Het is een heerlijk rust gevend park, in de ochtend de zon op het balkon van de huisjes en in de middag schaduw. Op de promenade is alles wat jij en je kinderen nodig hebt. Onze kinderen wilde het pa... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Fantastisch verblijf gehad! De huisjes zijn ruim, schoon en van alle gemakken voorzien. Ons balkon had een prachtig uitzicht en het was geweldig om de zwaluwen van zo dichtbij te zien. Ook de facili... Se mere
Prachtig gelegen park met mooie accommodaties. Heerlijke bedden en overal erg schoon.Heel fijn dat er zowel een binnen- als buitenzwembad aanwezig is.
Heel mooi park, ook verzorgd. Alleen geen airco met 32 graden is niet uit te houden, dat zou eigenlijk standaard moeten zijn. Tevens hebben de lager gelegen huisjes een iets minder mooi uitzicht... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Op Dormio Resort Eifeler Tor in Heimbach vind je diverse luxe appartementen, penthouses en vakantiewoningen voor een heerlijk verblijf in de prachtige omgeving van Nationaal Park Eifel. Dormio Resort Eifeler Tor beschikt over uitgebreide faciliteiten, waaronder een groot binnen- en buitenzwembad, een leuke binnen- en buitenspeeltuin en een Mio Kids Club waar kinderen zich heerlijk kunnen vermaken. Wie graag buiten de deur eet, kan zijn hart ophalen in het traditioneel Duitse of Italiaanse restaurant. Aan de gezellige promenade vind je leuke winkeltjes, een fietsverhuur en een VVV-informatiepunt waar je terecht kunt voor al je vragen en de beste tips in de omgeving!
Kontaktoplysninger
Schwammenauel 6, 52396, Heimbach, Eifel, Tyskland
- +31850134040
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 21 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 måned
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Perfect family getaway
Mooie locatie dicht bij huis , het park is mooi opgezet op een rustige omgeving. Ideaal voor gezinnen en gezellige familie bijeenkomsten. BWe zijn heel goed opgevangen en begeleid na een late aankomst . De receptie heeft ons zelf gebeld, medelevend bij het inchecken top👌🏾Bij aankomst in ons appartement constateerde we dat het niet goed was overgedragen aan ons. De oplossing waar de medewerker Sabina mee kwam was op en top hospitality eerste klas ……. en de collega’s van de receptie heel begripvol en medelevend.We hebben een zeer mooie en comfortabel tijd gehad in Dormio Eifel .Dank jullie wel

Hele aardige medewerkers
Hele aardige medewerkers, fantastisch park. Super ligging.

Besvarelse fra Dormio Resorts & Hotels - Eifeler Tor
Fijne ruime huizen met voldoende ruimte…
Fijne ruime huizen met voldoende ruimte voor iedereen. Goed ingericht, goede bedden, prima badkamers en 3e toilet. Mooie omgeving.
Fijn welkomstpakketje met afwasspullen en koffie enz

Het boeken gaat prima.
Het boeken gaat opzicht goed. We hebben nog een paar vragen waar we nog geen antwoord op hebben maar dat kan liggen aan het boeken in het weekend.

Besvarelse fra Dormio Resorts & Hotels - Eifeler Tor
Heel gemakkelijk te boeken met…
Heel gemakkelijk te boeken met duidelijke beschrijving over de huisjes.
Een vraag via mailadres werd snel beantwoord....fijne reacties

Boekingsproces verliep prima
Niet de eerste keer dat we rechtstreeks bij Dormio hebben geboekt. Ook deze keer ging het boekingsproces naar wens. Eenvoudig, duidelijk en bevestiging gelijk per mail ontvangen.

Besvarelse fra Dormio Resorts & Hotels - Eifeler Tor
Mooie accommodaties en ligging, compleet aanbod.
Mooie accommodaties en ligging alhoewel er aan de accommodaties technisch vaker gebreken zijn.
Niet geschikt voor personen die slecht ter been zijn.
In de omgeving kun je mooi wandelen of fietsen (mtb).
Ideaal voor jonge gezinnen.

Toplocatie in de Eifel
Heerlijke locatie in de Eifel met een niet standaard vakantiepark met mooie, goed onderhouden woningen.

Waar voor je geld
Inmiddels een aantal keren een huisje gehuurd (groep 7 65+ ers) en ons oordeel is: prima verzorgd, mooie inrichting vriendelijk personeel en heel belangrijk.... prijs kwaliteit verhouding is goed!

Besvarelse fra Dormio Resorts & Hotels - Eifeler Tor
Reserveren ging makkelijk, voorkeur opgeven niet
Reserveren ging makkelijk, echter een voorkeur aangeven voor een huisje of appartement was niet mogelijk tijdens het boeken. De volgende dag gechat met een medewerker die aangaf dat ik wel een voorkeur kon aangeven tegen kosten van Euro 150,00. Beetje veel misschien? Gemiste kans want als het bedrag rond de Euro 30 was (wat gebruikelijk is bij andere parken, zelfs bij Summio) had ik het wel gedaan. Nu heeft Dormio niets verdiend....

Besvarelse fra Dormio Resorts & Hotels - Eifeler Tor
Zoeken naar resorts was makkelijk en…
Zoeken naar resorts was makkelijk en fijn dat boeken en vragen via een Nederlandsche site kan
Om de villa’s zoeken ging ook wel Mario sommige sites stond de villa rursee niet
Dat was lastig

Besvarelse fra Dormio Resorts & Hotels - Eifeler Tor
Geweldig park op een mooie plek
Geweldig huisje in een prachtige omgeving. Genoeg te doen voor de kinderen die er hun eigen gang konden gaan.

Prachtige omgeving
Prachtige omgeving, accommodatie heel goed. Helaas een opmerking over de kussens. Die zijn echt slecht.

Gemoedelijk park
Gemoedelijk park, vriendelijk personeel, ruime en gezellige woningen. Keuken inventaris was meer dan compleet. Leuke activiteiten voor de kids, knutselen, zwemmen, voetbaltoernooi. Het park heeft ook een prachtige ligging.

Mooie omgeving
Mooie omgeving, goede faciliteiten en vriendelijk en behulpzaam personeel.

Prachtig kindvriendelijk park!
Mooie woningen en appartementen met luxe faciliteiten in een schitterend natuurpark met heerlijke vergezichten over het Eifellandschap.
Ideaal voor wandelaars of gewoon om te ontspannen en niks te moeten. Professionele relax/massage mogelijkheden. Vervelen doe je je er niet zowel op het park als in de omgeving is van alles te doen en te zien.
Regelmatig worden er gezellige avonden met live muziek georganiseerd in één van de restaurants. Ook worden er kookworkshops gehouden.
Héél KINDVRIENDELIJK! Er is een binnen en buiten zwembad én een binnen en buiten speeltuin, groot springkussen, begeleid knutselatelier etc.
Een aanrader mét of zonder kinderen.

Besvarelse fra Dormio Resorts & Hotels - Eifeler Tor
Mooie en schone accommodatie in prachtige omgeving
Mooi park met goed onderhouden en schone accommodatie ! Prachtige omgeving midden in de natuur! Wij gaan zeker nog een keer terug