Erbjöd genast en likvärdig, men dyrare, produkt som ersättning för en beställd vara som saknades i lager, utan extra kostnad. Mycket snabb hantering och leverans.

Jag är glad och tacksam över att ha hittat glutenfria produkter för tillagning av asiatisk mat, dessutom bra kvalité och bra priser.

Bra utbud och bra priser och riktigt snabb leverans. Beställde på tisdag eftermiddag och det kom dagen efter. Riktigt bra packat var det också.

1. Asiatisk købmand
  2. Kinesisk supermarked
  3. Japansk købmand
  4. Koreansk købmand

Välkommen till Nudelbudet, din online-destination för snabbnudlar! Hos oss hittar du ett omfattande sortiment av snabbnudlar från ledande varumärken, samlat på ett och samma ställe för din bekvämlighet. Vi gör det enklare än någonsin att utforska och beställa hem dina favoritnudlar med bara några klick.

4,6

Tillmötesgående och flexibel service

9. april 2025

Besvarelse fra Nudelbudet

Vi är glada att höra att du är nöjd med vår service. Glad påsk och varmt välkommen åter!
Nudelbudet

Nöjd, allt gick snabbt och smidigt!

Allting gick snabbt och smidigt med både beställning och leverans, nöjd med mitt köp från Nudelbudet! :)

4. april 2025

Besvarelse fra Nudelbudet

Tack så mycket för ditt fina omdöme! Härligt att höra att du är nöjd med både beställning och leverans!

Fick allt utan problem

Beställde en större antal nudlar och fick allt inom två dagar

27. marts 2025

Besvarelse fra Nudelbudet

Vi är glada att höra att allt kom fram snabbt och smidigt. Hoppas nudlarna smakar toppen – varmt välkommen tillbaka!
Nudelbudet

Jag är glad och tacksam över att ha…

28. marts 2025

Besvarelse fra Nudelbudet

Tack så mycket för din fina recension! Vi är jätteglada att du är nöjd med våra glutenfria produkter. Välkommen tillbaka när som helst!

Toppen

Snabb leverans

10. marts 2025

Hej Aziz,
Tack för din feedback! Vi är glada att du är nöjd med vår snabba leverans. Vi märkte att du gav oss en stjärna – om det var av misstag går det att justera. Oavsett vad, vi uppskattar att du tog dig tid att recensera oss!

Vänliga hälsningar,
Nudelbudet

Jag fick inte det jag beställt

Jag fick inte det jag beställt. Då en del av de nudlar jag beställde tydligen inte fanns fyllde ni på med sådant jag inte beställt. Orkar inte bråka om det, men jag kommer inte beställa av er igen.

26. februar 2025

Hej Hillevi,

Vi beklagar verkligen att du inte är nöjd med din beställning. Vi återbetalade kostnaden för de produkter som var slut i lager och skickade med extra varor som en gåva, inte som en ersättning.

Vi skickade även ett mejl för att dubbelkolla att detta var okej, men fick tyvärr inget svar.

Vi uppskattar din feedback och tar den till oss för att förbättra vår service. Självklart är du alltid välkommen tillbaka om du skulle vilja ge oss en ny chans i framtiden.

Skulle det vara något annat, vänligen kontakta vår kundservice så hjälper vi dig vidare därifrån.

Önskar dig en fortsatt fin dag!

Vänliga hälsningar,

Utmärkt

Beställde det en vanlig dag, paketet kom redan dagen efter på morgonen. Blev helt chockad över den snabba leveransen! Fantastiska varor och blev precis som jag förväntade mig (om inte bättre med den snabba frakten).

26. februar 2025

Snabba

Bra utbud och bra priser och riktigt snabb leverans.

4. marts 2025