Hjælpsom og venlig betjening.
Hjælpsom og venlig betjening.
Jeg har virkelig fået en langtid behandling af douglas parfume! Indleverede en returpakke i august har skrevet 5-6 mails indtil videre svaret på d. Der er et tag 1 mdr . En mdr.gået og har ikke fået n... Se mere
Rigtig dejligt..🥰💞
Alt for lang leveringstid. Jeg bestiller en vare lørdag d 28.10, får straks en mail om at varen er pakket. Mandag d 30.10 får jeg oplyst at varen er overgivet til DHL til transport, og at jeg kan s... Se mere
Parfümerie Douglas - Parfüm, Kosmetik, Pflege, Make-up, Düfte und Beauty-Trends bei douglas.de - Parfüm, Pflege, Make-up, Kosmetik, Parfum online bestellen! Douglas macht das Leben schöner.
Luise-Rainer-Str. 7-11, 40235, Düsseldorf, Tyskland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Besvarelse fra Parfümerie Douglas GmbH & Co. KG
Køb ikke på denne side!!! Jeg har aldrig modtaget mine varer selvom beløbet blev trukken på min konto. Har flere gange rykket pr. mail og får bare en sludder for en sladder……

KØB IKKE PÅ DENNE SIDE!
Jeg købte for ca 150 euro og de trak pengene hvorefter jeg fik at vide at der var fejl på lageret og min ordre var slettet men at jeg selvfølgelig ville få pengene retur på samme vis. Det er ulovligt i Danmark at trække penge før pakken er sendt(!) og kundeservice svarer ikke længere på mine mails, hjemmesiden er nede og jeg har ikke fået mine penge retur. HOLD JER VÆK!

Do not buy here 🫣🫣🫣 they take your money - DGLDK0000003312

super dårlig hjemmeside.
bestilte en pakke, men modtog ikke min pakke, de trak dog stadig mine penge.
IKKE BESTIL HER FRA!

Besvarelse fra Parfümerie Douglas GmbH & Co. KG
Køb endelig ikke fra denne hjemmeside.
Jeg bestilte en julekalender til min datter som blev leveret I Lübeck, jeg bor i København.
Da jeg kontakte den fortalt de at der var mange sendinger der var fejlleveret, men at jeg hurtigst mulig vil modtage pakken. Der er nu gået 3 uger, og den er stadig ikke modtaget. Nu svarer de heller ikke på mine mail.
HOLD JER LANGT VÆK FRA DENNE HJEMMESIDE.

Rent tyveri.
Købte i slutningen af oktober, de hævede pengene men annulerede efterfølgende ordren. Den 14 november skrev de at jeg ville få penge tilbage, men har stadig ikke fået dem.
Nu opdager jeg at min tidligere dårlige anmeldelse er slettet.
Hold jer langt væk. De stjæler bare jeres penge.
Ordrenummer DGLDK0000002609
Opdatering d 8/12.
Efter at have skrevet her, skrevet på Facebook og været i kontakt med den tyske afdeling via messinger, har jeg i dag pludselig fået mine penge retur.

Besvarelse fra Parfümerie Douglas GmbH & Co. KG
Bestilte kalender den 29/11. Pengene blev trukket med det samme og jeg modtog ordrebekræftelse om, at der nu ville gå 4 - 6 hverdage. Når jeg forsøger at tracke pakken, står der at den endnu ikke har forladt leverandøren. Har skrevet til kundeservice, som ikke svarer.
Virkelig dårlig service og mener bestemt også at det er ulovligt at trække pengene så hurtigt, når de ikke engang har afsendt varerene fra deres lager.

Besvarelse fra Parfümerie Douglas GmbH & Co. KG
Annullerer min ordre efter pengene er trukket fra min konto, trods varene var på lager ved bestilling. Har nu efter knap en uge efter endnu ikke fået refunderet mine penge, ej heller svar på utallige mails til dem.
Anbefaler at man holde sig langt væk fra denne side!!!

Besvarelse fra Parfümerie Douglas GmbH & Co. KG
Har bestilt en mugler Alien parfume
Og har ikke fået nogen bekræftigelse
Men pengene har de trukket fra min konto og har skrevet til dem men ingen svar så hold jer langt væk.
I skriver så jeg skal komme med et ordre nr men har jo ikke fået noget da jeg ikke har fået en bekræftigelse

Besvarelse fra Parfümerie Douglas GmbH & Co. KG
Har handlet der er par gange tidligere, uden problemer. Men denne gang hæver de pengene, og sender efterfølgende en mail om, at min ordre er annulleret - på trods af at varen stadig står som værende på lager på deres side.
Jeg kontakter dem, og beder dem om at sende mine penge retur asap! Jeg har nu rykket for dem flere gange nu, og hver gang får jeg det samme svar - at de ér på vej.
Det er de jo nok næppe! Så hold jer væk fra Douglas.

Besvarelse fra Parfümerie Douglas GmbH & Co. KG
Bestilte en parfume, pengene blev trukket med det samme og jeg fik en ordre bekræftelse, 2 timer efter får jeg en mail om at min ordre er sletter uden mere information. Sender så en mail for at høre hvor mine penge bliver af og får intet svar.
Ordrenummer DGLDK0000003772

Vedr ordrenr DGLDK0000003651
Køb af julekalender - HJÆLP intet svar
Jeg har købt til min datter en julekalender som skulle være klar hertil 1 december - jeg har skrevet til online hjælp men får ikke noget svar - jeg håber at anmeldelse her og en konkret henvisning til ordrenr. gør at jeg kan få hjælp og min datter kan få en julekalender her til 1 december.

Besvarelse fra Parfümerie Douglas GmbH & Co. KG
Den 7. november var jeg inde og skrive omkring min rigtige dårlige oplevelse som jeg har haft ved at handle med Douglasbeauty.dk. Samme dag, modtog jeg (sjovt nok) en mail om, at nu var man ved, at pakke min vare og den skulle sendes indenfor et par dage.. Det skal lige nævnes at jeg faktisk havde forsøgt at skrive til dem et par gange på mail inden, men uden svar. MEN nu reagerede de efter min anmeldelse herinde, og nu skulle der ikke gå ret længe før jeg fik min vare... OG gæt hvad? HAR STADIG IKKE MODTAGET MIN PARFUME! Den 18/11 fik jeg nok, og anmodede om at få mine penge tilbage... Den 23/11 får jeg et svar om at når returneringen er modtaget, så får jeg pengene tilbage og der kan gå op til 30 dage før pengene er på min konto!
Jeg var inde og bestille parfumen den 17/10 og dagen efter bliver pengene trukket fra min konto. Jeg kan først forvente at pengene er på min konto 2 mdr efter... Amatørselskab! Jeg vil råde alle til at lade være med at bestille noget fra denne side!
Det var første og helt sikkert sidste jeg har handlet på douglasbeauty.dk!!!

Besvarelse fra Parfümerie Douglas GmbH & Co. KG
Bestilte kalender + et ganske dyrt skønhedsprodukt den 14/11. Pengene blev trukket med det samme og jeg modtog ordrebekræftelse om, at der nu ville gå 3 - 5 hverdage. Når jeg forsøger at tracke pakken, står der at den endnu ikke har forladt leverandøren. Har skrevet til kundeservice, som ikke svarer.

Besvarelse fra Parfümerie Douglas GmbH & Co. KG
Min ordre er endnu ikke afsendt på trods af at der ved bestilling stod 3 dage. Jeg har sendt en mail for at høre om status men har intet hørt. Pengene er selvfølgelig allerede trukket, så dårlig service. Venligst besvar jeres kunders henvendelser eller lad være med at sælge til folk.

Besvarelse fra Parfümerie Douglas GmbH & Co. KG
Douglas burde have 0 stjerner. Køb ikke herfra!!
Jeg lavede en større bestilling af julegaver 14. Nov. Pengene blev trukket dagen efter. Jeg modtog mail 20. Nov om, at ordren var annulleret. Jeg skrev straks til kundeservice, at pengene skulle returneres med det samme - men jeg har intet hørt retur.
Update:
Douglas har nu returneret pengene.

Besvarelse fra Parfümerie Douglas GmbH & Co. KG
Bestil en julekalender til min datter, pengene blev trukket, men fik ingenting!!! Der er gået 8 dage nu!
En rigtig svindel!
Ordrenummer DGLDK0000002969
Opdatering: efter at have skrevet anmendelse og til kundeservice, fik pakken leveret 7 dage efter

Besvarelse fra Parfümerie Douglas GmbH & Co. KG
Jeg bestilte en julekalender i slutning af oktober, og firmaet hævede pengene kort efter og skrev, at pakken var afsendt, men når jeg kontakter PostNord oplyser de, at de aldrig har modtaget pakken.
Når jeg kontakter firmaet vender de ikke tilbage på min henvendelse.