Douche is snel en correct geplaatst. Alleen water aansluiting op verwarm box lekt. (Druppelt) Emmer onder geplaatst, probleem opgelost. Verder is de douche simpel, maar wel functioneel. (Camping gevo... Se mere

Virksomheden har svaret
De monteur heeft netjes de douche cabine in elkaar gezet en goed uitleg gegeven over het aan/uit zetten ervan..ik had al voorzieningen gemaakt voor water en afvoer dus het het aansluiten was zo gepi... Se mere
Virksomheden har svaret
Prima afspraken maken, fijne montage. Jammer dat het water niet middels een mengkraan te regelen is. Omslachtig om telkens alle stekkers uit te trekken, dat valt toch simpel op te lossen met een schak... Se mere
Virksomheden har svaret
Hier ook tijdens de verbouwing van de badkamer gebruik gemaakt van de douche van douchesimpel. Een perfecte uitkomst voor deze verbouwing. En zoals elke verbouwing loopt het altijd uit. Maar heel m... Se mere
Skrevet af virksomheden
* Direct leverbaar
* Overal te plaatsen
* Wij zijn 24/7 bereikbaar
* Levering in heel Nederland & België
Blijf comfortabel thuis douchen met Douche Simpel.
Wij onderscheiden ons tegenwoordig ook op het gebied van andere tijdelijke voorzieningen. Denk hierbij aan: tijdelijke toiletten, zorg douches, nooddouches, kleedruimten of een combinatie hiervan. Het verzorgen van sanitaire oplossingen, welke eenvoudig toepasbaar zijn en zich onderscheiden door het gebruiksgemak is waar Douche Simpel voor staat. Ook vinden we het belangrijk om onze klanten te voorzien van de meest solide en privacy biedende oplossingen. Klanten volledig ontzorgen is dan ook ons doel.
Klanten kunnen bij één aanspreekpunt terecht en door het unieke demontabele ontwerp van onze cabines, bieden onze producten het nodige gemak. Dit demontabele ontwerp zorgt er onder andere voor dat onze producten zowel binnen als buiten geplaatst kunnen worden. Daarnaast staat hygiëne bij ons hoog in het vaandel. Al onze producten worden altijd schoon geleverd.
Wij beschikken over een team van professionele installateurs, een toegewijde binnendienst organisatie en een vast aanspreekpunt voor bedrijfsmatige vraagstukken. Met dit team onderscheiden we ons door de volgende punten: transparante prijzen, volledige ontzorging, onze producten kunnen inpandig geplaatst en gebruikt worden, kwalitatief hoogwaardige producten en één vast aanspreekpunt.
Douche Simpel biedt een professionele noodoplossing wat betreft sanitaire voorzieningen. Klanten hoeven alleen maar de douchen en wij regelen de rest! Hoe werkt het?
Handelsweg 5, 5527AL, Hapert, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 48 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Besvarelse fra Douche Simpel B.V.
Duidelijke communicatie over levering. Snel in elkaar gezet en dan heb je een simpele douche voor tijdelijk gebruik.

Besvarelse fra Douche Simpel B.V.
Gewoon even lekker douchenmet een camping gevoel is ook een ervaring waard

Besvarelse fra Douche Simpel B.V.
Telefonische service en communicatie uitstekend, installeren door de monteur ook uitstekend. Alleen de kwaliteit van de douche/wc combinatie is geen €600,- waard. Met name de wc met "lid-bags" is echt wel achterhaald en verre van hygiënisch. Omdat wij geen 2e toilet hebben moesten we iets bedenken.Wij zouden dit niet aanraden als nood-toilet.Deze plastic zakjes met grote afdekring mogen bij het rest-afval met zomerse temperaturen is dat geen aanrader.
Bij een badkamer verbouwing in de zomer zou ik kijken voor een andere nood-wc.

Super Service.
Zelf niets hoeven opbouwen. Wordt door hun allemaal geregeld.

Besvarelse fra Douche Simpel B.V.
Goede en snelle communicatie. Aardige medewerker die de cabine snel had geplaatst. Heel erg handig zo'n unit tijdens de verbouwing van onze badkamer. Erg blij mee dat we dit gehuurd hebben.

Besvarelse fra Douche Simpel B.V.
Duidelijke website en goed bereikbaar. Vragen worden snel beantwoord, zowel via mail als telefonisch.
Snel opgezet en duidelijke uitleg gekregen. Doet wat het moet doen!

Besvarelse fra Douche Simpel B.V.
Ideale oplossing om lekker te kunnen douchen tijdens de verbouwing van de badkamer.

Besvarelse fra Douche Simpel B.V.
Snel geregeld, vriendelijk uitvoerend personeel, meedenkende backoffice qua planning. Niet de goedkoopste maar wel de beste service. Voor ons de 2e keer.

Besvarelse fra Douche Simpel B.V.
Heldere informatie vooraf. Monteur keurig op tijd. Duidelijke uitleg en netjes geïnstalleerd. Vriendelijke monteur.

Besvarelse fra Douche Simpel B.V.
Netjes volgens afspraak geleverd douche doet wat die moet doen

Besvarelse fra Douche Simpel B.V.
Lekker snel geleverd en geïnstalleerd, fijne douche om te hebben staan tijdens de badkamer verbouwing

Besvarelse fra Douche Simpel B.V.
Wij hebben de douche zelf opgehaald. Montage is echt een eitje. Goed doordacht systeem met een boiler en thermostaatkraan aan elkaar, met alle mogelijke connectoren erbij. En waterdicht. Prima douche ook, top oplossing voor tijdens de verbouwing.

Besvarelse fra Douche Simpel B.V.
Tijdens onze badkamer verbouwing hebben wij veel plezier gehad van de douche van Douche Simpel.
Ook toen de temp. boven de 30 gr uitkwam, was het heerlijk om er een keer extra onder te "springen."
(Maar dan met één verwarmingselement. ipv twee).
Toen de aanvang van de verbouwing vertraging opliep, was het geen enkel probleem om de douche later te laten komen. Alles liep volgens afspraak en fijn en vriendelijk personeel

Besvarelse fra Douche Simpel B.V.
Goede oplossing tijdens de verbouw van onze badkamer. De douche kon op korte termijn geleverd worden. Bij het plaatsen kregen we een duidelijke instructie.
Aanrader tijdens je verbouwing zodat je niet elders hoeft te douchen