Erbjöd genast en likvärdig, men dyrare, produkt som ersättning för en beställd vara som saknades i lager, utan extra kostnad. Mycket snabb hantering och leverans.
Jag är glad och tacksam över att ha hittat glutenfria produkter för tillagning av asiatisk mat, dessutom bra kvalité och bra priser.
Bra utbud och bra priser och riktigt snabb leverans. Beställde på tisdag eftermiddag och det kom dagen efter. Riktigt bra packat var det också.
Välkommen till Nudelbudet, din online-destination för snabbnudlar! Hos oss hittar du ett omfattande sortiment av snabbnudlar från ledande varumärken, samlat på ett och samma ställe för din bekvämlighet. Vi gör det enklare än någonsin att utforska och beställa hem dina favoritnudlar med bara några klick.
malmö, Sverige

Besvarelse fra Nudelbudet
Allting gick snabbt och smidigt med både beställning och leverans, nöjd med mitt köp från Nudelbudet! :)

Besvarelse fra Nudelbudet
Jag fick inte det jag beställt. Då en del av de nudlar jag beställde tydligen inte fanns fyllde ni på med sådant jag inte beställt. Orkar inte bråka om det, men jag kommer inte beställa av er igen.

Besvarelse fra Nudelbudet
Beställde det en vanlig dag, paketet kom redan dagen efter på morgonen. Blev helt chockad över den snabba leveransen! Fantastiska varor och blev precis som jag förväntade mig (om inte bättre med den snabba frakten).
Bra utbud och bra priser och riktigt snabb leverans.
Ett dygn för leverans, inga bekymmer. Perfekt helt enkelt. Tummen upp!
Snabb leverans o bra priser
Kommer absolut o handla fler gånger