Imødekommende og dygtige medarbejdere. Føler sig i trygge hænder.
Baseret på anmeldelser, oprettet med AI
Vi er en bank for alle typer kunder – unge, ældre, lønmodtagere, selvstændige, små foreninger, store virksomheder og mange andre, der søger en nærværende og lyttende bank. Vi tror ikke på standardløsninger og kundeprogrammer, men på den personlige rådgivning. Vi går ind i alle kundeforhold med et åbent sind og ambitionen om at finde den individuelle løsning, der opfylder kundens ønsker og behov. Derfor gør vi os umage for at være tilgængelige, nemme at snakke med og hurtige til at svare. Du kan naturligvis forvente professionel rådgivning om dine pengesager, men du kan også forvente, at vi ser mennesket bag økonomien. Penge er vigtige, men trods alt kun et middel til at opnå det, man vil. Det hele handler om balance. Om at tage hensyn til kunder, medarbejdere og lokalsamfund. Og om at bygge videre på vores 155-årige historie ved at drive en sund, stabil og langsigtet forretning.
Cortex Park Vest 4, 1. sal, 5230, Odense, Danmark
Svarer typisk inden for 2 uger
Som altid et godt møde. Alice er sød og forklarer tingene godt.

Besvarelse fra Fynske Bank
Efter 38 år hos først Vestfyns Bank ( Assens ) nu Fynske Bank ( stadig Assens ) havde jeg i går møde med min daglige rådgiver, Raphael og formuerådgiver Per - det var en usædvanlig god oplevelse.
Jeg blev mødt med nærvær, høj faglighed og en oprigtig interesse i min situation. Rådgivningen var klar, ærlig og skræddersyet. Jeg gik derfra med både konkrete idèer, en tydelig plan og en rigtig god mavefornemmelse.
Et møde der gav både tryghed og overblik - og som jeg kun kan give mine varmeste anbefalinger.

Besvarelse fra Fynske Bank
Både mig og min mand er kunder hos Fynske bank en del år omkring 10+-. Vi har aldrig været behandlet på en pænt måde. Har aldrig fået hjælpe eller rådgivning fra banken. Vi ville købe hus nr.2 og derfor tag jeg fat i banken for at høre om muligheder. Første gang blev der lovet og sende skema som skal udfyldes så kan vi kigge på. Skema blev aldrig sendt til os. Anden gang tager jeg fat i banken og ville komme i gang med huskøb, lovet at nogen vil kontakte mig, intet sket... Tredje gang har jeg ringet og spurgt om det samme...intet hørt. Nok er nok. Anden banken kontaktet. Vi blev mødt med noget positivt som vi aldrig har oplevet i Fynske bank. Ny bank hjalp med indhente bedre priser for forsikringer, bedre bud på billån, hus køb som vi er i gang med osv. Hver gang jeg talt med en i Fynske bank, lydt de irriterende og de havde heller ikke meget styr på det jeg spurgte ind til. Vil anbefale at de vågner op i Kolding afdeling og begynder at behandle sine kunder med respekt om mand er millioner eller bare gangske almindelig lønmodtager!

Besvarelse fra Fynske Bank
Altid høflig, venlig og kompetent til alt hvad vi har af opgaver.
Føler os i gode hænder.

Besvarelse fra Fynske Bank
Kompetent medarbejder til gennemgang af mit engagement

Besvarelse fra Fynske Bank
Baseret på 35 år som kunder, først som Vestfyns Bank og siden som Fynske Bank, så er vi altid blevet godt behandlet og rådgivet. Senest i dag, hvor jeg havde møde med min nye rådgiver.

Besvarelse fra Fynske Bank
Fantastisk kundemøde med Fynske Bank Sparekasse med dejligt nærværd.
Jeg forstår godt alle dem som er kunde her så jeg glæder mig til at modtage et tilbud fra jer.

Besvarelse fra Fynske Bank
Ærlig, kompetent og venlig pensionsvejleding af Tina Lykke og Christian i Fredericia afd. Vi har haft banken i mange år, og været tilfredse.

Besvarelse fra Fynske Bank
Fyldt med gebyrer, det koster altså en dårlig anmeldelse, håber de kroner i kassen er det værd.

Besvarelse fra Fynske Bank
Enorm dårlig service og høje gebyrer.
På trods af at jeg har haft konto i banken i mange år, kan jeg på ingen måde anbefale deres service.
Deres ansatte er lige nøjagtig dét og ikke andet.
- Rådgivere er de ihvertfald ikke.

Besvarelse fra Fynske Bank
Helt fra starten, for cirka 15år siden da jeg flyttede til Fynske bank, og de lovede guld og grønne skove. Fik jeg en folder med hjem at hvis jeg skaffede en kunde mere, ville jeg få en gave.
Så sendte jeg mine forældre ned til dem, de tegnede mere end 6 kontier og blev guldkunder, eller hvad de kalder det i den bank. Så kom mine forældre hjem med vin og cirkusbilletter til mine små søskende. Jeg fik sgu aldrig noget. Ikke engang et tak da jeg konfronterede banken.
Kender til en sag. Hvor en kammerat havde et billån i Fynske bank. Da han indfriede lånet, beholdte banken panten i hans bil, så han ikke kunne sælge den. Det er sgu da korrupt
Personligt har jeg flere gange bedt om råd og vejledning i banken.
Har aldrig fået et svar de konkrete spørgsmål og eller en løsning.
I dag har jeg så bedt om deres hjælp og fået et afslag...
Gad vide om de står med håret i postkassen..
Jeg vil ikke anbefale Fynske bank til nogle.

Besvarelse fra Fynske Bank
Banken er meget gebyrorienteret. Opkræver ret høje gebyrer for selv de mindste transaktioner.

Besvarelse fra Fynske Bank
Vi er nye i banken og har fornyligt skiftet til fynske bank og føler os godt modtaget ingen spørgsmål er for små eller for store
Den personlige rådgivning vi har modtaget ifb. Med placering af midler mm har været god og saglig og vi føler os godt klædt på til det videre forløb

Besvarelse fra Fynske Bank
Haft et rigtig godt møde med personlig rådgivning.
jeg giver 5 stjener

Besvarelse fra Fynske Bank
Fint møde med vores nye bankrådgiver, som virkede meget kompetent og kom med nogle gode ændringer for vores konti.

Besvarelse fra Fynske Bank
Jeg var efter mange år i Danske Bank, så utilfreds med dem, at jeg søgte ind i Vestfynsk Bank som den hed i 2014, nu Fynske Bank. Da jeg fik "benet" indenfor er jeg kun blevet godt behandlet, meget bedre end i DB, så jeg kan kun anbefale Fynske bank.
Jeg har kun mødt medarbejdere, der har givet mig gode råd. Så derfor 5 stjerner, der kan ikke gives flere. 😊

Besvarelse fra Fynske Bank
Vi oplevede en kompetent rådgivning, som var let at forstå.

Besvarelse fra Fynske Bank
Jeg sætter stor pris på min rådgiver.
Hun er omhyggelig, dygtig, personlig og jeg har fuld tillid til hende.

Besvarelse fra Fynske Bank
Vi skiftede fra en 100% Netbank til Fynske Bank, for at få personlig rådgivning.
Og det har været en særdeles god oplevelse.
Tak til Pia i Assens afdelingen for den kompetente rådgivning!