Overvej at sætte en begrænsning på…
Overvej at sætte en begrænsning på antal bøger man kan låne, da det er alt for kort og man så modtager en bøde, med dårligt informeret omkring låne perioden.
Update: Fandt læsesalen og den var dejligt tavs. Så kan man få plads her kan man finde ro :)
Alt for meget larm. Børn der skriger. Folk der højlydt snakker med folk online. På grund af de mange hårde overflader bliver det et stort rungende ekkokammer.
Anbefaler folk at tage ørepropper med.
Fantastisk bygning.... Hyggeligt sted.
Meget flinke medarbejdere.
Flot bygning og lækre omgivelser. Desværre er der alt for meget larm. Der er skrigende børn overalt, og lydene forstærkes, da biblioteket i princippet er ét stort rum. Hvorfor man har valgt at placere børneområdet ved siden af studieområdet uden afskærmning er mig en gåde. Der skal selvfølgelig være plads til børnene, men bibliotekets hovedopgave må først og fremmest være at skabe rum for viden og fordybelse.
Jeg har oplevet at få krænket mine frihedsrettigheder. Jeg er studerende, og sad og læste i børne-og familie afdelingen sammen med min gruppe på 4 mand i alt. Vi kunne ikke få en plads på læsesalen, så vi satte os ved et bord der. Pludselig kom en vagt og sagde, at vi ikke måtte sidde der. Der sad tilmed andre studerende, som også blev vist væk. Jeg synes virkelig, det er et brud på mine grundlovsretlige frihedsrettigheder. Og jeg synes, Dokk1's medarbejdere skal til at sætte sig ind i, hvad der rent faktisk står i Grundloven !!
Det er ikke til at finde ro ét eneste sted på Dokk1. Intentionen har været et biblotek, istedet er det blevet en legeplads.
selvfølgelig skal der være plads til børnene, men når der på en helt normal onsdag, ved middagstid kun kan høres børneskrål og høj musik bliver det for meget.
Der er meget få studiepladser, og støj over alt. Leg behøver absolut ikke at foregå på hele BIBLOTEKET.
Det er et forsamlingshus - ikke et bibliotek. Der er legeplads og skrigende børn overalt, hvorfor de studerende ikke kan finde ro på deres studiepladser - som der i øvrigt er ganske få af.
Dårlig afskærmning fra larm og arrangementer.
Ikke et sted man kan finde ro til at læse i bøger.
Et herligt kulturelt mødested med mange gode oplevelser for såvel store som små. Cafeen er desværre ikke noget at prale af - sure medarbejdere - uspændende mad - det kan gøres bedre !
Udover sin indtagende arkitektur byder Dokk1 på en indbydende, mangfoldig og videbegærlig atmosfære.
Tak Aarhus Kommune for en fantastisk bygning og en guldmine af inspiration. Eneste der undrer mig er, at der ikke findes en garderobe til sit våde overtøj og sin paraply. Måtte parkere min ply hos den flinke medarbejder i informationen.