Tot nu toe meerdere keren besteld bij deze webshop en nog nooit teleurgesteld. Ze leveren snel en kwaliteit. Een uitzondering in deze tijd is dat ze bij nood ook gewoon telefonisch bereikbaar zijn. E... Se mere

Prima sloten en goed verpakt. Jammer dat ik nergens kon vinden dat de borgschroeven er bij zitten. De zoekopdracht geeft geen enkele resultaat

Dit bedrijf werk snel en zeer nauwkeurig. Zelfs nadat ik zelf per ongeluk een verkeerde lengte cilinder had besteld hoefde ik deze alleen terug te sturen en werd deze kosteloos aangepast. Echt een top... Se mere

Prachtige cilinders, kan niks anders zeggen! Wij hebben gekozen voor de kleuren combinatie binnen en buiten verschillend.. Goed en netjes per stuk verpakt. Zelfs na een meet foutje, kon ik de cili... Se mere

1. Låseleverandør

Beschermd tegen inbraak! Jouw woning of bedrijfspand moeiteloos beschermen tegen inbraak met het hang-en sluitwerk van Doorax. Onze cilindersloten zijn voorzien van het SKG keurmerk en het Politiekeurmerk Veilig Wonen, waarmee jouw eigendom optimaal is beveiligd. Vragen over een van onze producten? Onze klantenservice is altijd dichtbij en te bereiken via telefoon, e-mail of chat. Liever zelf aan de slag? Ook dit is mogelijk! Onze online keuzehulp helpt onze klanten binnen 4 stappen bij het vinden van het perfecte cilinderslot. In ons assortiment vind je cilindersloten van onder andere het merk M&C, ABUS en NEMEF. Naast traditionele cilindersloten en kerntrekbeslag vind je in ons assortiment ook smart locks van de merken Tedee, Nuki en Danalock.

4,8

Svarer typisk inden for 24 timer

Goede ervaring

Al 3x een bestelling voor cilinders gedaan over de afgelopen jaren, altijd de volgende dag geleverd en precies volgens opgave.

11. februar 2025

Goeie service!

Hele goeie service, zowel aan de telefoon als via de mail. Ik moest een nieuwe slot bestellen dat bij mijn oude past, en werd daar goed bij geholpen, ook toen ik even dacht dat ik mijn certificaat kwijt was.

1. februar 2025

Kwaliteit en service!👍👍

Top product! Op voorraad dus binnen een dag geleverd!👍 En dat terwijl ik twee cilindersloten nodig had met verschillende maten en gelijksluitende sleutels!
Een aanbeveling is op zijn plaats!!!!!!

29. januar 2025

Top!

Snel verzonden, precies wordt gemaakt en nog ietsje goedkoper dan andere winkels.
Voor tweede keer besteld en zeker als nodig is in toekomst zal ik weer bij Doorax bestellen.

30. januar 2025

Zeer goed bedrijf

Zeer goed bedrijf, het slot paste net niet, gebeld met Doorax en goed bereikbaar. Slot terug gestuurd en alles werd direct opgelost. Als ieder bedrijf zo goed werkte heb je geen reviews meer nodig

27. januar 2025

Niet passende cilinder

Vanwege een nieuwe voordeur een extra cilinder nodig om alles gelijksluitend te houden. Ik had een 50/40 nodig maar, volgens de website zou een 52/42 moeten passen.

Past dus totaal niet en na een hoop heen en weer berichten word er ook nog eens een poging gedaan om je af te schepen met het bericht: helaas, het is een op maat gemaakt product, retourneren kan niet.

Uiteindelijk met veel pijn en moeite (2 weken later) de cilinder retour kunnen sturen (retourkosten ook zelf betaald) en het geld terug gekregen.

Let dus op voor je besteld!!! Het staat nog steeds op de website dat het past maar, de kans is groot dat het niet past!!!

27. december 2024
Doorax B.V.-logo

Besvarelse fra Doorax B.V.

Beste Mark,

Jammer om te lezen dat je niet tevreden bent met je bestelling. Je hebt een cilinder op nabestelling besteld, wat betekent dat deze speciaal op maat is gemaakt voor jouw huidige sleutels. Normaal gesproken kunnen deze niet retour worden genomen, omdat het om maatwerk gaat.

Toch hebben we in jouw geval een uitzondering gemaakt en de cilinder retour genomen. We begrijpen dat het vervelend is als een cilinder niet past en nemen je feedback mee.

Elke situatie is anders en een cilindermaat moet altijd afgestemd worden op de specifieke deur en het beslag. De maat die op de website staat, is gebaseerd op standaarddeuren, maar uitzonderingen kunnen voorkomen.

Twijfel je over de juiste maat? Neem dan vooraf contact met ons op, we helpen je graag met advies om de juiste keuze te maken.

Met vriendelijke groet,

Jorn

Goed geadviseerd

Ik had een motorslot / cilinder nodig met een mogelijkheid om deze draadloos met potentiaal vrije contacten ook aan te sturen. Hier goed over geadviseerd en zo het juiste kunnen bestellen.
Installatie van de producten was een fluitje van een cent en alles werkte perfect in een keer.

20. januar 2025

Geweldige service!

Geweldige service!

Ik had 4 cilinders besteld, maar 2 bleken toch iets te groot. Deze zijn zonder enkel bezwaar teruggenomen en kleiner gemaakt. Grote klasse!

31. januar 2025

Prettig bedrijf

Ik had een prettige ervaring aan de telefoon, dat vind ik heel belangrijk,
de set van 3 cilinders met certificaat was mooi op tijd verzonden én
was niet geopend geweest. Bij een ander bedrijf was dat wél geopend en dat heb ik weer netjes teruggestuurd.

17. januar 2025

Goede service

Duidelijke website met contactgegevens van klantenservice.
Klantenservice reageert snel (dezelfde dag), stelde mij in staat om mijn bezorgde cilindersloten terug te sturen en naar de juiste maat aan te passen. Anderhalf jaar later dezelfde ervaring, omdat ik aangepaste cilinders nodig had vanwege vervangen deuren.
Zo zou ieder bedrijf moeten reageren, maar helaas moet je bij de meeste bedrijven als hulpzoekende veel werk verrichten voor ‘service’.
Ik heb de M&C Condor in gebruik en ben ook daar tevreden over!

23. januar 2025

prima product(ie)

prima product(ie), maar onbegrijpelijk dat er naar België niet naar een PostNL ophaalpunt verstuurd kan worden (ondanks het feit dat België vol van PostNL ophaalpunten is)

7. januar 2025

Perfecte service en klantendienst!!!

Perfecte service en klantendienst!!!
Ik had een foutje gemaakt tijdens de bestelling, die ik pas opmerkte als ik de bevestigingsmail kreeg van mijn bestelling. Klantendienst gebeld en deze hebben de bestelling direct aangepast en in orde gebracht dag later kreeg ik de sloten al thuisbezorgd met de aanpassingen die moesten gebeuren.

2. januar 2025