Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

-Duidelijke website. -Vriendelijke mensen en uitstekende service. -Denken met je mee. -Goede kwaliteit kozijnen voor een nette prijs. -stipte levering. Al met al, een aanrader als je aan nieuwe k... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Een zeer betrouwbaar bedrijf met gedreven medewerkers die je vriendelijk te woord staan en hun afspraken nakomen. De 11 kozijnen die wij hebben besteld zijn mooi en degelijk en waren allemaal precie... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Zelfs in het Coronatijdperk vind ik de levertijden wat aan de lange kant, voor de rest uitstekend.

Virksomhedsoplysninger

1. Marked for byggematerialer

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Heb je direct een kozijn nodig? En ben je zzp'er, heb je een bouwbedrijf of ben je gewoon een handige Harry? Dan is Direct Een Kozijn precies wat je zoekt. Wij doen niet aan dure maatwerk offertes - je maakt die offertes zelf. De allerbeste Rehau-kozijnen voor een vaste lage prijs dankzij ons geautomatiseerde systeem. Zo doen wij het.

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Betrouwbaar (familie)bedrijf

-Duidelijke website.
-Vriendelijke mensen en uitstekende service.
-Denken met je mee.
-Goede kwaliteit kozijnen voor een nette prijs.
-stipte levering.
Al met al, een aanrader als je aan nieuwe kozijnen toe bent.

19. december 2022

Een zeer betrouwbaar bedrijf

De 11 kozijnen die wij hebben besteld zijn mooi en degelijk en waren allemaal precies zoals opgegeven. De kozijnen werden rond de toegezegde levertijd geleverd.
We moeten nog een paar kozijnen doen die gaan we zeker weer bij Direct een kozijn bestellen.

13. oktober 2022
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Prima kwaliteit, op tijd, van een sympathiek en betrouwbaar bedrijf

Dit bedrijf levert kwaliteit, komt gedane toezeggingen na, en ik kon er ook prima terecht voor telefonisch advies. Mijn woonkamerraam werd in overleg geleverd, en mooi op tijd, evenals het mee bestelde rolluik. Martin en z'n collega (sympathiek en vakkundig!), leverden het behoedzaam en met zorg af, en gaven goede tips. Heb ik ooit weer eens een raam of iets dergelijks nodig, dan kijk ik echt niet verder. Hier, bleef niets te wensen over, behalve misschien dat ik dit prima bedrijf naast m'n deur zou wensen. Ik beveel hen dan ook van harte aan!!

31. august 2022
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Online bestellen maar wel persoonlijk

Online bestellen maar wel persoonlijk. Twee "standaard" kozijnen die ik op de website samen kon stellen en één kozijn (openslaande deuren met zijlichten en vakverdeling) waarvoor ik een offerte moest opvragen. Keurige offerte maar ik had nog paar aanvullende vragen per mail gesteld. Werd hierover gebeld en er werd goed meegedacht. Hierdoor is het precies geworden zoals ik het hebben wilde. Er is meer mogelijk dan op de website staat vermeld bleek. Na bestelling kreeg ik nogmaals telefoontje vanuit de werkplaats omdat ze toch nog twijfelde over bepaalde maatvoering. Er werd goed doorgevraagd maar oorspronkelijke bestelling was toch juist. Vind ik echt een pluspunt, beter in dit soort gevallen twee keer controleren dan blind bouwen wat is opgegeven. Leverdatum werd netjes gehaald en het afleveren gebeurt zeer voorzichting met minimale kans op beschadigingen. Ben zeer tevreden

9. juni 2021
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede kwaliteit (en afterservice)

Twee kozijnen met triple glas besteld. Ze werden keurig op de afgesproken datum bezorgd. Alles zag op het oog er goed uit. Na montage bleek op één van de ruiten een behoorlijk zichtbare kras zichtbaar was. Het was niet bekend of dit vóór ontvangst gebeurd was. Desondanks mocht ik gratis (!) een nieuwe ruit ophalen.

Uitstekende service én goede kwaliteit.

28. oktober 2019
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Kunststof tuindeuren met een kattenluik

Was opzoek naar … dubbele kunststof tuindeuren met een zijlicht met daarin een paneel voor een kattenluik.
Een dubbele tuindeur is geen probleem … een kozijn met een onder paneel is ook geen probleem.
Maar die twee moeten aan elkaar gekoppeld worden, en dat was een probleem, bij diverse aanbieders gezocht maar het niet kunnen vinden.
Dan maar maatwerk bleek ook een probleem, totdat ik bij "Direct een Kozijn" informeerde.
Geen probleem … geef de maten op … dan koppelen wij de twee aan elkaar.
Dus meteen besteld, na een dag kreeg ik een mail … dat het zijlicht met paneel niet leverbaar was in het vlakke profiel .
Maar ik kon ook kiezen voor alles in het duurdere verdiepte profiel , voor dezelfde prijs.
Dat maar gekozen toch altijd beter.
Na enige weken kreeg ik een mail en een telefoontje dat het kozijn klaar was, en er een afspraak voor levering gemaakt kon worden.
Van te voren keurig gemeld, werd het kozijn op de afgesproken tijd bezorgd en afgeleverd.
Het zijlicht paste met tuindeuren niet in de auto, dus werden los vervoerd.
Deze werden ter plaatse aan elkaar gekoppeld, en uitgebreide aanwijzingen werden gegeven voor het plaatsen van kozijnen en glas.
Dat is nog een service.
Oude schuifpui verwijderd, en samen mijn iets sterkere zoon het nieuwe kozijn geplaatst .. het paste precies .
Ben erg blij met de nieuwe tuindeuren, deze zijn van goede kwaliteit tegen een redelijke prijs.

JH vd Giessen.

2 bijlagen

28. august 2019
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.