Dorpel Shop BV Anmeldelser 831

4,8

Na de bestelling was een klein foutje met verkeerd geplande levering die er niet doorkwam, even een mailtje gestuurd en ik kreeg redelijk snel antwoord. Nadien werd alles keurig geleverd, alles is s... Se mere

Na een levering met een kleine beschadiging werd gelijk aangeboden het geld terug of een nieuwe levering. De nieuwe levering werd daarop keurig en snel geleverd dus voor ons TOP!

Heb weer een mooi kwalitatief hoogstaand product van dit bedrijf mogen ontvangen. Het gemak van het online bestellen en de snelle levering maakt dit voor mij de ideale partij.

Levering binnen de gemaakte afspraak goed verpakt en alles op de juiste maat. Ziet er gewoon keurig uit een aanwinst op de woning.

1. Naturstensgrossist

Specialist in hoge kwaliteit Raamdorpels, stofdorpels, vensterbanken, gevelplinten en andere natuursteen producten. Dorpel Shop biedt de beste prijs in de markt. Met onze kwaliteitsstenen als Belgisch hardsteen, Grijs Graniet, Vietnam Black Graniet en Diep blauw hardsteen, geven we de finishing touch aan je woning. Raamdorpels op maat maken in onze eigen zagerij is onze specialiteit.

4,8

Svarer typisk inden for 1 uge

Na een levering met een kleine…

13. april 2026

Besvarelse fra Dorpel Shop BV

Dankjwel voor u review. Helaas kan er altijd schade onstaan, maar wij lossen dit altijd snel en netjes op.

Na de bestelling was een klein foutje…

Nadien werd alles keurig geleverd, alles is super goed verpakt om schade absoluut te vermijden door transport.
Zeer tevreden

19. april 2026

Besvarelse fra Dorpel Shop BV

Gelukkig was de fout snel opgelost. onze dank voor deze mooie review en deze mooie 4 sterren.

Mooi kwalitatief product

11. april 2026

Besvarelse fra Dorpel Shop BV

Dat is nog eens een leuke reactie. onze dank is groot! En we blijven ons best doen.

keurig volgens afspraak en een mooi…

keurig volgens afspraak en een mooi product afgeleverd.

9. april 2026

Besvarelse fra Dorpel Shop BV

Fijn om te horen dat de producten bevallen en dat de service naar wens was. onze dank voor de mooie review

Hetgeen besteld was werd ook zo exact…

Hetgeen besteld was werd ook zo exact geleverd. Daarnaast was je chauffeur op tijd en werkt volledig mee om de art op de juiste plaats uit te laden

13. april 2026

Besvarelse fra Dorpel Shop BV

Dat is heel goed om te horen. onze dank voor deze mooie review

Aanbeveling

Makkelijk besteld, perfect bezorgd en topkwaliteit materiaal en perfect op maat gezaagd en afgewerkt.

2. april 2026

Besvarelse fra Dorpel Shop BV

Dankjewel voor deze mooie woorden.

Zeer tevreden

Snelle levering.
Product goed verpakt.
Resultaat is mooi/goed.

8. april 2026

Besvarelse fra Dorpel Shop BV

Dat is erg goed om te horen. onze dank voor deze review

Had 2 stukken besteld en de een is echt…

Had 2 stukken besteld en de een is echt een andere tint steen en veel meer gepolijst als de andere dus dat is jammer
Na overleg is er een nieuw stuk gebracht dat wel goed kleurde bij het stuk. Dankjewel voor de goede en snelle oplossing

6. april 2026

Besvarelse fra Dorpel Shop BV

Beste Mark, Zoals zojuist per telefoon besproken gaan wij zorgen dat er een mooi bijpassend stukje bij jou geleverd word. Want als we het kunnen verhelpen dan doen we dit zeker. We houden contact.

fijne shop

duidelijke site, goede producten, snelle en nette levering!

30. marts 2026

Besvarelse fra Dorpel Shop BV

Bedankt voor deze review.

De levering was keurig en op tijd.

De levering was keurig en op tijd.
er was een kleine schade tijdens transport ontstaan maar direct kontact opgenomen.
En verder prima afgehandeld.

31. marts 2026

Besvarelse fra Dorpel Shop BV

Bedankt voor je review, fijn dat alles netjes en goed is opgelost!