick behålla de två flaskorna som var fel. HUR MAN VÄNDER NÅGOT NEGATIVT TILL NÅGOT MYCKET POSITIVT!!!!
Snabba leveranser!
Snabba leveranser, uppskattar verkligen när de beskriver vad de olika matvaror är till för annars hade det varit svårt att lära sig t.ex japansk matlagning osv. Mycket bra utbud av matvaror .
Jag och min sambo har beställt härifrån…
Jag och min sambo har beställt härifrån x antal ggr, alltid nöjda. Ska nu lägga en ny beställning på lite nudlar. :-)
Beställt flera gånger därifrån och är…
Beställt flera gånger därifrån och är super nöjd.
Order skickas alltid jätte fort, och det är aldrig varit några problem
Och om man har haft någon fråga så har man fått snabbt återkoppling.
grymt nöjd kund!
Beställde en lördag. Fick varorna tisdag, en felaktig vara (av många olika). Mailade tisdag kväll. Svar onsdag morgon med en ursäkt och frågan om jag vill ha den skickad eller återbetalad. Valde att få den skickad. fått varan torsdag kväll!
Grym service!
Grymt utbud.
Supernöjd kund!
Väldigt nöjd
Mycket snabb leverans, la min beställning söndag kväll och på onsdagen hade jag paketet i handen. Stort utbud av produkter, finns mycket kul att upptäcka. Tummen upp :)
Sååå såå så omtänksamma och trevliga…
Sååå såå så omtänksamma och trevliga medarbetare! Instabox hade slarvat bort mitt paket och bara av att ringa till drakfrukt så fick jag tala med en jätte trevlig tjej som hette Hedvig som löste att dem skickade ett nytt paket redan idag! Så tacksam och kommer definitivt att köpa härifrån flera gånger! :)
Besviken på att få varor
Besviken på att få varor, i februari 2022, som hade bäst före datum 1/7 2021.

Besvarelse fra Drakfrukt
Supernöjd!
Bor uppe i norra Sverige ( Sorsele), la min beställning en söndag eftermiddag, måndag morgon så får jag ett mail att min order är packad samt skickad, två dagar senare dvs på onsdag kunde jag hämta ut mitt paket! Är så nöjd med deras otroligt snabba service och breda utbud av produkter och en lättförståelig hemsida! I vanliga fall får vi uppe i norr vänta ca 2-3 dagar extra på leverans!
Kommer definitivt handla hos Drakfrukt igen, de har bra priser på väldigt högkvalitativa produkter. Rekommenderar starkt!
Tack Drakfrukt!🙏🏻💜
Hela och fina produkter
Otroligt fina produkter och en väldigt snabb leverans via Instabox! Rekommenderar dessa starkt!
Snabbaste leveransen
Snabbaste leveransen jag varit med om! Bara någon timme efter jag lagt beställningen fick jag besked att den var klar för leverans. Och en dag senare fanns den att hämta i min Instabox. Suveränt! Bra sortiment också för den som har svårt att få tag på lite udda ingredienser för exotisk matlagning.
Rolig butik med mycket ovanligt & gott
Sortimentet är *gigantiskt* och varje produkt som jag fick hem hade svensk/ engelsk översättning på klisterlapp vilket är till stor hjälp för oss som är lite känsliga. Jättegullig service dessutom! Beställde också hem en produkt som visade sig ha ett superkort datum. Drakfrukt kunde ha struntat i att skicka produkten, men skickade & bjöd på den istället. Vinn mot svinn och superglad för det! Tack!
Jättebra!
Jättebra utbud och snabba leveranser. Rekommenderas varmt!
Dette er Trustpilot
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.