Jeg kan varmt anbefale et kald til banken og i dette tilfælde rådgiver Jens, jeg været i dialog med. Fra første kontakt blev jeg mødt hurtigt og med en følelse af, at man faktisk blev hørt so... Se mere
Vi skulle flytte fra Tyskland til Danmark og skulle igennem et meget kompliceret og bureaukratisk forløb af hussalg i Tyskland da deres fremgangsmåde er ret så gammeldags. Det betød at vi havde vans... Se mere
fik en aftale med jens og vi gennemgik alle vores muligheder mht bil og hus. og jens virker meget ærlig, og åben for muligheder istedet hvor andre banker bare har sagt "det kan ikke lade sig gøre" ik... Se mere
Vi har en utrolig kompetent, nærværende, tillidsskabende og realistisk rådgiver. ( Jens) som altid møder os med åbne arme, lytter til vores ønsker og drømme og hjælper os med at komme i mål. Kan kun... Se mere
Sparekassen er en lokalforankret bank, der er tæt på dig og din verden. Vi har engagerede medarbejdere, der bor og lever samme sted som dig.
Asnæs Centret 23, 4550, Asnæs, Danmark
- hs@dragsholmsparekasse.dk
- dragsholmsparekasse.dk
1 Møde med Dragsholm sparekasse
1 Møde med Dragsholm sparekasse
Og god fornemmelse at de er der
For deres kunder (Jens varling )
Dejligt møde med en rådgiver som gik op…
Dejligt møde med en rådgiver som gik op i os som personer og ikke "proppede" os ned i en ramme som "bare" passede sparekassen.

Besvarelse fra Dragsholm Sparekasse
En bank som man føler sig velkommen i
En bank som man føler sig velkommen i, en lille bank hvor kunden er i højsæde, de giver sig tid til at lytte og rådgive.
Tak for super god behandling Jens 👍
Fik et rigtigt godt indtryk af…fik et godt indtryk af bankrådgiver jens
Fik et rigtigt godt indtryk af personlige rodgiver Jens ,fik fornemmelsen at han møder folk i øjenhøjde og lytter ,jeg forventer at skifte til Dragsholm sparekasse ,inde for nærmeste fremtid mvh jj
God kundeservice
Jeg har fået rigtig god behandling og service i forbindelse med mit skifte til Dragsholm Sparekasse.
Jens Varling har taget godt imod mig som kunde og tilbudt gode og holdbare løsninger for mig og min økonomi.
Velforberedt
Velforberedt, lyttende, imødekommende og godt personligt bankmøde.
En fornøjelse.
Fantastisk dygtig og god rådgivning
Fantastisk dygtig og god rådgivning
Jeg kan kun give Dragsholm sparekasse min allerbedste anbefaling.
Jeg er meget tilfreds med mit valg af bank
Jeg er meget tilfreds med mit valg af Dragsholm Sparekasse og især den fremragende service, jeg har modtaget fra Jens Varling og hans kollegaer. Han har været - og er - utroligt hjælpsom og professionel, og gjorde hele processen med skift af pengeinstitut og håndtering af mine bankbehov let og behagelig.
Jeg kan varmt anbefale både Dragsholm Sparekasse, Jens Varling og hans kollegaer til andre, der søger en lokal, pålidelig, nærværende og personlig bankoplevelse.
Skiftet af bank var nemt og lige til
Skiftet af bank var nemt og lige til.
Kundeservice og rådgivning er i top og til konkurrence venlige gebyrer/renter
Som kunde føler man sig velkommen hos Jens😊
Det kunne andre og især de større banker lære noget af.....
Som altid en rigtig rar oplevelse at…
Som altid en rigtig rar oplevelse at være kunde hos vores rådgiver igennem mange år
Så altid er Jens helt klar og kommer…
Så altid er Jens helt klar og kommer med go information
Har været kunde i mange år
Har været kunde i mange år. Altid tilfreds kundeservice, meget behjælpelig med hvad end vi har haft af problemstillinger. Ingen klager herfra.
Har i alt den tid jeg har været i banken, har jeg altid følt en virkelig god service og de er meget hjælpsomme. med det jeg har skulle bruge dem til.
5 store stjerner her fra til Dragsholm sparekasse Kalundborg.
mvh Niclas hasselby
Danmarks værste bank
Virkelig useriøs bank, der styres af amatører der ikke har de nødvendige kompetencer, til at kunne drive en bank. Har aldrig oplevet så dårlig en fungerende bank, at jeg næsten er sikker på, hvis man gav en 9.klasse et kursus på 1 måned i at drive en bank, så ville de klare sig væsentlig bedre end Dragsholms sparekasse. Hold jer væk fra denne bank, medmindre i ligeglade med jeres bank er nede hele tiden og ikke fungere.
Klart den dårligste bank af alle i dk
Klart den dårligste bank af alle i dk, man kan ikke engang lave straksoverførsel, kun samme dags overførsel, og det gælder selvfølgelig ikke i weekenden, så hvergang min mor skal overføre penge til mig, så tager det lang tid før pengene kommer.
Tilføj så en flok mennesker der ikke gider gøre deres arbejde.
Jeg har tit forsøgt at få fælles konti, og andre konti op og køre, men efter man har spildt sin tid på et fysisk møde, så sker der ikke mere end det.
Totalt ukompetent bank
Totalt ukompetent bank, totalt ukompetent medarbejdere som ikke har styr på deres egen bankforretning og investeringsordninger.
Vælg ALDRIG denne bank, med mindre du vil miste penge.

Besvarelse fra Dragsholm Sparekasse
Trist
Har aldrig oplevet så nedladende kundeservice, som den der udøves i Dragsholm sparekasse
Fast og god rådgivning.
Har været kunde i dragsholm sparekasse, i snart 2 år.
Fast rådgiver, nemme at snakke med og alle meget høflige.
Jeg skiftede fra danske bank, og har ikke fortrudt det!
Hold da op en dårlig service og tager…
Hold da op en dårlig service og tager folks penge ellers sager de selv penge fra kunde 115 kr fra kunder fordi man ikke er fordelskunde