Het is een heerlijk rust gevend park, in de ochtend de zon op het balkon van de huisjes en in de middag schaduw. Op de promenade is alles wat jij en je kinderen nodig hebt. Onze kinderen wilde het pa... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Fantastisch verblijf gehad! De huisjes zijn ruim, schoon en van alle gemakken voorzien. Ons balkon had een prachtig uitzicht en het was geweldig om de zwaluwen van zo dichtbij te zien. Ook de facili... Se mere
Prachtig gelegen park met mooie accommodaties. Heerlijke bedden en overal erg schoon.Heel fijn dat er zowel een binnen- als buitenzwembad aanwezig is.
Heel mooi park, ook verzorgd. Alleen geen airco met 32 graden is niet uit te houden, dat zou eigenlijk standaard moeten zijn. Tevens hebben de lager gelegen huisjes een iets minder mooi uitzicht... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Op Dormio Resort Eifeler Tor in Heimbach vind je diverse luxe appartementen, penthouses en vakantiewoningen voor een heerlijk verblijf in de prachtige omgeving van Nationaal Park Eifel. Dormio Resort Eifeler Tor beschikt over uitgebreide faciliteiten, waaronder een groot binnen- en buitenzwembad, een leuke binnen- en buitenspeeltuin en een Mio Kids Club waar kinderen zich heerlijk kunnen vermaken. Wie graag buiten de deur eet, kan zijn hart ophalen in het traditioneel Duitse of Italiaanse restaurant. Aan de gezellige promenade vind je leuke winkeltjes, een fietsverhuur en een VVV-informatiepunt waar je terecht kunt voor al je vragen en de beste tips in de omgeving!
Kontaktoplysninger
Schwammenauel 6, 52396, Heimbach, Eifel, Tyskland
- +31850134040
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 21 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 måned
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Mooi verzorgd
Mooi, verzorgd, goed af gewerkt park
Mooie ligging.
Wel stijl maar voor ons geen probleem.
Appartement is mooi, groot en schoon.

Mooi park
Mooi park, goed onderhouden huizen. Huis was goed schoon bij aankomst, opgemaakte bedden, handdoeken en zeeppakketjes geven het een welkom gevoel.
Parkshop was redelijk groot, maar wel erg duur, supermarkt op fietsafstand (als je een e bike hebt, want de weg op het park is heel steil).
Wij hadden ons niet helemaal gerealiseerd dat alles in februari nog gesloten is, zowel op het park als daarbuiten, dat vonden we wel jammer.
Maar daardoor was het wel heel rustig en hebben wij vooral genoten van wandelen, fietsen en de sauna aan het eind van de dag.
Misschien is het wel fijn, en eerlijk, om dit wat duidelijker aan te geven op de website.

Besvarelse fra Dormio Resorts & Hotels - Eifeler Tor
Erg mooi park op een schitterende locatie
Kleinschalig, maar mooi en fijn park. Schitterende ligging met uitzicht over het dal. Natuur op loopafstand. Mooie huisjes en appartementen. Prima bedden. Klein, maar fijn (en warm) zwembad. Fijn restaurant met prima Duits eten. 8 plaatsen om electrisch de auto op te laden. Wil je even tot rust komen? Wandelen of fietsen in de schitterende natuur? Dan is dit zeker een plaats om naar toe te gaan. Ben je minder goed te been, dan zou ik persoonlijk een andere vakantie boeken.
Ziet er mooi uit.
Boeken ging gemakkelijk. Maar: Tip: zet eerder en duidelijk op de website dat als je eventueel kort van te voren wilt annuleren, dat de kosten wel 100 euro meer zijn .

Besvarelse fra Dormio Resorts & Hotels - Eifeler Tor
Voor herhaling met gezin!
Fijne accommodatie en omgeving.
Prima prijskwaliteit verhouding
Vol vertrouwen naar het park
Het was makkelijk en eenvoudig een huisje te reserveren. Alles werd duidelijk weergegeven. Dat geeft vertrouwen voor als we daadwerkelijk gaan.
Duidelijk boekingssysteem en snelle…
Duidelijk boekingssysteem en snelle bevestiging van de boeking en ontvangst van alle relevante informatie.
Wonderful location & surroundings
Wonderful location & surroundings, enjoyed the pool & restaurant & trips to Monshau & City Outlet Bad Münstereifel.

Ging makkelijk
Ging makkelijk. er was wel sprake van een dubbele boeking, maar dat werd meteen ook weer opgelost.
Boeking was makkelijk maar geen reply…
Boeking was makkelijk maar geen reply op e-mails. Gr Erik
Onverwacht extra kosten
Gebaseerd op reservering, wij moeten nog naar het park.
Begin januari hebben wij onze vakantie geboekt naar vakantiepark Eifeler Tor. De website is wat ons betreft overzichtelijk en boeking ging makkelijk. Aanvullen van de extra gegevens is ook goed te doen. Al wel naar gekeken, maar moet nog verder worden aangevuld.
Hoewel wij na 1 januari onze reservering hebben gedaan, kregen wij na een maand een aanvullende mail of we nog even 10% toeristenbelasting willen betalen. Dit omdat de gemeente per 1 januari de regels heeft veranderd. Bijzonder dat dit niet eerder in de boeking wordt aangegeven.
Ondanks bovenstaande kunnen wij ons verheugen op een mooie vakantie.
Duidelijk en leveren die info die nodig…
Duidelijk en leveren die info die nodig is om een keuze te kunnen maken
Alles heel vlot geregeld en alles snel…
Alles heel vlot geregeld en alles snel per mail. Top

Besvarelse fra Dormio Resorts & Hotels - Eifeler Tor
Fijn en mooi gelegen resort in de Eifel
Fijn en mooi gelegen resort in de Eifel. Ons appartement was modern, ruim, brandschoon, had goede wifi en (ook NL) tv en een fijne sauna met bubbelbad. Inventaris was zeer compleet, er ontbrak niets.